*

Kiinalainen raskauskalenteri, onko tulossa tyttö vai poika?!
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 22. Osumia 22

Ketju: Kiinalainen raskauskalenteri, onko tulossa tyttö vai poika?!

 1. #1

  Kiinalainen raskauskalenteri, onko tulossa tyttö vai poika?!

  Kesäkuisten pinoon tämän jo laitoinkin, mutta tässä nyt yleiseti myös kaikille muille, jos kiinnostusta löytyy

  Käykääpäs kurkkaamassa tuolla alhaalla olevassa osoitteessa kiinalaista tyttö vai poika kalenteria:

  http://www.smartaboutyou.com/email/libero/new/kinesisk_kalender_fi.pdf

  Uskoo ken haluaa Eniten mua kiinnostaa te joilla on jo lapsia, niin pitääkö paikkansa heidän perusteellaan?

  Tuon kalenterin perusteella meille oisi tulossa tyttö, samoin sykkeiden perusteella... Hauskaa tällainen leikkimielinen arvuuttelu

  NASU-masu 15+5

 2. #2
  No viimeksi piti paikkansa, tuli poika niinku tuo lupaakin.. MUTTA nyt ultran mukaan tulossa poika taas vaikka ton mukaan olis tyttö että... noi on kyllä kivoja noi testit mutta siinä on taas se sama 50-50 mahdollisuus et osuu oikeaan.

  ps. nyt sykkeetki on "tyttösykkeet", mut poika se silti rakenneultran mukaan oli.

 3. #3
  heheh

  näiden kalentereiden (kaikkien!) mukaan minulle olisi tulossa tyttö, ja tulisi tyttö vaikka hedelmöittyminen olisi laskettu väärinkin (jopa 3kk), mutta niin vain ultrassa pojan vehkeet vilkkuivat!

  Odottelen siis vielä pari kuukautta lopullista varmuutta, kun omin silmin näen, mutta lääkärikin sanoi ettei siitä kyllä voi enää erehtyä!

  ~Tii ja Nyy 28+0

  ps. Ennustaja-Elli ja Madam Mamma sen sijaan lupasivat poikaa, toinen 2kk ennen ja toinen 2kk jälkeen tämän lasketun ajan! Ennustukset tehty siis ennen kuin raskauduin.

 4. #4
  Kolme lasta pitää paikkansa. Uusin tulokas olis kalenterin mukaan poika... Poikaolo on kyllä ollut, mut ehkä se muutaman päivän tai vkon sisään selviää...

 5. #5
  pakkohan sitä oli kokeilla
  ennestään meillä on poika ja kalenteri näytti poikaa.nyt odotan toista ja näytti tyttöä..saas nähä kuinka käy

 6. #6
  4d-ultra oli sitä mieltä rv 26 et palleja ei näy... Kalenterin mukaan olis poika tulossa. Mutta sykkeet olleet 145-156 kerran ollut 133 joten ei nyt sit tiedä. "tyttömasu" ihan selvästi mutta olen muutenkin leveä ja leveillä se vaan levii... Ja riehuu minkä kerkiää pojistahan on sanottu että ovat rauhallisempia kuin tytöt. En sit tiedä! Mutta enää 8 viikkoa ni sit näkee jo omin silmin.

 7. #7
  2 ekaa oikein, 3. väärin, nyt näyttää samaa, mitä ultra "lupasi"...

 8. #8
  Kalenterin mukaan eka lapseni olisi ollut tyttö, mutta kun se nyt sattuukin olemaan poika Joten enpä usko että pitää kovinkaan hyvin paikkansa. Nykyinen masuasukki on sen mukaan tyttö, saas nähdä...

 9. #9
  Mulla kaikkien kohdalla piti kalenteri paikkansa, nytkin näyttää samaa jota ultran mukaan olis tulossa

 10. #10
  noh siis jos laittaa viimeisten kuukautisten alkamispäivän mukaan niin näyttäis siltä että kalenteri pitää paikkansa.esikoinen tyttö ja myös toista on povattu tytöksi.

 11. #11
  Kaksi ekaa oikein... Tämä kolmas ultran mukaan väärin. Mutta parhaiten kaikista tämä ennustusmuoto on pätenyt

 12. #12
  http://www.geocities.com/huuhaat/testi2.html

  Tuossa on toinen Kiinalainen ja vähän on erilailla noi tytöt ja pojat. Kummankin mukaan osa oikein ja osa väärin. Edellä mainitussa kaksi viidestä oikein ja tämän mun laittaman linkin mukaan neljä viidestä oikein. Uskon kuitenkin että synnytyksen jälkeen tulee se varmin varmuus asiaan

  Ekan mukaan olis poika tulossa ja toisen tyttö. Jotta menee tasan Eniten luotan sykkeeseen joskus vähän myöhäsemmillä viikoilla. Sen mukaan on ennustus pitäny paikkansa jopa ultraa paremmin. Ultrassa toisen lapseni piti olla varmasti poika ja syke koko ajan luokkaa 160-170 ja ajattelin ettei voi olla. No tyttö syntyi. Vielä ei tämän kuudennen sykkeitä olla kuultu, kun alussa ollaan, mutta kattoo nyt, mitä elämä tuo.

 13. #13
  Mulla pitäny tuo paikkaansa, kaksi tyttöä jo olemassa ja nyt poika masussa..ja nii sanoo toi taulukkokin .

  nelli&pulla rv32+1

 14. #14
  minulla kans pitänyt paikkaansa ensimmäinen poika toinen tyttö ja nyt sitten sanoo että poika olis tulossa! mutta kokoajan olen ollut sitä mieltä että nyt tulee poika!

 15. #15
  Molempien noiden raskauskalentereiden mukaan meille ois pitänyt tulla poika.Tuo reilu 1vuotias tuolla sängyssään tuhiseva on kyllä tyttö

 16. #16
  Tuon kalenterin mukaan esikoisen olisi pitänyt olla tyttö, on poika.
  Kakkosen olisi pitänyt olla poika, on tyttö.
  Kolmosen pitäisi olla tyttö (ekan linkin mukaan) ja poika (tokan linkin mukaan). Ultran mukaan olisi tyttö. Th veikkaa poikaa sydämen sykkeiden perusteella. Saa nähdä

  Jimena 36+6

 17. #17
  Ton mukaan ekan piti olla poika, mutta on tyttö. Masussa on poika ja ton mukaankin pitäis olla. 50-50 mahdollisuudet kuten luonnollisesti tietysti on.

 18. #18
  Tuon liberon kalenterin mukaan kummankin pitäis olla tyttöjä... Poika on ja toinen poika tulossa (ihan selkeät kelekset ja pippeli bongattu ultrassa.

  http://www.geocities.com/huuhaat/testi2.html
  Tuo yllä oleva pitää paikkaansa.

 19. #19
  minulla ei
  http://www.geocities.com/huuhaat/testi2.html ei pitänyt paikkansa esikon kohdalla. tytön olisi pitänyt tulla, mutta poikahan se sieltä tulla tupsahti saa nähdä käykö nyt sitten päinvastoin

 20. #20
  Mulla pitäis olla tuon mukaan kolme poikaa, mut jostain kumman syystä kahdelta puuttuu ne kriittiset vehkeet! Tulokkaan pitäisikin olla sitten tyttö, siitäpä ei ole minkään valtakunnan hajua vielä kumpiko massussa köllii.
  Enpä kyllä yhdessäkään raskaudessa ultrassa ole sitä tietoa saanutkaan, tulos on ratkennut vasta laitoksella.

  *muoks* Tuon toisen taulukon mukaan taas jokaine osuu kohdalleen!! Tulokas olis sen mukaan taas puolestaan poika.. Hmm..

 21. #21
  Ei pitänyt paikkansa tuokaan, kuten ei mikään muukaan huuhaaennustus, vanhankansan merkki eikä myöskään syketasot. Kaikkien mahdollisten merkkien mukaan ois pitänyt tulla poika ja yhtä lukuunottamatta kaikki veikkasivat meille poikaa, mutta kuukauden ikäinen tyttö nyt sängyssään tuhisee. Eli vaikka kaikki viitteet osoittais samaan sukupuoleen, niin silti eivät näköjään päde.

 22. #22
  Tuo kiinalaisen juttu testi2 ei toimi. Olisiko jollain uutta osoitetta?

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT