*

7v ja 6v synttärit
Näytetään tulokset 1 - 4. Osumia 4

Ketju: 7v ja 6v synttärit

 1. #1

  7v ja 6v synttärit

  6v ja 7v poikien synttärit
  Ideoita kaivataan poikien syntymäpäiville jonta täyttää 6v ja 7v???
  Kiitos ideoista

 2. #2
  Moi!
  Meillä just vietettiin 6 ja 7.v. poikien synttärit aiheena naamiaiset. Sit vaan jäätelökakkua joka koristeltu lakukastike hämähäkinseitillä j akarkki hämähäkeillä. Ongintaa jne... ohjemaa vähä et ei mee riehumiseksi.

 3. #3
  meillä poika 7v. ja menossa kavereiden kanssa pitämään syntäreitä keilahalliin.menevät hohtokeilaamaan ja syövät siellä samalla herkkuja.on ainakin hiukan perinteisiä erilaisemmat kemut tänä vuonna

 4. #4
  meilla kans mietitaan miten noi 6-v synttarikutsut oikein jarkataan. meilla on tapana etta joko koko luokka 28 oppilasta tai kaikki joko pojat tai tytot (puolet siis) kutsutaan, eli aika monet vanhemmat yrittaa valttaa vaan muutaman kutsumista.
  ei paljon huokuta koko luokan kotiin kutsumista eika edes 15 pojan. ensinakaan en ole aikasemmin ohjanut mitaan ohjelmaa missa noin moni lapsi olisi eika noita voi ilman toimintaakaan jattaa riehumaan.
  ollaan mietitty sisaleikkihallia jossa 2 t + hampurilais-ateria + kakku tulis maksamaan 250,- tai koko luokalle elokuva + mcdonals ateria + kakku = 240,- mutta siihen tartis sitte jo kuljetusapua milla noi vekarat saadaan koulusta suoraan makkarille ja sielta elokuvateatteriin.

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT