*

Oksennustauti
Näytetään tulokset 1 - 11. Osumia 11

Ketju: Oksennustauti

 1. #1

  Oksennustauti

  Hei!

  Meidän pojalla (1-vuotta) on tänään koko päivän oksettanut. Aamuyöstä oksenti 2 kertaa sänkyyn ja sit päivän mittaa yhteensä 12 kertaa. Ripuloinutkin ihan vesiripulia 4 kertaa. Tullut vaipan välistä vetenä lattialle. Voi parkaa!!
  Mikähän avuksi?? Juomista olen antanut.. muuta ei huolikkaan ja heti oksentaa. Vedenkin oksenti.
  Toivottavasti jo huomenna parempi päivä.

 2. #2

  VS: Oksennustauti

  Juota kylmää osmosalia vain ja ainoastaan. Juota sitä mahdollisimman paljon. Kuulostaa että on kuivuminen jo uhkaamassa, kun noin kovasti ripuloi/oksentaa. Jos huomennakin kaikki tulee vaan ulos niin lääkäriin ja verikokeeseen!!!

  Jos tuo osmis pysyy sisällä ja sitä uppoaa ohjeen mukainen annsoa niin hyvä, jutta ja siitä se lähtee. voithan kokeilla syöttää ja juottaa keikkea mikävaan maistuu. Sama se vaikka söis pelkkiä vanukkaita jos ne pysyy sisällä. Voi pientä. Voimia ja apnatumisia.

 3. #3

  VS: Oksennustauti

  Ei se pelkkä vanukas riitä ku pitää olla sekä suolot että sokerit kohdallaan ettei kuivu. Mut apteekista tosiaan saa sitä osmosaalia pkt reilu 10e missä on noin 2pv:lle niin siinä on ohjeet painon mukaan.
  Ja tietysti on myös hyvä käydä näyttää lääkärissä,mut eipä ne meidän pojalle mitään muuta tehneet kuin pakottaneet juomaan osmosalia.

 4. #4

  VS: Oksennustauti

  Kauhee tauti, juuri olemme sen läpikäyneet, poika (1v11kk) ensin. Meille lääkäri neuvoi, että vaikka veteen sekoittaa sokeria, niin, että sulaa ja pieniä määriä kerrallaan, niin pysyy paremmin sisällä yleensä. Muuta tietty toi osmosal on parempi, mutta jos ei sitä satu juuri olemaan.
  Me päästiin helpolla, kun oksennusyön jälkeen enää aamupäivällä kerran tyhjentyi maha.

  Mutta voimia....

 5. #5

  VS: Oksennustauti

  Meillä sama tauti päällä!!! Toissayönä alkoi oksentelu, oksensi n. 5 kertaa yön aikana. Eilen sitte päivällä ei enää oksentanut, mut vesiripulia tuli n. 8 kertaa. Viime yö meni hyvin, mut aamuseittemält oksensi taas sänkyyn. Nyt raukka nukkuu vielä, kun on aika riekaleina taudista.


  Meillä onneks kelpaa Osmosal hyvin!!! Muuten ei juo kun maitoa, mut ihme kyllä tuo aine uppoaa hyvin. Keväällä pojalla oli Rota ja sillo Osmosalia ostin ekan kerran. Poika joutui Rotan takia tiputukseen sairaalaan. Että arvatkaa vaan, pelkäänkö taas tota kuivumista!?

 6. #6

  VS: Oksennustauti

  Meillä se on juuri jyllännyt, sain neitin 1v masun tasoittumaan sekoittamalla lactophilus-maitohappobakteerijauhetta maitoon, oli ainut juoma mitä huoli. Osmosalia ei edes huolinut, mitä taas kakkonen veti ihan horteessa. Meillä lapsilla kesti oksentamisvaihe vuorokauden, mahan tasoitus kesti vähä kauemmin.

 7. #7

  VS: Oksennustauti

  Meilläkin jyllännyt oksennustauti 3pv kesti, kakkanäyte vietiin ja rotavirushan se oli. Mä annoin sipsiä ja nakkia ja paljon juomaa

 8. #8

  VS: Oksennustauti

  Ja tänään jatkuu taas...
  Mutta onneksi vaan 5 kertaa oksensi. Ripuloi sitäkin useammin. Ruoka ei maistu ja heti kaikki oksentaa. Vettä (johon sokeria laitoin) juonut ja pilli-maitoa (ja tissiä).
  Täytyy huomenna hakea sitä osmosalia apteekista.
  Isäntäkin oksentaa. Ihan älyttömästi. toivottavasti mä säästyn tolta. Eihän siinä pysty sit lastakaan hoitaa...

 9. #9
  kamala tauti
  Vierailija

  VS: Oksennustauti

  Meillä 2v lapsella alkoi oksentelu lauantaiaamuna. La, su ja ma ei pysynyt juuri mikään ruoka sisällä + ripuloi. Juomana oli vettä, laimeaa mehua ja Osmosalia (ruiskulla aina 10ml kerralla). Eilen ei enää oksentanut ja söi jo hiukan jotain ja nesteitä sai n. 1.2 litraa vuorokauden aikana. Jospa tämä tästä. Kyllähän tuo pieneltä voimat vie ja suunnilleen makoilee kokoajan. Nyt on onneksi alkanut jo istuskelemaan ja juttelemaankin.
  Tarjotkaa kaikki juoma kylmänä + jäätelöä, viljatuotteita (kaurapuuro), banaania, nakkia, leikkelettä, sipsiä jne...ruokaa vähän kerrallaan. Pari-kolme lusikallista puuroa on jo "voitto".

 10. #10

  VS: Oksennustauti

  Tätä tautia taitaakin olla ihan kunnolla liikkeellä... Meillä 2-vuotias poika alkoi tänään oksentamaan. Ei ole syönyt mitään koko päivänä, eikä paljon juonutkaan. Aina kun vähän hörppää nestettä niin hetken päästä oksentaa pelkkää limaa
  Minulla oli eilen oksennus monta kertaa lähellä. Luulin, että se on aina vaan raskauspahoinvointia mutta taitaa sama tauti minullekin yrittää.

  Täytyy odottaa, että mies tuo töistä tullessaan osmosalia ja toivoa, että sen jotenkin saa menemään alas. Maanantaina tultiin reissusta kotiin, -tämmöset tuliaiset tällä kertaa..

 11. #11

  VS: Oksennustauti

  Meillä nyt oksennetaan jo neljättä päivää. Siis maanantaista asti. Tänään vaan 3 kertaa mutta ripulit on aina housussa. Voi parkaa. Osmosalista ei tykkää. Ei suostu juomaan sitä ollenkaan. Olen ihan veteen laittanut vähän suolaa ja vähän enemmän sokeria. Sitä juo. Ja pilli-maitoa ja tissiä. Jugorttiakin vähän... paljon ei voi antaa kun heti oksentaa.
  Toivottavasti tää on kohta ohi!!!!

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT