9kk ja unentarve

heippa!

miten teidän 9kk vauvat nukkuu? meneenkö yöt syömättä ja monetko ja minkä mittaiset päikkärit nukkuu? =)

meillä 9,5kk neiti ja nyt jotenkin sisäänrakennettu aika että herää 3 syömään yöllä ja tuntuu tosiaan että on nälkäinen kun 1dl maitoa menee hetkessä, pullo vaan vinkuu!! :D
joskus herää sit n.6 aikaan ja koitan vielä tainnuttaa toisella desillä maitoa että jatkais vielä unta 7-8. onnistuukin onneksi! ekoille päikkäreille neiti on valmis jo 8.30-9! ja nukkuu 3-4h!!!! ja sit herää ja syö purkllisen sosetta ja juo 2dl maitoa ja jaksaa taas olla hereillä 1,5-2h, jos ollaan vaan kotosalla, ja sit alkaa kitinä ja syliin könyäminen. ja taas nukkumaan. ja nukkuu n.2h. sit valvookin 22-22.30 asti!! 20 aikaan tulee vähän väsyä mutta ei suostu yöunille asti nukahtamaan.

meillä ei oikein puurot neidille maistu eikä hedelmäsoseetkaan. ne olis hyvää ja täyttävää iltapalaa... maito tietenkään tuollaisen touhuajan nälkää aamuun asti pidä loitolla... eikä viitsit kyl iltapalaks enää mitään kunnon ruokasosetta antaa.
 
Moi! meillä on muutaman päivän vajaa 9kk poika ja musta hän nukkuu myös paljon. Yöunet on 21-08 (joskus herää 07) Sitten ekat päikyt jo 2 tunnin päästä kun herää. Voi nukkua tunnin-puoltoista, sitten on lounas, sen jälkeen valvotaan ehkä 3 tuntia ja sitten 2 h päikkärit. Sitten illalla väsy on jo klo 20, mutta venytetään sitä nukahtamista klo 21, koska huomattu että jos laittaa sillon 20 sänkyyn alkaa kauheasti touhuamaan ja se nukahatminen tapahtuu sitten vasta sen 21 aikaan. Eli siis nukkuu vuorokaudessa n 14-15 tuntia. Illalla tulee pisin valveillaolo, eli noin 4 tuntia.
Meillä se unentarve on aina olut suuri, kai ne vauvat on tässäkin suhteessa yksilöllisiä... =)
 

Yhteistyössä