?! ** + - Hoidon ja piinapäivien oireet ja tulos - seuranta - + ** !?

Hei!
Päätin perustaa ketjun piinapäivien seurantaan kaikille, jotka haluavat omia oireitaan tutkailla ja ehkä kirjata ylös hoidon aikana ja siirron/inseminaation tms jälkeen tulosta odottaessa.
Ja erityisen toivottavaa on sitten päivittää tulos "jälkipolvien" nähtäväksi.

Lisäksi olisi mielenkiintoista, jos omaan viestiinsä kirjaisi mm. käytety lääkkeet ja määrät ja vasteen sille, mitä mistäkin seurasi ja mikä lääke toimi tai mikä ei. Niistä tiedoista on itsellekin sitten helposti apua myöhemmin.

Periaate on kirjoitta YKSI VIESTI jota sitten aina päivittää, kun päivitettävää tulee. Siihen yhteen viestiin voi kirjata yhden hoitokierron tai vaikka kaikki hoidot, jotta ne ovat sitten helposti luettavissa kerralla.

Ketjun periaate on olla seurantaketju, eli EI KESKUSTELUKETJU.

Ja jos viesti meinaa tippua liian ylös, niin sitten tietty voi nostella tarvittaessa :)

Esimerkki seurannasta

1. ICSI

Lääkkeet:
Gonal-F 100
Pergoveris 150
Cetrotide
Pregnyl
Lugesteron

kp 4 pistosten aloitus - Pergoveris kirvelee, muuten ok..
kp 5 turvottaa... ei muita oireita
kp 6-8 turvottaa ja tuntuu, että munasarjat paisuu
kp 9 eka seurantaultra - löytyi 8 + 7 follia kooltaan 5-10mm
... jne
 
1.IVF/ICSI
Lääkeet: Elonva, Orgalutran,Gonal-F, Ovitrelle,Lugestron

Kp 2 Elonva
Kp 6-10 Orgalutran
Kp 9 Folliultra oik.9 munarakkulaa vasemmalla 7.
Kp 9-10 Gonal-F
Kp 11 Ovitrelle
Kp 13 Punktio. Hemmetin kivulias. Saalis 14 munarakkulaa, joissa 11 munasolu.
Kp 14 munasoluista 8 hedemöittyi, ICSI:llä 4 ja IVF:llä 4. Luget aloitettu.
Kp 18 siirtopäivä. täydellinen blasto (ivf) siirettiin :heart: 1 oli lopettanut jakautumisen, 6 jäi vielä viljelyyn, hitaanlaisia. (14.1.15)
Kp 19 tuli ilmoitus, että vain yksi blasto (ivf) saatiin pakkaseen :ashamed:

Ja sitten alkoi jännäillyt:


Mulla on jotenkin semmoinen tunne, ettei meilläkään ole onnistunut, vaikka mulla kuviteltuja oireita onkin, jotka kyllä varmasti johtuvat lugeista:


-PP1 tai PP2 äkillinen aaltomainen kipu "jossain tuolla mahassa" meni päästä varpaisiin asti.

-PP4 Se epämääräinen rusehtava limaklöntti ( :$ )

-Menkkajomotukset PP2-PP5. PP5 (eilen, olin varma että nyt ne menkat alkaa)

-PP3 meinasin pyörtyä töihin. Kohtalaisen heikko olo.

-PP2-PP6 päänsärky. Vähän väliä. Inhottavaa. Myös ihmeellistä ajoittaista selkäkipuilua.

-PP5 kardemumma haisi ja maistui todella omituiselta. Sen sijaan Fairy tuoksui ihanalta ja olisin halunnut läästiä sitä pitkin kämppää :heart:

-Lämmöt 36.7-37.2. Mulla siis normisti 36.2. Tää kyllä johtuu ihan varmasti lugeista.

-PP6 tissit vieläkin kipeät. Ja hirveän suuret ja painavat. Illalla alkoi taas se sama ruskea limailu.

-PP7 menkat tulivat lugen läpi.
 
Viimeksi muokattu:
Taustaa:
Minä 32v, mies 38v
Yksi icsi-lapsi ennestään hoidoilla 7v lapsettomuuden jälkeen. Nyt toiselle kierrokselle tekemään toista lasta.


1. ICSI

Lääkkeet:
Gonal-F 100 ky
Pergoveris 150 ky
Cetrotide
Aloitus nollaultra 21.1.2015
kp 4 36,3C nollaultra! Paino tänään "0" (en kehtaa tarkkaa lukemaa laittaa, mut tähän nollatilanteeseen seuraan painon vaihtelua). Tänään alkaa piikit! Vuotoa vielä, mutta hiipuu jo. Kohdun limakalvo oli 3mm ja tilanne siis hyvä. Polin hoitoon liittyvä ohjelma oli nurin eikä hoidon suunnitelmaa löytynyt. Määrät sain post-it lapulla :D Mut onnistuuhan se niinkin.
Munasarjoissa lääkärin mukaan "todella paljon" soluja ja siltä ne näyttikin - täynnä mustia aukkoja.
Lääkäri ihmetteli suurta annostusta, mutta sillä nyt mennään maanantaihin. Saa nähdä mitä seuraa. Edellisessä hoidossa oli samat lääkkeet samalla annostuksella eikä seurannut hyperiä. Painoin edellisessä hoidossa noin 10kg enemmän. Saa nähdä miten käy.
Suunnitelmissa yhden alkion siirto.
kp 5 36,3C Paino 0+300g. Ei mitään erikoista. Kauheet pakkaset ja paleltaa. Pergoveris kirveli niin, että teki mieli kiroilla. Käsi ei meinannut suostua yhteistyöhön, eli piikittämään, mut sain kun sainkin pistettyä. Pistoksen jälkeen olevinaan heti tuntuu munasarjoissa jotain vihlaisuja, mut sit ne siitä hellittää. Selkä kipeytyi päivällä ja illalla otin sitten 1g Panadolin ja 800mg burana Slown ja tajusin vasta sitten, että ehkei burana ole hyvä idea. Saa nähdä mitä siitä nyt seuraa.
Vielä mennään aivan hyvällä mielellä.
kp 6 36,2C Paino 0+200g. Ei mitään erikoista. Selkäkipu hellittää. Tänään piikit ei kirvelleetkään! Jes
kp 7 Paino 0-800g. Kummasti paino tippunut kilolla eilisestä. Mut hyvä vaan. Kiloja riittää. Aamulla en mitannut lämpöä, mut varmastikin noissa samoissa lukemissa. Illalla piikit ei meinanneet millään upota nahkaan ja löytyi taas oikein kirvelevä kohta Pergoverikselle.
Nyt tuntuu jo munasarjojen seudulla kihelmöintiä. Saa nähdä mitä siellä maanantaina löytyy.
kp 8 paino 0-300g. Taas humppaa vaaka. Mut ihan ok. Olo ollut normaali eikä mitään erikoista. Vuoto jatkuu edelleen limaisena ruskeana vuotona. Outoa. Piikit menee Pergoveris ja Gonal-f.
kp 9 maanantai paino 0-400g. Ultrassa limakalvo 10mm ja folleja löytyi kasvamassa isompia noin 6-8 kpl kooltaan 8-10mm ja sitten 6 pienempää 7mm kokoisia, joista osa ehkä lähtee mukaan kasvelemaan. Paljon pieniä soluja näkyi ja siis pco:maiselta näyttää munasarjat. Lääkitys jatkuu edelleen samalla isolla määrällä Pergoveris 150ky ja Gonal-f 100ky. Gonal-f:ää sain lisäreseptin, kun voi olla, ettei se riitä. Piikit meni ihan ok illalla, mut huomasin mustelmia vatsassa huonosti menneistä piikeistä. Joskus ne kyllä oikein sattuu.
kp 10 paino 0-300g. Vähän tuntuu jo painetta munisten seudulla, muttei mitään selvää edelleenkään. Illalla Pergoveris ja Gonal-f mutta Cetrotide UNOHTUI! Perkele
kp 11 aamulla ensitöiksi Cetrotide noin 11h myöhässä. Munasarjoissa jo selvästi jomotusta. Saa nähdä mitä tästä vielä seuraa. Stressitaso on nyt hyvin korkealla.
Voi härregyd mikä päivä.. Ohjeeksi sain piikittää huomenna aamulla vähän myöhemmin sitten seuraavan piikin ja perjantaina aamulla sitten vielä myöhemmin. En tiedä mikä siinä on takana, mutta niin minä sitten teen.
Tuntuu, että kaikki vaan vastustaa :( Kun nyt edes iltapiikit muistaisi. Saa nähdä mitä tästä oikein seuraa. Iltapiikit meni normaalisti... Mieli vähän rauhoittui illan mittaan.
kp 12 Aamulla Cetrotide klo 8.30. Olo alkaa olla aika turpea ja liikkuminen täytyy hoitaa rauhaksiin kävellen ja rauhallisin liikkein. Jotain on kasvanut.. kunpa ei hyperiä..
kp 13 perjantai ja ultra! Löytyi yhteensä 33 follia ja selvästi kasvanut hyperin riski. Lääkkeeksi irroitukseen määrättiin Gonapeptyl ja sen lisäksi sitten Lugesteron ja Pregnyl tueksi. Pregnyliä pistetään siinä sitten jotenkn jossain vaiheessa, en ole ihan perillä.
Olin hirmu kiireinen päivän ja puolijuoksulla hoitelin asioita ja kiire kostautui alavatsan vihlaisuilla. Sain ohjeen piikittää pelkästään Pergoveriksen eikä enää gonal-f:ää lainkaan. Punktio määrättiin maanantaille. Ilta meni herkutellessa lasten synttäriherkkuja... voi sitä turvotusta!
kp 14 rauhaksiin oloa ja järkytystä, kun paino oli noussut eilisestä 1,5kg. Nyt on pahasti paino plussalla! Herkuttelu jatkui silti ja juomistä yritin muistaa aina joka välissä. Silti ehkä vähän liian vähän nestettä päivän mittaan. Illalla Gonapeptyl vatsanahkaan... Ja muuten, siinä on sitten paksu piikki! Jouduin ihan painaa kunnolla, että meni läpi ihosta. Lisäksi se kirveli.
kp 15 herkuttelua tänäänkin ja paino edelleen plussalla. Eilisestä vielä lisääntynyt 100g. Hitto. Alavatsalla vaihtelevia tuntoja, mut hyvin pärjään. Hyperin pelko jo hellittää, mutta olen koittanut silti kovasti juoda auttaakseni asiaa. Aamulla se lähtö sitten koittaa punktioon. Pelottaa, sillä minulla on kyllä ikäviä kokemuksia siitä toimenpiteestä - tai noh, kivuliaita kokemuksia.
Pitää muistaa pyytää kunnolla lääkettä.
Ai niiN! Rintoja aristaa kovasti ja on aristanut tässä jo useamman päivän. Ja tuntuu, että ne on turvoksissa. Johtuu varmaan tuosta lähenevästä "oviksesta".
kp 16 dpo 0 Aamu alkoi särkevän alavatsan kanssa ja kipua oli enemmän kuin aiempina päivinä. Kävely oli hidasta taaperrusta. sairaalaan päästyämme päästiin heti sitten toimenpiteeseen, kun kaikki tarvittavat tipat oli asennettu. Folleja oli paljon, mutta tilanne ei näyttänyt niin pahalta kuin olisi voinut näyttää. Toinen munasarja (vasen) oli jossain kohdun takana ylhäällä ja sitä piti painella sieltä tulemaan alaspäin, jotta se saatiin kerättyä. Osa jäi silti keräämättä. Kipulääkettä meni tupla-annos eli maksimi, jota voivat antaa, mut sillä sitten selvisin. Punktion jälkeen sain vielä panadolia ja buranaa sekä litalginia. Ja lisäksi sain jotain veren hyytymiseen vaikuttavaa lääkettä tippana, kun jotain vuoti vatsaonteloon ja jonnekin muuallekin. Mut kohtalaisen hyvä olo on nyt. Vielä pitäisi pistää pregnyliä 1500yksikköä tänään.
Soluja saatiin 10 kpl. Saa nähdä onko niissä kypsiä ja miten käy hedelmöittymisen kanssa! Jännittää!
kp 17 dpo 1 IIks! Aamulla tuli soitto ja tieto, että 4 oli hedelmöittynyt. 4/10 oli raakoja ja niistä lopuista kypsistä neljä hedelmöittyi ja kuulemma hyvännäköisiä alkioita, joten oli hyvillä mielin, että päästään huomenna siirtoon. Ei tarvitse soitella ja varmistella, kuten viimeksi piti.
Ylävatsa ja kyljet on edelleen kipeet ja kävely on kumaraista. Flunssa iski ja iltapäivällä 16 aikaan lämpö 37,5C, mut iltaa kohden lämpö tuntuu laskevan onneksi. Hienoa olisi saada jotain pakkaseenkin! Mut ei pidä nuolasta ennen kuin tipahtaa. Kaikkea voi sattua, mut toivottavasti kaikki menisi vaan hienosti.
Jännittää!
Kp 18 dpo 2 PP 0 kyytiin yksi hyvä alkio ja kolme pakkaseen. Ei tarkkaa tietoa laadusta, mut ei top-alkio. Kaikki olivat jatkaneet kehitystä ja paras siirrettiin nyt. Limakalvo oli 14mm eli ihan hyvä eikä kohdusta tullut verta. Munasarjat oli 7cm ja hyperin tais jäädä tulematta. Pregnyliä pitää pistää vielä huomenna ja maanantaina 1000iu/pv. Testipäivä on 18.2. Eli PP14.
Toistaiseksi hyvällä mielellä ja nyt sit pitäis yrittää miettiä muita asioita.
PP 1 dpo 3 Ei mitään erikoista. Raskaustesti plussaa ja tänään lisää pregnyliä. Munasarjakipuja.
PP 2 dpo 4 Ajattelin, että jo hellittäisi munassrjakivut ja lähdin lapsen kanssa asioille. Asioilla viivyin monta tuntia ja munasarjavihlaisuja alkoi tulla paljon. Illalla olo oli jo kurja mutten ehtinyt levätä vieraidan takia. Meinasin lähteä päivystykseen, mutten tosiaan sitten päässyt vieraiden takia.
PP 3 dpo 5 kivut ja tukala olo jatkuu ja lähdin päivystykseen. Siellä koko päivä ja illalla lähete hoitavaan sairaalaan. Siellä todettiin hyperi- ei ihan paha, mutta jäin nesteytykseen yöksi.viimeinen pregnyt jätetään pistämättä.
PP 4 dpo 6olo on parempi ja pääsen pois sairaalasta. Kotona lepoa ja juomista. Raskaustestissö näkyi vielä aavistus pregnylistä iltapäivällä. Ei mitään tuntoja raskautumiseen liittyen.
PP 5 dpo 7niskat jumissa makaamisesta ja uni loppui sen vuoksi kesken aamulla 6 aikaan. Pregnyl näkyy edelleen. Tänään olisi pitänyt pistää lisää, mutta hyperin takia ei voinut. Toivottavasti aiemmat piikit riittää.
PP 6 dpo 8 aamulämpö 37C. Aika korkealla. Rinnat aristaa vatsallaan nukkuessa, muttei kyllä mitään oireita. Iltapäivällä 15 aikaan tuntui kaksi pientä vihlaisua kohdunseudulla. Oikea munasarja välillä myös vihoittelee, mutta olo on selvästi parantunut eikä hyperistä ole enää tietoa. Jotenkin on tunne, että tämä ei onnistu, mutta että selviän siitä kyllä sitten. Niskat jumissa edelleen. Raskaustestiin tulee edelleen hädintuskin nähtävä haamu/viivanpaikka.
PP7 dpo 9 aamulämpö 36,9C. Vieläkin korkealla. Ei taida olla mitään oireita. Kivut on hellittäneet ja vielä näkyy testissä viivalaista. Iltapäivän testi oli vahvempi kuin aamulliset ja se vähän herätti toiveita, mut voi johtua vaan testien eroista.
PP8 dpo 10 aamulämpö 36,6C. Heräämisaika 2h aiemmin kuin kahtena edellisenä päivänä. Ei mitään oireita, mut testeissä vielä näkyy viivalaista. Ultrassa munasarjat vielä suurentuneet ja toinen 8cm ja toinen 6-7cm. Nestettä ei enää näkynyt, joten se oli varmaan se kivun aiheuttaja se kertynty neste. Luulin jo parantuneeni, mutten siis ollutkaan parantunut ja sellaiset tuntemukset palasivat munisten seudulle ultran jälkeen ja tajusin, että täytyy edelleen ottaa rauhassa. Etenkin jos raskaus alkaisi, niin se saattaisi tuo tila taas pahentua. Perään vielä testikuvia. Ensin testisuora piinapäiviltä ja sitten eilisen ja tämän aamun Pregchegit vierekkäin. Luonnossa kaikissa näkyy viiva, vaikka siis hyvin hyvin haalea jo viimeisissä. Nyt jännittää, että vahvistuvatko vai poistuvatko pois. Pian alkaa olla Pregnylin varoaika eleltynä.
Iltasella testiin tulee edelleen viivasta ja alkaa kyllä todellakin jännittää. Mieskin näki viivan. Mitään oireita ei ole rinnoissa ei missään. Ei edes mitään lugesteron-oireita. Lämpö illalla 37,1C. Kohdunnapukka on kova ja alhaalla ja ehkä vähän auki? En ole kauheesti viitsinyt ronkkia. Alla vielä kuvasia.



PP9 dpo 11 36,5C Aamulla tuntui, että menkat on alkanut, kun sellainen holahdus tuntui ennen heräämistä. Mut ei. Menkkakivut alkoi aamupäivästä ja olo, että vuoto alkaa hetkenä minä hyvänsä. Testeihin piirtyy viivaa, mutta ... vahvistumista odotellaan.
tässä pari kuvaa


Pp 10 dpo 12

Aamun testi oli haaleampi kuin eilen iltapäivällä tehty. Silti digi antoi tulokseksi Raskaana 1-2 <3
Ihana ystävänpäiväyllätys <3
Kostea olo. Aamulämpö 36,8C. Ei oireita paitsi pieniä vihlaisyja välillä. Ja rinnat hieman turvonneet.
PP11 dpo 13 36,8 C. Ei ihmeitä oloja. Ei oikeastaan mitään. Testeissä vähän viivat ehkä aavistuksen vahvistuneet. Mistään oireista ei kyllä raskautta huomaisi, mut edellinenkin raskaus oli aika oireeton. Ihan hyvä niin. Rinnat on ehkä hieman turvonneet, mut siinä kaikki.
PP12 dpo 14 36,5 C (aamulämpö on alhaisempi aiemmin herätessä). Nänniarkuutta havaittavissa, mutta muuten normiolo. Aamusta vähän jotain jomotusta kohdunseudulla. Apteekin oma antoi hailuraa viivaa, mutta oli se PP9:stä vahvistunut. Mitään huimaa hCG-nousua ei ole tapahtunut, mutta aiemmassakin raskaudessa se nousi kohtuu hitaasti ilman, että se tarkoitti mitään negatiivista.

PP13 dpo 15
Ei mitään oireita edelleenkään paitsi painetta, kun rakko on täynnä. Aamulämpö 36,6C. Aamun testit oli kovin hailukoita edelleen, mutta vahvistui siitä sitten kuitenkin mielestäni aiempaa vahvemmaksi ja vaaleanpunaisemmaksi. Mitään viivojen ilotulitusta ei todellakaan ole vieläkään luvassa. Iltapäivän testejä odotellessa... Onneksi wonfossa on viiva vahvistunut ihan selvästi, vaikkei PC vielä niin selvää eroa ole tehnyt aiempiin :) Vielä ihan hyvällä mielellä ja uskoen raskauden jatkumiseen.
Iltapäivän testit pysyivät hailakoina ja haaleina eikä minkäänlaista vahvistumista tapahtunut - päinvastoin. Negatiiviseen tulokseen valmistautuminen alkoi.

PP14 dpo 16 Aamulämpö 36,6C. Liuskoissa ei vahvistumista huolimatta yön yli pidätyksestä. Päivän toisesta pissasta digitesti antoi tuloksen EI RASKAANA (3,5h pidätyksen jälkeen). Päivän kolmannesta pissasta digitesti oli edelleen samaa mieltä (4,5h pidätyksen jälkeen)
Pahalta näyttää.
Veritestipäivä tänään, joten tulosta odotellessa. Se saattaa tulla jo tämän päivän aikana, mutta viimeistään huomenna. Aikalailla tappiomieliala on päällä. :( Luget lopetan heti, kun vaan tulos tulee. Vahvin viiva tuli PP12 ja sen jälkeen viivat ovat vähä vähältä haalistuneet tai pysyneet samana.
Ensin luulin, että digitesti oli väärässä, kun viivat näyttivät avatussa testissä (TIEDÄN ETTEI SAISI AVATA) ihan samalta kuin siinä testissä, josta plussasin. Mutta lähempi tarkastelu osoitti, että ne oli haaleammat ne viivat näissä tämänpäiväsissä testeissä :/
Noh, jos jotain positiivista, niin ainakin jotain yritti tapahtua. Jospa seuraavasta yrityksestä sitten onnistuisi. Alla on testit, jotka tein samoista pisuista kuin mistä digit näytti negaa.

Ja tässä on sitten illalla tehtyjä testejä lyhyemmällä pidätyksellä. Kaksi ylintä on samasta ja alin sitten ihan pikaisesta lirusta noin tunnin pidätyksellä.
Antaa toivoa, että jotain olisi jossain, kun kuitenkin viivaa vielä tulee... Alimmassa näkyy kyllä kovin huonosti kuvassa mitään, mut siinäkin on viivalainen.

PP15 dpo 17 aamulämpö 36,6. Veritestin tulos 17 eli kemiallinen raskaus. Ensiviikolla vielä varmistus, mutta kyllä tämä siltä nyt näyttää, että tärppiä ei tullut.
Viivat varmastikin viikonlopun aikana haalistuu pois.
Menkkamaista jomotusta/kuumotusta tuntuu kohdun seudulla ja menkat varmaan alkaisi, jos lopettaisin luget. Ajattelin kuitenkin pari päivää vielä syödä ja tehdä testejä. Eiköhän se nyt tosiaan pian selviä.
Pp16 dpo18
36,7C luget on lopetin illalla, mut vielä ei ole vuoto alkanut. Aamulla testiin tuli hyyyyvin haalea, ehkäpä harmaa viiva joka vahvistuu kuivuessaan. Laskennallisesti hormonimäärä on alle 9 joten kyllä pv näyttää pienet määrät mutta vasta testiajan lopulla/jälkeen. Eli roskishaamut voi tarkottaa jotain jos hormoni on nousussa. Nyt odotellaan vuoto alkamaan, että huhtikuussa päästäisiin sitten siirtoon!kuvan saatan myöhemmin laittaa aamun testista
Huhtikuussa mahdollisesti pakastealkionsiirto.
PP17 dpo19 36,7C Eipä tässä varsinaisesti enää piinailla muuta kuin, että alkaisi nyt se vuoto sitten, että pääsisi tähtäilemään sinne alkionsiirtoon!
Mitään oireita tai tuntemuksia ei ole mistään. Olo on hyvä ja normaali. Lämmöt on pitkin päivää sahailleet ylös ja alas 36,4C-37C välillä. Kohdunnapukka on sormenpäälle auki, mutta kohtalaisen kiinteä edelleen. Raskaustesteihin ei tule enää minkäänlaisia viivoja.
Kunpa nyt vaan vuoto alkaisi!
PP18 dpo 20 36,7C Aamulämpö edelleen koholla. Ei mitään oireita mistään. Ei mistään. Tai ehkä, jos oikein tarkkaan kuuntelee tuota kohdunseutua, niin siellä tuntuu sellanen lämpöisempi olo, joka ehkä enteilee nyt sitä vuotoa.
Mut ei minkäälaisia häivähdyksiäkään ole ollut vuodosta.
Päänsärky kyllä on ollut aamusta lähtien. Raskaustestit ovat aivan sitten negatiivisia ilman minkäänlaista epäilystä. Vieläköhän lugesteron pitää vuotoa poissa, vaikka lopetin sen torstaina (tänään on sunnuntai)..
PP19 dpo 21 36,1C No nyt se aamulämpö lupailee jo hyvää sen uuden kierron alkamisen suhteen. Tänään tai viimeistään huomenna alkaa uusi kierto ja kp1. Särkylääkkeet on otettu jo vaikuttamaan ja suureen vuotoon on varauduttu. Toivottavasti kaikki tulee kerralla ulos, eikä tarvitse sitä sitten jäädä murehtimaan. Huomenna soitto polille raskaustestin tuloksen tiimoilta ja sitten pitää muistaa pyytää keltarauhashormonia aloittamaan seuraava kierto, että se passi sitten toteutuisi huhtikuussa :) Hyvillä mielin mennään eteenpäin.

Huhtikuussa mahdollisesti pakastealkionsiirto ja pakkaseen menivät 2-luokan alkiot, joista 2kpl 5 soluisia ja 1 kpl 3 soluinen.


Kemiallisena raskautena päättyi
siis tämä kierto.
 
Viimeksi muokattu:
Taustaa:

Viime vuoden loppupuolella tehty ensimmäinen IVF-hoito. Tuoresiirtoon ei päästy hyperstimulaation vuoksi. Kahdeksan blastokystia saatiin pakkaseen, joista ensimmäinen siirrettiin viikko sitten. Syynä lapsettomuuteen endometrioosi.

Oireita siirron jälkeen:
-parina siirron jälkeisenä päivänä alavatsaa nippaili
-rinnat ehkä hieman normaalia aremmat, ei kuitenkaan kokoajan
-muutama päivä siirron jälkeen pikkuhousunsuojassa oli poikkeuksellisesti valkoisen Lutinus-vuodon sijaan hieman rusehtavaa vuotoa, ihan kuin pari tippaa verta Lutinuksen seassa
-pp3 kuvotuskohtaus, joka kesti 1-2h, minkä jälkeen oksensin (epätavallista minulle jopa krapulassa tai hieman liikaa syöpötelleenä)

Tänään pp7:

Olo oli heti siirron jälkeen todella toiveikas, mutta sen jälkeen toivo pikkuhiljaa hiipunut. Liekö jännityksen piikkiin menevää? Eilen päätin hetken mielijohteesta tehdä raskaustestin, ja olin näkevinäni siinä haamujen haamun. Tänään tietysti testasin uudelleen toiveena, että haamu olisi tummempi jo tänään, mutta ei se ollut. Ehkä jopa hailakampi. Pitäisikö viivan tummumisen huomata yhdessä päivässä? Nyt jo mahaakin jomottelee menkkamaisesti. :(

Torstaina pp10 verikoe ja perjantaina kuulen verikokeen tuloksen...

Pp8: Kääk! Viiva oli tänään sen verran tummunut, että sen olisi nähnyt kuka tahansa muukin ja nappasinpa siitä kuvankin! Nyt tietysti mietin, että kun kyseisen testin tulos tuli tarkistaa viiden minuutin sisällä ja tulos tuli aika hitaasti näkyviin, että näinkö tuloksen tosiaan sen viiden minuutin sisällä. Ei kyllä paljoa yli ainakaan mennyt! Onkohan sillä todellisuudessa merkitystä? :( Kokeilin huvikseni testata myös ovulaatiotestillä, kun sellaisen vinkin sain tuolta toisesta ketjusta. Siinä viiva oli tummempi, mutta ei sitäkään nyt tummaksi voi mielestäni sanoa. Olisikohan sen pitänyt olla tumma, kun ovulaatiotestistä oli kyse? Nyt kyllä jänskättää...
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: RiiMini
Hertta2015 Kiva kun tulit kaveriksi piinailemaan! :) Tervetuloa!

Raskaushormonin määrän pitäisi tuplaantua joka toinen päivä, mut se on yksilöllistä sekin. Minulla tuntuu nousevan hitaasti eikä odotettavissa ole mitään helakanpunaisena hehkuvia viivoja vielä pitkään aikaan. Minulla aamutestit on monesti olleet haaleammat kuin sitten iltapäivälle tehdyt testit ja tänäkin aamuna mielikuvitusta saa käyttää yhdenmerkkisessä testissä siis kun olen tehnyt ehkä 5 testiä päivässä.. vähintään. Ja eri merkkisiä Wonfo/Pregcheck/Apteekin oma - Pregcheck on hyvä ja edullinen ja niitä sitten silmä kovana tiiraan ja vertailen vahvuuksia...

Toivottavasti sieltä tulee hyviä uutisia sitten verikokeesta! Minulla verikoe on keskiviikkona ja torstaina pääsen soittelemaan tuloksia. Aikalailla kyllä jännittää!

Tsemppiä hirveesti ja plussatuulia !
 
  • Tykkää
Reactions: Joseliini
Onnea Hertta2015 plussasta! Tule jossain vaiheessa päivittämään loppupiinakin tänne ketjuun :)

Ja nostelen tätä ylöspäin, jos joku vaikka innostuisi mukaan. Itselläni tämä hoitokierros ja piina päättyi plussan kautta negatiiviseen, mutta jatkoa seuraa, kunhan passikierto saadaan käyntiin :)

Toivottavasti tänne eksyy joku muukin kirjaamaan hoitonsa ylös :)

Tsemppiä kaikille hoitoihin!
 
Tuunpa tännekkin kirjaamaan oireita, vaikka niitä ei kovinkaan paljon..
Kuusi vuotta yritystä takana, ennen kuin päästiin hoitoihin. Epäilty mm. endoa. Selittämätön lapsettomuus

1.IVF hoito menossa
Lääkkeet:Synarela, nenäsumute aamuin illoin molempii sieraimiin, lopussa tippui toiseen sieraimeen aamulla ja toiseen illalla. Oireet hirvittävä hikoilu kainaloista ja puuskuttelu ku voimat vähissä
Piikit: Gonal F annokset 150, 125 ja 100 Välillä pistely yhden kerran arkaa ja veritippaa, muuten suht helppoa ja kivutonta
Pregnyl 3000IU Irroitus pistos helppo ja oireeton. Tosin olo pinkeähkö, muttei huomattavaa eroa oireissa.
UÄ 3= 38 rakkulaa,
6-8mm oikealla 5kpl vasen 7kpl.
9-10mm oik. 1kpl vasen3kpl,
11-12mm oik. 4kpl, vasen 4kpl,
13-14mm oik. 7kpl vasen 4kpl,
15-16mm oik. 3kpl, vasen0
Olo oli oli pinkeähkö Pelkäsivät hyperiä


Punktiossa: oikea puoli sattui, itkin penkissä ja hoitaja lohdutteli, vasen ei tuntunut.
Kipeä 3 päivää, joista kolmas ja tuoresiirto pv. eli ke oli kaikkein kivuliain. En meinannut päästä hoito pedille ja pedistä pois kivun takia. Nukkuminen vain selällään. Selkä myös tulessa huilaamisen takia, makoilu ei sovi minulle :whistle:
Saalis 13 munasolua

Olen juonut hyvin, ei hyperiä

pp1 Lugesteron 100mg 3tabl. illalla ja aamulla. Ällöttävää tahma töhnää täynnä..ei mitään merkittävää olotilassa. Punktio kipu alkaa jo hellittää, vielä turvonnut ettei napit housussa mee kii.
pp1-pp5 Pikkuisen turvonnut maha vieä, varmaan punktio toipumista. Osittain nappi menee kii, muttei tunnu hyvälle, joskus erittäin vähän menkkamaista nipistelyä erittäin olemattoman ajan, Olo oireeton enimmäkseen.
pp6 Hiljaista on, ei mitään olotilassa..illaksi vissii flunssa tekee tuloaan. Voi Että! Kurkkua kutittaa ja yskittää kuivaa yskää, muutama tunti myöh. ääni poissa. Lämpö koholla 37,2 onneksi vatsa ei enää satu joten pystyy yskimään.
pp7 Flunssa luulisin..38,2 aamulämpö, yskittää niin et vatsassaki tuntuu. iltapäivä lämpö 38,9 otin panadolia.
pp8 Flunssalla mennää 38,4 aamulämpö. nukuttaa ja paleltaa, Ripulia aamulla, ruoka helpottaa
pp9 Flunssaa ja ripulia vain aamulla.
pp10 yöllä tuhruvuotoa tänään paperiin kirkasta verta ja krämmäleitä eli menkat tekee tuloaan tämä kerta taisi tyssätä tähän. Flunssa alkaa pikkuisen helpottaa ja ripuli on poissa.
pp11 Runsas verinen vuoto.
 
Viimeksi muokattu:
Taidanpa minäkin kirjailla tuntemuksia ylös. Mies kun on 100% varma että tärppi on käynyt. Eli nyt on menossa 1. IVF 2. PAS piinailu. Ja kaksi kolmepäiväistä alkiota siirrettiin.

pp2 lämpö 36,4. Lutinuksesta johtuen vetistä vuotoa tullut holahtaen.
pp3 lämpö 35,6. Kohdun seutua aristaa kun nauraa tai jännittää alavatsaa. Väsyttää ja nenä tukossa, mutta todennäköisesti flunssa iskee päälle. Niin ja ajoittain tuntuu pientä kolotusta lonkkien kohdalla. Tunnin päikkärit, mikä ei ole minulle normaalia. Lutinus-holahtelua.
pp4 lämpö 36,4. Lutinusvuotoa. Kohdun seudulla nippailua, illasta alaselässä menkkamaista jomottelua.
pp5 lämpö 36,4. Edelleen holahtelua lutinuksesta johtuen. Aamulla nihkee olo, kuumeinen vaikkei kuumetta ole. Flunssa iski päälle. Aamusta menkkajomottelua alaselässä. Tajusin juuri etteivät rinnat ole yhtään kipeät. Normaalisti nännit ovat arat tässä vaiheessa kiertoa. Voi tietenkin olla toiveajattelua ja muistan oireet väärin. Illalla ei meinaa pysyä hereillä.
pp6 lämpö 36,4. Flunssa, nenä tukossa. Iho helottavan kuuma, ihan kuin ois kuumetta mutta ei kuitenkaan ole. Tänä aamuna ei ollut Lutinus vuotoa. Menkkajomottelu jatkuu. Jomottelua vaihtelevasti alaselkä-kohdunseutu-lonkka-akselilla. Normaalisti nännit ovat jo arat, nyt ei mitään. Ja menkkajomottelut yleensä alkaa vasta juuri ennen vuotoa. Hetken mielijohteesta tehty r-testi. Liian aikaista joo, mutta hyvällä mielikuvituksella siinä voisi jotain näkyäkin. Toivo heräsi! Illalla hetken kestänyt pahoinvointikohtaus, joka meni ohi juotuani vettä. Tosin vedenjuonnin jälkeen suussa maistui hetken rauta. Maha on ollut illan turvoksissa.
pp7lämpö 36,1. Todella kuumottava olo, nenä tukossa edelleen. Aamuyöstä nipisteli kovasti pari kertaa oikean munasarjan kohdilta. Nyt aamulla ei menkkajomottelua ole vielä ollut. Lutinuksesta johtuva kosteus palasi aamulla. Rinnat ehkä hivenen pinkeen oloiset. Hampaita harjatessa ikenistä verta. R-testi tehty, eikä tänään näkynyt edes mielikuvituksen avulla mitään. Nyt taas sellainen olo ettei ole tärpännyt. Korjaus, yhtäkkiä tuli sellainen olo että nyt tai ei koskaan tärppää. Himotestaajana tihrustin tuota pc:n testiä ja läpivalaistuna siinä näkyy selvästi toinen vaalea viiva. Eilisessä testissä tätä ei näkynyt, vaikka muuten olin siinä viivasta näkevinäni.
pp8 lämpö 36,2. Olotila normalisoitunut, ei enää kuumotusta, mutta nenä tukossa. Ei flunssainen olo. Aamuyöstä heräsin vaihtelevaan jomotteluun alaselkä-alavatsa-lonkanseutu-alueella. Alavatsalla paineentunnetta. Raudanmaku(?) suussa. Hieman lutinus-vuotoa. Varma nega olo. R-testissä: pc:ssä lommo siinä kohtaa mihin toinen viiva tulee, tulkitsen negaksi. CB:n plussatesti nega/viivanpaikka. olo on itkuinen, sellainen -Miksei taaskaan onnistunut-. Ei auta vaikka kuinka ajattelee että on vielä liian aikaista, jokin tuolla takaraivossa vääristelee asioita ja hokee että kyllä siinä pitäisi jo jotain näkyä. Tuikkimista oik. puolen munasarjassa.
pp9 lämpö 36,2. Taas ollut aamun kuumottava olo, ei lämpöä, nenä vuotaa. Lutinus-vuotoa aamulla reilusti. Selällään maatessa kohdun tienoilla tuikkivaa kipua. Alavatsa turvoksissa. Hetkellisesti kovaa menkkajomottelua alaselässä. Tissit hieman arat (ei nännit kuten normisti ennen menkkoja) ja painavan oloiset. R-testissä kuvittelin näkeväni jotain, mutta nega se oli. Menkkoja ja hoitotaukoa odotellessa. Turhauttaa laittaa noita ällö Lutinuksia turhaan. Illalla miehen pitäessä päätä vatsalla, alaselässä tuntui kovat menkkajuilinnat. Paineen helpottaessa kivutkin katosivat.
pp10 lämpö 36,1. Laskusuunta lämmön suhteen jatkuu. Lutinus-vuotoa ei nyt taas vaihteeksi ole ollut. Rinnat turpeat, välillä pistelee. Ajottaista menkkajomottelua alaselässä, alavatsa turvoksissa. Iltasella pahoinvointia ja palelua. Lutinuksen laittaminen illalla "vaikeaa", tuntuu tiukalta. Testi tältä aamulta, siihen oli ilmestynyt viivanpaikka:

pp11 lämpö 36,0. Tuota Lutinus-vuotoa näyttää holahtelevan nyt joka toinen aamu. Aamusella palelua peiton alla maatessa, mutta voi johtua huonosti nukutusta yöstäkin. Tissit raskaat, sisältä kipeet. Ei tee ruokaa mieli, ehkä hitunen pahoinvointia. Yöllä tuli ravattua vessassa, joten aamusella reilu 2h pidätyksellä todella haalee viiva r-testiin. Ovistesti oli tummentunut. Kyllä siellä jotain tapahtuu, mutta lämpöjä kun katsoo, niin voi jäädä kemialliseksi. Aamupäivästä etovaa oloa + päänsärkyä, oli pakko oksentaa jonka jälkeen olo helpotti. Johtui ilmeisesti lievästä migreenikohtauksesta tuo pahoinvointi. Päivän ollut hyvä olo. Tuntuu että kaikki oireet ovat kadonneet. Ei menkkajomottelua, ei rintojen arkuutta ja alavatsan turvotuskin helpottanut. Iltapäivästä tehty r-testi puhdas nega. Se siitä, vaisto on oikeessa.
pp12 lämpö 36,3. Lutinus-vuotoa runsaasti. Täysin oireeton olo. Rinnat kevyet, ei menkkajomotteluja eikä pistelyitä missään. R-testissä haalee viiva josta ei erota onko siinä punaväriä vai ei. Olisihan se pitänyt jo vahvistua. Ovistestissä tummahko viiva, ei kuitenkaan kontrolliviivan vahvuinen. Tunne biokemiallisesta raskaudesta vahvistuu. Iltapäivällä r-testissä sama haalee viiva.
pp13 lämpö 36,2. Menkkamainen paineentunne tullut. R-testissä sama oikein haalee viiva.
pp14 Digi odotetusti antoi karun tuloksensa: Ei raskaana! Laitoin eilen illalla viimeisen Lutinuksen, nyt vuotoa odotellessa ja sen alettua soitto polille ja jonotteleen uutta hoitoa 4-5kk päästä.
pp16 --> kp1. Jonotellaan seuraavaa IVF hoitoa joka on syksyllä.
 
Viimeksi muokattu:
Mäkin tässä kirjaimmellisesti piinaillessani voisin laittaa tuntemuksia ylös niin onpahan sitten dokumenttia jatkossa mistä luntata :)

Meille siirrettiin 3 päiväinen top alkio 12.3.Toinen icsi-hoito kyseessä.

Pp 1-5: välillä nipistää varsinkin oikealta puolen ihan suoliluun alta. Ajoittain jomottelee. Nenä hiukan tukossa.
Pp 6: iski aamulla ripuli ja päänsärky ( jouduin ottamaan panadolia kun tuntui ettei mikään auta) Paleltaa. Nännit hiukan arat.
Pp 7: Testissä roskishaamu 30 minuutin päästä teosta. Vatsaa välillä juilii menkkamaisesti. Jatkuva nälän tunne, edellisestä ruokailusta vasta hetki niin vatsa kurnii.
Pp 8-12: ei kamalasti mitään oloja mutta testiviiva vihdoin vahvistunut ja näkyy hyvin. Flunssa ja kurkkukipu iski. Rinnat pehmeät, eivät turvoksissa. Vatsassa juilii. Nälkä kadonnut.
Pp 13: Verikokeen paikka. HCG alhainen, 129. Arvasin ettei hyvin jatku.
Tästä noin reilun viikon päästä digi sanoo ei raskaana ja hcg 6. Kaikki pienetkin olot ja oireet kadonneet.
 
Viimeksi muokattu:
Hieno juttu, että tänne on muitakin eksynyt! :) Tervetuloa!

Mut harmittavaa, että ei ole tainnut plussahoitoja enää tulla Hertan plussan jälkeen :(
Tsemppiä kaikille uuteen yritykseen sitten :heart:

Minä palailen tähän myös kirjaamaan juttuja, kun PAS kierto on meneillään. Toivottavasti siirtoon päästään ja jotain jännitettävää tulee.

5.icsi 1.PAS lääkkeelliseen kiertoon

Vuoto alkoi 22.3. (Terolut-kuurin ansiosta) Edellinen kierto jäi 27pv mittaiseksi.

kp 2 - 9 Zumenon 2mg 1+2 tab/vrk. Ei mitään ihmeitä oireita. Lämpöjä olen mitannut satunnaisesti ja ne on selvästi alkukierron lukemissa. Nännit on olleet hieman arat, mutta muita fyysisia oireita ei ole tainnut olla. Seksihaluja saattaa olla normaalia enemmän. Hyvillä mielin mennään vielä :)
kp 10-11 ei edelleenkään mitään ihmeitä. Välillä menkkatyyppisiä kipuja. Lämpö alkukierron lukemissa.
kp 12 Kiirastorstain ultra. Limakalvo paksuimmillaan kohdun "yläpäässä" 10mm. Munasarjat monirakkulaisen helminauhaiset. Ei johtofollia. Punktio sovittiin kp 18, jonka johdosta luget aloitetaan kp 14.
kp 13-14 tuskaista odottelua ja kp 14 lugen aloitus myöhässä..
kp 14-17 Luget nostaa lämpöä loppukierron lukemiin 36,4-36,6C Välillä menkkamaista jomoa, mut vaan vähän ja harvoin. Mut sitä tunnetta on ollut tässä matkanvarrella moneen kertaan.
kp 18 PP0 dpo 3 36,6C. Siirtopäivä. Aamulla soitin ja sain kuulla, että alkio oli selvinnyt sulatuksesta ja lähtenyt jakaantumaan ja oli hyvännäköinen. Pakastettaessa 5-soluinen ja 2-luokkainen. Siirtoon mennessä lääkäri kertoi, että oli 8-soluinen kaunis alkio, mutta olikin jakautunut lisää ja oli 10-soluinen. Lääkäri mukaan oikein huippuluokan alkio. Limakalvokin oli hyvä 9,2mm.
Kyselin vähän noista luokituksista ja heillä 1- ja 2- luokan solut ovat top-alkioita. En kyllä saanut selvää mikä on kriteeri noille luokille, mutta yhtä kaikki.
Meidän alkiosta tosiaan sanoi, että on huippuluokkaa ja elinvoimainen, kun jo tosiaan jakautui siinä lisää. Ja sitten kertoi, että näissä top-alkioiden siirroissa prosentti on ilmeisesti heillä ollut 45-50% pintaan (vai sanoikohan, että 47-50%) eli tosi hyvä. Ja että yleensä raskaudet lähtee juuri näistä. Toivottavasti me kuulutaan tuohon prosenttiin <3
kp 19 PP1 dpo 4 36,4C Ei kummempia oireita - illalla menkkamaista oloa alavatsalla. Lämpömittari tilttasi ja tuli sen vaihto eteen.
kp 20 PP2 dpo 5 36,5C. Illalla paleltaa. Kädet ja jalat ihan jäässä. Kuvottaa ja jotenkin ihan voimaton olo. Sisällä kyllä vaikutti olevan vähän viileä. Syöminen ei auttanut etomiseen.
kp 21 PP3 dpo 6 36,6C. Repäisykipuja aivastaessa. Ihan kuin munasarjoihin sattuisi, mutta ne on siis lepotilassa.. joten mikä lie. Aamulla herään ennen kellonsoittoa klo 7-7.30 välillä, mutta päivällä väsytti ihan hirveästi (ja otinkin päikyt lapsen kanssa). Illalla/yöllä taas kuvotusta. Palelua vähän ja sitä munasarjojen paineentunnetta. Mut ei mitään erityisiä oireita sinäsnä.. Ei näillä kuuhun mennä. Lämpö nukkumaanmennessä klo 01 36,8C. Nänniarkuutta ja rintojen "turvotusta", joka tuntuu kun riisuu liivit. Arkuutta ollut muinakin iltoina.
kp 22 PP4 dpo 7 36,7C. Lämpö nousussa. Hyvä juttu. Mut aivan normaalia tähän vaiheeseen kiertoa. Aamulla kuvotusta ennen syömistä. Ei mitään erikoista. Raskaustesti aivan negatiivinen (kun pitäähän se nyt vertailukohta olla... :D ) Syömisen jälkeen päivällä etoo ja vatsaa vääntää, muttei vielä ainakaan ole mikään tauti alkanut. Illalla jonkinlaista särkyä tai sellaista munasarjojen seudulla. Onneksi etova olo hellitti.
kp 23 PP5 dpo 8 36,7C. Raskaustesti negatiivinen. Viimeksi tällä päivällä tuntui vihlomiset (PP6) ja pari päivää tämän jälkeen näkyi sitten viivaa testissä. Mitään ei ole tuntunut missään. Täytyy toivoa, että vielä tuntuisi. Tai että vaikkei tuntuisi, niin raskaus kuitenkin alkaisi.
Vähän ehkä nivuset ja munasarjanseutu särkee, mut siis hyvin vähäistä.
Iltasella saa todeta (23.30), että ei kyllä ole mitään oireita oikein havaittavissa. Mut toisaalta, kun katsoin tuoresiirron jälkeistä, niin en sinnekään juuri ollut merkinnyt.
Ekat merkit tuli vasta tästä parin päivän päästä dpo 10. Tässä vaiheessa kyllä näkyi vielä Pregnyl ja ehkä siinä kierrossa silloin piti sitten lämmöt ylhäällä.
On tosiaan mieliala vähän maassa eikä oikein tunnu uskoa olevan enää, vaikka niin iloisena sitä lähti siihen piinaan mahtavan siirron myötä.
Pelottaa, että tosiaan tässä sitten pitää haaveista luopua tai jatkaa tätä hoitotaivalta vielä ehkä vuosi-pari.
Mut.. katsotaan nyt miten menee.
Toisaalta haluan uskoa, mut toisaalta epäilys hiipii mieleen.
Huomenna onneksi kiireinen päivä eikä ehdi paljoa miettiä. Kello pitää aamulla laittaa soimaan, että selvitään liikenteeseen ajoissa. Siivousta, renkaiden ostoa ja hevosten ruokintaa on ohjelmassa. yölämpö 36,8C. Muutamia paineentuntoja illan mittaan, mut ei mitään erikoista selvää. Nänniarkuus.
kp 24 PP6 dpo 9 36,5C. Huonosti nukuttu yö takana. Päivällä lämpö vaihteli 36,8-36,5C. Rinnoissa tuntuu sellanen täyteläisyys/raskaus ja nänniarkuus. Ihan tuttu tunne taitaa olla lääkkeiden myötä. Mitään vihlaisuja tai oloja ei ole ollut. Muutamasti jotain ehkä särkytyyppistä, mut hyvin vähäist. Huono yö väsyttää ja illalla paleltaa heräämisen jälkeen.
kp 25 PP7 dpo 10 36,8C Nyt aletaan lähentyä menkkojen alkuaikoja, vaikkakin siis tuskin lääkekierrossa ne samanlailla yrittää tulla. Jotain särkyä tuntuu alavatsalla ja munasarjojen seudulla, mutta ei mitään sellaista, mikä selventäisi asiaa. Ei pitäisi testata aamulla, mutta saatan silti testata. Vähän kyllä pelottaa, että alkuun hyvältä ja 'varmalta' tuntunut plussa ei tule edes hetkeksi. Kn selvästi alhaalla yöllä.
Aamulla heräsin holahdukseen ja luulin menkkojen alkaneen, mut ei ollut menkat. Alavatsaa vähän särkee ja aamulla oli iso hätä. Tein SofiOneStepin joka testiajalla ja pian sen jälkeen oli ihan nega, mutta sitten"näen siinä jotain". Varmaan toiveajattelua, mut vähän sain toivoa.
Yöllä näin kummaa unta, jossa lapsi oli ihan ihmeellisissä tilanteissa ja koti oli saastainen. Heräsin siihen, jossa pelastin esikoisen tukehtumasta muovipussiin. Jotenkin sekavia unia.
Todella kostea olo pitkin päivää. Aamun Zume myöhässä, mutta Lugen muistin suunnilleen. Päiväluge ok. Iltaluge liian ajoissa, kun otin vahingossa jo zumen aikaan!
Mut ei se mitään...
Illalla 21.21 vihloo oikeaa rintaa silleen aika ilkeesti tuikkien ja ehkä tuolla kohdunseudullakin tuntuu jotain samaan aikaan tai jotenkin sellaista lämmöntunnetta... tai ei ehkä lämmöntunne.. mut jotain. En tiedä.
Oon juonut paljon ja pissittää taas.
Tekisi mieli tehdä testi. Tuohon OneSteppiin on varmana tullut roskishaamu, mutta niihin taitaa tulla. Voi kumpa se olisi jotain!
Ilmavaivoja iltasella. Mahtaakohan olla tuplalugesta vai mikähän nyt. Aika vetinen olo edelleen. Toivottavasti tästä nyt seuraisi hyvää <3 Huomenna taidan kokeilla tehdä apteekin oman testin. Mut sit on lähdettävä kyllä PC-kaupoille, kun muuten tulee kalliiksi. Toivon niin hirveesti, että siellä näkyy jotain, että tuo one step olis vähän ees antanut osviittaa. Illalla tuikki kohdun seudulle ja vihloi oikeaa rintaa (tai sitten se oli eilen...)
kp 26 PP8 dpo 11 36,7C Apteekin oma antoi pientä viivanpaikkaa jo siinä ennen 10min ja siitä se vahvistui, muttei todellakaan niin, että vois vielä mitään sanoa. Mut vähän tuli jännitys. Lisää testejä haettava. Testiajalla tuli PC haamu!!! Toivottavasti nyt pysyy<3
Päikkäriaikaan nukahdin lapsen viereen ja sinne jäin sitten nukkumaan. Väsytti hurjana. Olo on tosi vetinen ja sellainen, että kokoajan jotain lorisee housuun.
Ja välillä tuo oikea rinta vihloo samalla tavalla kuin eilen? vai milloinka se oli. Voi kumpa tämä nyt pysyisi <3 Ihan varmasti viiva on testissä, vaan nyt sitten toivotaan sen kestävän
Tällä kertaa se kyllä tuli ihan testiajalla ja selvästi reippaammin kuin edellisessä kemiallisessa.
Huh.. Jännittävää! Todella jännittävää! Tässä kuvat PC:stä ilman muokkausta ja kontrastinsäädöllä.


kp 27 PP9 dpo 12 36,7C. Lämpö yöllä 37C ja vatsassa kivistää. Toivottavasti on hyvä merkki. Paino on laskenut yllättävästi 1,5kg yhdessäyössä (edellisilta ja yö meni vessassa juostessa). Raskaustesti edelleen tosi haalea. Digitesti sanoi EI RASKAANA.
Päivällä Pregcheck oli viallinen, mutta antoi sitten viivan, kun painelin värityynyt kiinni tikkuun. Syödessä tuli paha olo ja ruoka jäis yömättä. Ei mitään ihmeitä oireita. Illalla on varmankin pakko vielä testata. Viivat ei ole vahvistuneet PC:issä, mutta niitä tulee edelleen. Kohdunseudulla särkee, mutta rintaoireet on kadonneet. Tai ei ne kokoaikaisia ole olleetkaan. Taitaa olla menkkamaista oloa ja nyt se olisikin se menkkojen alkamispäivä. Aika vetinen olo ja illalla lämpö 37C. Nukkumaanmennessä nänniarkuutta.
kp 28 PP10 dpo 13 36,5C Kivistää kohdunseutua vielä herätessä. Voi kunpa viiva olis vahvistunut!
Ensimmäinen testi oli negatiivinen ja järkytyin. Sain ehdotuksen tehdä toisen testin ja sainkin lirutettua vielä pienen pisun, josta testi sitten näytti kuitenkin viivaa ja kuivuessa on vielä sitten mennyt vähän vahvemmaksi kuin muut viivat tähän mennessä. Eilen digi sanoi nega ja nyt tein sitten rohkeana vielä toisen. Hitto, jos on edelleen negatiivinen. Nyt tulosta odottaessa tuntuu kyllä tyhmältä. Olis pitänyt varmaan vielä odottaa, mutta se viiva näytti niin hyvältä kuivana..
Mitään oireita ei oikein ole, vaikka nännit on edelleen arat.Digi oli positiivinen ja samoin muutama testi päivän aikana! Satuin sitten törmäämään huonoon erään testejä, jotka eivät todistettavasti näyttäneet oikein.
tässä linkit sivuille, joissa kuvat:




Uskomatonta! Nyt näyttää, että raskaana ollaan!
Posket helottaa. Kohdunseudulla on särkyä, ehkä jollain tavalla menkkatyyppistä, muttei kuitenkaan. Nivusia särkee myös hieman. Rinnat on raskaan tuntuiset ja nännit arat. Mut varsinaisesti mitään kovia oireit ei sinänsä ole.
kp 29 PP11 dpo 1436,7C Lämpö noussut takaisin ja testeihin tulee viivaa. Onneksi. Nyt osaan välttää huonon erän testit. Viivat ei ole voimakkaasti vahvistuneet, mutta pikkuhiljaa vahvistumista huomaa. Tänään lähdetään reissuun. Oireita ei oikein ole kuin välillä tuntuva tunne kohdunseudulla ja rintojen arkuus ajoittain.
kp 30 PP12 dpo 15 Reissussa ollaan ja oireiden tutkiskelu jää jotenkin kaiken muun jalkoihin. Välillä tulee tunne, että pitäisi rauhoittaa tai rajoittaa (esim liian rivakka kävely lenkillä), mut ei mitään sellaista ihmeempää. Poskien helotusta voimakkaasti illalla.
kp 31 PP13 dpo 16 Lämmöt jäi mittaamatta tänäänkin. Raskaustestiin tuli edelleen viiva, ehkä aavistuksen vahvempi kuin eilen, mut.. ihan hyvä viiva kuitenkin selvästi testiajalla. Hyvillä mielin olen raskaudesta. Oireita ei edelleenkään ole kuin satunnaiset tunteet kohdunseudulla. Yllättävän virkeä ja toimintakykyinen olen ja tänäänkin haravoitiin ja ratsastettiin. Oli mukava päivä ja illasta oikein mukava olo puuhan jälkeen. Tässä vielä tänään tehty testi päivältä. Kaikista vahvin viiva tähän mennessä.

kp 32 PP14 dpo 17 36,5C Tänään on otettu verikoe ja tulos tulee toivottavasti huomenna. Ei mitään ihmeitä oireita ja hyvällä mielellä olen. Toivottavasti hyvä mieli tarkoittaa, että asiat on kunnossa. Testiin tuli iltapissistäkin ihan hyvä viiva. Ei vielä tasavahva, mutta oikein hyvä ja selkeä nopeasti. Digi antoi iltapissistä 1-2 viikkoa, mutta oli sekin vahvistunut aiemmasta selvästi. Aamupissistä olisi varmaan tullut jo 2-3-tulos.
kp 33 PP15 dpo 18 rv 4+3 36,5C (muistaakseni). Aamulla raskaustesti näytti taas hieman vahvempaa plussaa. Ei edelleenkään tasavahvaa, mutta kokoajan parempaan päin.
Eilisen veritestin tulos tuli
hcg 239 eli raskaana ollaan <3

Laskettu aika 28.12.2015
 
Viimeksi muokattu:
Nosto!
Olisko täällä ketään piinailemassa ja innokas liittymään seuraan?
Mainostan edelleen tätä hyvänä "työkaluna" itselleen ajatellen tulevaisuutta, jos sattuu, ettei tärppi nyt käykään.
Minusta ainakin on nyt kiva vähän vertailla omia tietoja tuohon aiempaan seurantaan, joka päättyi kemiallisena raskautena.

Tervetuloa kaikki!
 
Nostelen taas :)
Tervetuloa hoidoissa olevat kirjailemaan tuntoja, oireita, oireettomuutta ja muita asioita tänne muistiin.
Näistä voi jälkikäteen olla jotain iloa ja etenkin saattaa uusille hoitopolkuaan aloitteleville olla jotain apua.

Plussatuulia toivotan ja helppoja hoitoja !
 
Täällä kans ilmottautuu yks hoidoissa oleva. Meillä syynä miehen vähäiset ja huonot siittiöt. Yritystä vuodesta 2009, inssejä 7 joista tuloksena rypäleraskaus, terve lapsi ja keskenmeno. Nyt takana ensimmäinen Ivf/icsi lääkkeinä puregon 150, orgalutran 0,25 ja gonapeptyl 0,2. Punktiossa saatiin 18kypsää munasolua joista 13 hedelmöittyi (3ivf:llä ja loput icsillä). Pitkässä viljelyssä eloon jäi 6 blastokystiä, joista yksi ivf luokka 3BA siirrettiin tuoreena ja loput pakkaseen (huonompia).

Pp tarkoittanee siirron jälkeistä aikaa?? Nyt täällä siis pp 3. Vatsan turvotus melkein olematonta. Lutinukset valuu. Menkkajuilintaa alavatsalla ja pelko persiissä, koska alkaa vuoto. Rinnat vähän arat. Hoidon aikainen väsymys poissa. Eilen raskaustestissä vielä hailakka plussa joka johtunee punktiossa saadusta pregnylistä. Laskin, että ens pe sen pitäis jo olla poissa näkyvistä. 6.5 olis virallinen testipäivä.

Onnea plussanneille!!! Tarrasukkia tarrasukkia (vaikka inhoankin kyseistä sanontaa ;)
 
  • Tykkää
Reactions: RiiMini
Nosto!
Omasta kokemuksesta voin sanoa, että oireiden ja oireittomuutta ja merkkien ja olojen lukeminen jälkikäteen on kyllä tosi mielenkiintoista. Itse olin kirjannut esikoisen raskauden piinaavat myös ja se oli hyvä apu piinatessa
 
Mulla on ensimmäistä kertaa jotain poikkeavia oloja, joten voisin nyt kirjailla:

KP3-7 clomifen (1/2 annos): samat oireet clomista kuin ennenkin eli hirveän kuuma, turvotti, ahdisti, voisin kuvitella että vaihdevuodet tuntuu tältä.
KP13: aamulla ultra, ei erityisiä tuntemuksia, kaksi follia. Käskettiin piikittää illalla pregnyliä ovulaation aikaansaamiseksi
KP14: normaali olo, ovulaatiotesti näytti aamulla plussaa, klo 12.30 inseminaatio, loppupäivänä ei kummempia oloja
KP 17-20: ihan hirveä väsymys koko viikon, tosin aloitin loman jälkeen työt ja olen nukkunut huonosti.
KP20: vatsassa pistellyt koko päivän, närästää ja on hieman huono olo. Järkyttävä ketutus koko päivän päällä.
 
Moi kaikille! Kirjaanpas omat tuntemukseni tänne myöskin. Kyseessä hoitokierto 2 ja hoitona OI letrozoleilla ja menopureilla. Taustalla pco-tyyppiset munasarjat ja reilu vuosi yritystä.

kp 2-6 letrozol, yksi tabletti aamuin illoin
kp 7-11 menopur, 75iu pistos aamuisin
Kp 12 ultra --> 6 keskikokoista rakkulaa kasvamassa, alustava seksikielto ja kierronkeskeytys
kp 16 ultra --> lopulta vain kaksi rakkulaa kasvoi kunnolla suuriksi, eli päästiin sittenkin yrittämään
kp 18 ovulaatioplussa tuli luonnostaan ja samana aamuna pistettiin 5000iu Pregnyliä varmistamaan irrotusta. Seksiä harrastettiin lähes kyllästymiseen asti joka päivä kp 16-20
kp 19-20 molemmilla puolilla kivistelyä, mutta ei varsinaisia selkeitä ovulaatiotuntemuksia
kp 25-30 rinnat kipeytyvät kuten minulla useimmiten vikalla viikolla ennen menkkoja. Kipu rintojen sivuilla ja alla.
kp 30 rintakipu hellittää ja fiilikset laskee, koska yleensä kivun hellittäminen enteilee menkkoja.
kp 31 rintojen kivusta jäljellä vain nännien kipu, odottelen menkkoja alkavaksi. 12 päivä O+:n ja Pregnyl pistoksen jälkeen, edellisessä hoitokierrossa menkat alkoi nyt. Menkkamaisia alavatsakipuja, jotka yleensä tarkoittavat että menkat alkaa saman päivän aikana.
kp 32 nännikipu jatkuu, satunnaisia alavatsakipuja on eikä menkkoja kuulu. Tämä on lääkärin mukaan eka päivä kun testin saisi tehdä, mutta päätän odottaa vielä pari päivää.
kp 33 edelleen nännikipua, eikä menkkoja. Tuntuu siltä, että menkkojen olisi pitänyt jo alkaa ja toiveet rupeavat nousemaan.
kp 34 15 päivä O+:n jälkeen, kierron seurannan perusteella menkat alkavat 12-15, joten nyt ollaan jännän äärellä. Edelleen nännikipua, pysynyt samanlaisena monta päivää. Satunnaista pistelyä alavatsan ja munasarjojen alueella. Jos tänään ei ala menkat, teen huomenna testin.
kp 36 Selkeä plussa raskaustestissä! <3

Oireina lähinnä nännikipu, joka jatkui siis muun rintojen herkkyyden laannuttua. Muuten täysin samat tuntemukset kuin jokaisessa kierrossa.
 
Viimeksi muokattu:
2. IVF tuoresiirto

pp1-4 nännit arat, ei muuta oiretta
pp5 nännit arat, hetkellisesti raudan maku suussa
pp6 (lämpö 36.1) nännit arat, alaselässä pientä ajoittaista jomottelua ja nippailua kohduneudulla. PC r-testi tehty ja heti testiajalla näkyi oikein haalee viiva jossa mielestäni väriäkin. Kuvaan ei tallentunut, mutta toisetkin silmäparit havaitsivat viivan. Pregnylistä johtuva?
 
Viimeksi muokattu:
Taidanpa mäkin kantaa korteni kokoon :) saa sitten negan tullen masennella :sneaky: siirtoja on takana vaikka kuinka monta, negaa ja plussaa joten mistään oireista en innostu ennen kun tikussa on viivoja. Aikaisemmin plussat 3pv alkiolla ja 4.pv alkiolla pp8. Hcg molemmissa about sama veritestissä pp12.

Nyt. Alkionsiirto 5.10. Kaksi enemmän tai vähemmän blastoa, kuitenkin melko hitaita kavereita.

Pp 0 heti siirron jälkeen matkalla kotiin ja illalla mahassa lieviä kramppeja. Maha sekaisin ja turpeen oloinen. Luget paleltaa ja tekee kehnon olon n.2-3 h laitosta. Illalla kova paineen tunne. Ei muuta mainittavaa.

Pp 1 Perus lugesteron olo. Palelee ja väsyttää todella lujaa heti 2-3h laitosta. Mahaa kramppailee miedosti, tätä aina. Ennen siirtoakin. Maha aivan sekaisin. Gonapeptyl pistos. Aamupv mahaa turvottaa mutta sitten se häviää. Päätä alkaa särkeä kovaa. Niskat lienee jumissa. Maha illalla ihan littana kuoppa.

Pp2 Yöllä tukalaa.. liian kuuma. Ei hyvä merkki..plussa kierroissa palelee aina. Päätä särkee. Maha kuopalla. Huono olo päänsäryn takia eikä pysty nukkua. Paha fiilis lopputuloksesta.. (n) No, mahassa pysyvästi pieni paineen tunne ja toiselta puolen kiristää nopeissa liikkeissä. Tätä tosin muulloinkin..

Pp3Ei muuta uutta kuin sama "liian kuuma" olo ja paineen tunne mahassa. Ei mitään lupaavaa. Raskautesti täysi nega. Eikä ovistestissä kuin häive..johtunee gonapeptylistä.

Pp4Ovistesti täysi blankko. Ei edes häivettä. Päivällä vähän enemmän palelua ja mahan turvotusta ilman lugeakin, mutta tätä samaa ollut negoissakin. Emätin tuntuu ensin turvonneen, mutta seuraava lugea laittaessa ei mitään enää. Tissit on samat lutterot. Ei mitään tuntoja.

En jaksa kirjoittaa kun ei oikein mitään uutta.

Pp5 Emätin tuntuu turvonneelle ja palelee enemmän. Tosin vaihdoin toiset keltarauhashormonit. Ei muita oloja

Pp6 Ovistikku ja apteekin oma valkoinen nega. Väsyttää kovasti ja palelee. Maha ei juurikaan turvonnut. Ei mitään oloja juurikaan. Samoja kuin negoissa.

Pp7 Iha valakosta näyttää. Kuivuttua joku viivanpaikka joka ei merkkaa mitään.. myös päiväpissasta PC puikko kuivuttua viiva joka ei myös merkaa mitään. Emätinturvotus pois. Maha vähän turvoksissa mutta siihempä nää.jää. aamulla vika testi. Illalla tehty ovistesti blankko. Huominen tulos on tiedossa.

Jep negaan päättyi.
 
Viimeksi muokattu:
Tuoresiirto kp20/dpo5)/5pv blasto 3luokkaa

Dpo6/PP1 flunssa päällä. Silloin tällöin alavatsajomottelua. Aivastaessa järjetön repäisykipu.
Dpo7/PP2 aamulla yskiessä taas kova repäisykipu. Päivän mittaan jomotuksia. Illalla jatkuva kova paineentunne koko alavatsalla, joka alkoi siitä että yskiessä sattui oikeaan reunaan. Paineentunne niin kova, ettei tee mieli liikkua.
Dpo8/PP3 päivän mittaan kevyitä jomotuksia, ei paljoa. Rinnat vähemmän arat. Iltaa kohden taas oikealla puolella kohtua täsmäkipua, housuja ei voi pitää painamassa. Kipu yltyy välillä kovaksi. Iltapalelua vähän nukkumaanmennessä.
Dpo9/PP4 aina vaan flunssa sekoittaa tuntemuksia. Satunnaista "hailuraa" painetta vatsalla. Iltapäivällä iski hedari, oire/tauti? Lähti levolla ja särkylääkkeellä. Iltaa kohdin enemmän jomotusta oikealla puolella, iltapalan aikaan olevinaan pientä kuvotusta? Hurja iltapalelu.
Dpo10/PP5 ei oikein mitään, ip vatsaa turvottaa ja siitä asti alavatsa kuin "kireämpi". Paleltaa koko illan hulluna. Rinnat kipeämmät, väsyttää. Testiin viivanpaikka?
Dpo11/PP6 aamupäivällä vaaleanpunaista vuotoa ilmestynyt siteeseen. Vessakäynneillä samaa pyyhkiessä, muuttuu meikkivoiteen väriseksi. Ei palelua. Kuvottaa tosi kovin koko päivän. Testissä yhä viivanpaikka, tummempi?
Dpo12/PP7 testissä vaaleanpunainen haamu. Veristä vuotoa. Vuoto lisääntyy, iltapäivällä alkaa todella kovat kivut.
Illan mittaan kivut ja vuoto yltyy, hyytymiä. Vain panacod auttaa tarpeeksi.
Dpo13/PP8 Testi nega, menkat. Oli kemiallinen.
 
Viimeksi muokattu:
Tuoresiirto (kp19/dpo5) 5pv blasto 3 luokkaa (2.ivf)

Dpo6/PP1 alavatsa tuntuu vähän "kireältä". Gonapeptyl pistetty aamulla. Silloin tällöin alavatsajomottelua.
Dpo7/PP2 tosi itkuherkkä, tunteellinen olo. Alavatsa hiukan kireä aamusta, menkkamaisia tuntemuksia. Jomotukset lisääntyvät iltaa kohden, hermo kireellä. Jomotus nukkumaan mennessä enemmän oikealla.
Dpo8/PP3 aamulla heti makoillessa vatsalla kova paineentunne, kuin koko alavatsa kireä. Keskipäivällä menkkajomotus, melkein jo tarkistaa vessassa onko vuotoa.. Illansuussa tylppä kipu kovenee, oikeassa laidassa, ei äkkiliikkeitä kun "kiristää".
Dpo9/PP4 Pinna kireällä heti herätessä. Pientä kuvotusta aamupalan kanssa? Kuvotus jatkuu pitkin päivää, iltasella vahvemmin. Ihan puhki, lämpö 37,3. Vatsa turvoksissa/kireän tuntuinen.
Dpo10/pp5 Aamuyöstä asti hikipuuskia, kuumia aaltoja. Kuvotusta ja menkkajomottelua. Hikipuuskat jatkuu iltaan asti. Vatsa turvoksissa, menkkajomotusta. Illalla hedari. Epätoivoinen olo.
Dpo11/pp6 menkkajomotuksia, hikipuuskia, selkeä haaleanpunainen viiva one step-testiin. Kuvotus pykälän pahempaa. Välillä "piston tunne" alavatsan oikealla puolella. Outoa orastavaa hedaria. Iltasella menkkakrampit kovempia, lämpöpussi auttaa. En saa tacoja alas oksetukselta.
Dpo12/pp7 vahvempi haalea plussa one stepiin. Kuvotusta, hedari. Syöminen tökkii. Hedelmät ja jugurtti houkuttaa. Vatsaa turvottaa ylhäältä asti tosi paljon. Silloin tällöin nippailua alavatsalla. Ei kuumia aaltoja. Rinnat arat mut ei läheskään pregnyl-kipeät.
Dpo13/pp8 yöllä verta pyyhkiessä, ei sen jälkeen. One step hitusen vahvempi? Kovempia menkkakipuja, hikiaaltoja. Tosi huonolla tuulella ja itkuinen (uneton yö?), pahoinvointi vahvaa. Kova hedari koko päivän. Krampit helpottaa iltapäivän jälkeen. Lämpö 37,4. Tosi huono olo illalla.
Dpo14/pp9 apteekin oma testi selkeä positiivinen. Joitakin kramppeja, huono olo.
Raskaana!
 
2 IVF 1 PAS

kp 14 ultrassa limakalvo 12mm ja follikkeli 18mm. Ovis + kp 17 ja siirto kp 21.

kp 21/ pp0/ dpo 3 Siirto, ovulaatiosta siirtoon asti nännit arat, loppui siirtoon.
pp 2 Lutinus vuotoa. Aamusella pientä nippailua, iltapäivästä paineentunnetta alavatsalla.
pp 3 Lämpö 36,0. Kireyttä alavatsalla, iltapäivästä särkee päätä ja vatsa on kovalla. Hieman Lutinusvuotoa, mutta ei yhtä vetistä kuin aluksi.
pp 4 Lämpö 36,2. Lutinusvuotoa. Särkyä lantion molemmin puolin + päänsärkyä. Illalla kärty olo.
pp 5 Lämpö 36,2. Yöllä tuli kuuma olo, mieski totes että ihan hohkaan, lämpöä ei kuitenkaan ole. Pientä jomottelua kohdun tietämillä ja rinnat turvonneet ja pinkeä, alapää turvoksissa (Lutinus). Ja tietenkin sitä holahtelua ja tiuhaan pitää käydä vessassa. Nenä tukossa, flunssainen olo. Yö tuli nukuttua tosi huonosti. Varma olo siitä ettei ole tärpännyt. Illalla kylmiä aaltoja ja raskaiden lumitöiden jälkeen alavatsalla kramppeja.
pp 6 Tämäkin yö nukuttu tosi huonosti. Alavatsa pinkee ja jotenkin aran oloinen. Sellainen olo et tulee kipeeksi mm. kurkku karhee. Hieman etova olo (johtuu puhtaasti samasta kuin kurkun karheuskin) ja wc käynnillä tullut hieman kirkasta sinkuvaa limaa. Hyllystä löytyi yks ovistesti, joka näytti ihan normaalille tähän vaiheeseen kiertoa. Ei toivoakaan tärpistä.
pp 7 Lämpö 36,2. Ei oireita, poislukien kerran wc käynnillä tullut ihan vähän kirkasta sinkuvaa limaa. Flunssa iskee päälle, ääni kähee ja kurkku karkee, nenä tukossa. Illalla pientä menkkatyyppistä jomottelua alaselässä.
pp 8 Lämpö 36,4. Ei oireita, testi puhdas nega. Aamusella kivulias kramppi alavatsalla.
pp 9 Flunssa, ääni poissa.
pp 10 Välillä lievää jomotuksen tunnetta alaselässä, flunssa riesana. Menkkoja odotellessa.
pp 11 Oireeton.
pp 12 Lämpö 36,4. Oireeton. Tunnin pidätyksellä päiväpissasta nega.
pp 13 Lämpö 35,9. Aamupissasta nega/ viivanpaikka. Olo täysin oireeton.
pp 14 Lämpö 36,5. Testi nega/ vahvempi viivanpaikka kuin eilen. Pientä menkkajomottelua alaselässä aamupäivällä. WC reissun yhteydessä punertavaa vuotoa pyyhittäessä.
pp 15 Lämpö 36,4. Vaaleanpunaista tuhrua edelleen pyyhittäessä. Menkat eivät ole vielä ainakaan aamun aikana alkaneet. Ei pahemmin menkkajomotteluja.
 
Viimeksi muokattu:
2 IVF 3 PAS

pp 2
hetkellinen etova olo joka meni ohi
pp 3-4 lämpö 36,7. Ajoittaista nippailua oikealla puolella munasarjan kohdilla. Vuoroin kylmä/kuuma. Lutinusvuotoa yöllä.
pp 5 lämpö 37,0. Samat oireet kuin eilenkin. Rinnat ajoittain arat sivuilta. Vatsa turvoksissa, olo on kuin jalkapallon nielleellä. Lutinusvuotoa yöllä (ei kirkasta limaa). Illalla kävelyllä hetkellinen pahoinvointikohtaus.
pp 6 lämpö 37,0. Vatsan turvotus hieman helpottanut. Lutinusvuoto jatkuu. jomottelua/paineen tunnetta alaselässä/alavatsalla. PC testi negaa (juu, liian aikaisin).
pp 7 lämpö 36,7. Ajoittaista etomista. Vilunväristyksiä. Vatsan turvotus helpottanut.
pp 8 testi plussaa, etovaa oloa.

pp 9 lämpö 36,7. Rinnat hieman kosketusarat.
pp 10 parin tunnin pidätyksellä


Sama testi 3h päästä

Etovaa oloa, rintojen arkuutta, raudan maku suussa. Kiertoliikkeet sattuu alavatsalla.
pp 11 lämpö 36,6. Vointi entisellään.
pp 13 Lämpö 37,0. Kolotusta alavatsalla, ei menkkamaista.




Rv 6+0

Rv 6+2 pyyhittäessä vähän vaaleanpunaista vuotoa.
 
Viimeksi muokattu:
2 IVF 3 PAS

pp 2
hetkellinen etova olo joka meni ohi
pp 3-4 lämpö 36,7. Ajoittaista nippailua oikealla puolella munasarjan kohdilla. Vuoroin kylmä/kuuma. Lutinusvuotoa yöllä.
pp 5 lämpö 37,0. Samat oireet kuin eilenkin. Rinnat ajoittain arat sivuilta. Vatsa turvoksissa, olo on kuin jalkapallon nielleellä. Lutinusvuotoa yöllä (ei kirkasta limaa). Illalla kävelyllä hetkellinen pahoinvointikohtaus.
pp 6 lämpö 37,0. Vatsan turvotus hieman helpottanut. Lutinusvuoto jatkuu. jomottelua/paineen tunnetta alaselässä/alavatsalla. PC testi negaa (juu, liian aikaisin).
pp 7 lämpö 36,7. Ajoittaista etomista. Vilunväristyksiä. Vatsan turvotus helpottanut.
pp 8 testi plussaa, etovaa oloa.

pp 9 lämpö 36,7. Rinnat hieman kosketusarat.
pp 10 parin tunnin pidätyksellä


Sama testi 3h päästä

Etovaa oloa, rintojen arkuutta, raudan maku suussa. Kiertoliikkeet sattuu alavatsalla.
pp 11 lämpö 36,6. Vointi entisellään.
Minkä laatuinen ja monikopäiväinen sulle on siirretty? Onnea!!!
 

Yhteistyössä