ABC Design yhdistelmiin uutta kuomua mistään?

Ostin käytettynä ABC Design Pramy Luxen yhdistelmät hetki sitten ja harmikseni huomasin, että kuomussa on iso tahra mitä ei saa pois sekä aurinko on polttanut värin ruskeasta lähemmäs oranssia.. Vaunujen väri on siis magic (ruskea-turkoosi). Eihän tämä käyttöä häiritse, mutta olisihan se ollut kiva saada nätit vaunut käyttöön kun ensimmäinen lapsikin tulossa.. Jos nyt kumminkin jostain on mahdollista saada erikseen ostettua kuomuja ja joku tietää niin vinkkejä kaipailisin? Koitin googlettaa, mutta en löytänyt tälläistä vaihtoehtoa mistään sivuilta..?
 
Viimeksi muokattu:
On varmaan vaikeaa saada uutta kuomua. Oletko ompelutaitoinen? voisitko ommella uuden kuomun? Minä tein vanhoihin Brioihin kaikki verhoilut uusiksi, eikä ollu mikään mahdoton tehtävä. Pitää vaan osata purkaa se entinen ja kasata uudestaan.
Yksi vaihtoehto olisi myös ehkä spreimaalata kuomu. Tietenkin vain ulkopuolelta! Värjääminen tekstiiliväreillä ei onnistu (kokeiltu on!) mut sprei voisi pysyä ja jos haluaa maalata vain tietyn kohdan kuomusta voi muut kohdat peittää/rajata maalarinteipillä ja sanomalehdellä.
 

Yhteistyössä