Ketju jälleenmyyjille!

Järjestä Oriflame kutsut niin emäntä saa itselleen hyvät lahjat.

EMÄNNÄNLAHJA saa kun

. Väh. viisi vierasta

MYYNNINMUKAISET LAHJAT

. Myyntiä tulee olla vähintään 200?
. Kutsuilla tulee olla vähintään 5 henkeä
. Lahjana emäntä saa valita normaalihintaisia tuotteita 30%:lla myynnin arvosta
- Eli jos myynti on 200? saa hän 60? arvosta valita tuotteita
- Myynti on 500? saa hän 100? arvosta valita normaalihintaisia tuotteita jne.

. Jos pidetyiltä kutsuilta tulee jatkokutsut nostetaan emännän myynninmukaista prosenttia + 10 eli se on 40 %
. Näin 200? myynnistä saa 80? arvosta valita tuotteita
. Ja esim; 500? myynnistä 200? arvosta tuotteita




http://my.oriflame.fi/tarja_maki_maunus
 
Heippa,

Etsin ihmisiä Avon tiimiini. Tarjolla olisi tunnukset Avonin nettisivuille www.avon.fi Voit käyttää vain verkkokauppana tai kerätä kimppatilauksia tai alkaa vaikka keräämään omaa tiimiä ja alkaa kehittää omaksi liiketoiminnaksi. Avon on meitä jokaista varten, jokaisen toivomalla tavalla Ei ostopakkoja eikä minimitilauksia ja ihan mahtavat tuotteet. Mukana pysyy vaikka olisi hiljaisempi kausikin välissä.

Jos haluat omat nettitunnukset niin otahan yhteyttä:

avonnaiset@hotmail.com

Laitan nettitunnukset ottaneille infopaketin, jossa meneillään olevan ja seuraavan jakson kuvasto, näytteitä sekä joku normaalikokoinen tuote (viime aikoina Super Extend ripsiväriä tai joku huulipuna).

Etsin ensisijaisesti ihmisiä Pirkanmaalta jolloin voin tarjota alueeni koulutukset, tapaamiset jne. Mutta jos et koe näitä asioita merkityksellisiksi niin toki saa olla muualtakin.

http://avonnaiset.blogspot.com/ Käykäähän kurkkimassa blogiani. Sieltä löytyy paljon tuote-esittelyjä. Nyt on tulossa kesäksi paljon kivoja uutuuksia :)
 
Haemme EDUSTAJIA Suomeen!! Yritys on uusi Suomessa ja tällä hetkellä on vain noin 50 edustajaa, eli markkinat ovat tyhjät. Meiltä löytyy tosi hyvät ja edulliset ravintolisät. Tuotteet ovat yksinkertaiset ja helppoja myydä. Eli jos kiinnostaa tehdä jonkin verran töitä oman menestymisen eteen, ja tienata rahaa (itse päätät kuinka paljon haluat tienata), ota yhteyttä niin kerron lisää! gomaria@hotmail.fi
 
HERBALIFE

Painonhallintaan (niin painon nostoon kuin pudottamiseenkin), hyvinvointiin, urheilun tueksi. Eri tuotteilla ja eri "ohjelmalla" pääset tavoitteisiisi. Niin sisäistä kuin ulkoistakin ravitsemusta, koko kropalle ja mielelle ;)

Ihan alkuun, minulla ei ole kotisivuja enkä tee tätä täyspäiväisesti. Itse olen ollut todella tyytyväinen saamiini tuotetuloksiin (mm. -20kg/6kk, kahdesti olen tullut raskaaksi hormonitoiminnan tasapainoittuessa oikeanlaisella ravitsemuksella + monta muuta "pientä" juttua) ja sitä kautta aloittanut jälleenmyyjänä. Nyt kutsuu äitiysloma ja pikkuhiljaa rakentelen vakaata pohjaa liiketoiminnalle, jotta voin olla kotiäitinä pidempään. Etsin siis sekä uusia asiakkaita että jälleenmyyjiä. Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää!
sanna . molsa @gmail.com (poista välilyönnit)

Teemme hyvinvointikartoituksia ja kehoanalyysejä (maksuttomia molemmat), pidämme kotikutsuja ja ympäri Suomen järjestetään tilaisuuksia, joissa on mahdollisuus kuulla niin ravitsemuksesta kuin liiketoiminnastakin.

http://www.herbalife.fi/ yleisesti tuotteista ja yrityksestä
http://www.herbalifesport.fi/ urheiluun liittyvää infoa

 
Oriflame on kosmetiikkayritys, jonka myyntikanava on suoramyynti
_
Oriflame myy korkealaatuisia, puhtaisiin luonnon aktiiviaineisiin perustuvia ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteita. Oriflamen jakelukanavan muodostavat itsenäiset Oriflame-yhteyshenkilöt.

Kuka tahansa kosmetiikasta kiinnostunut voi ryhtyä Oriflame-yhteyshenkilöksi. Yhteyshenkilö voi ostaa Oriflame-kosmetiikkaa -25% alennuksella. Yhteyshenkilöksi liittyminen on täysin ilmaista.

Ota yhteyttä, kerron lisää Oriflame-eduista!


 
Satunallet on laadukkaiden lasten lelujen suoramyyntiyritys vuodesta 1996. Valikoimaan kuuluu kestävät ja kehittävät palapelit,pelit,kirjat ja askartelutuotteet (mm. supersuosittu kotimainen muovailutuote). Tuotteet ovat tarkasti testattuja ja ovat varmasti turvallisia.
Tuotteiden materiaali on vahvaa puristekartonkia, joka kestää kovempaakin kulutusta.
Tuotteet ovatkin saaneet erittäin hyvän vastaanoton niin päiväkodeissa kuin kodeissakin.

Tuotteilla on täysi 14:n vuorokauden palautusoikeus.
Satunallet Group Oy on myös Suomen Suoramarkkinointiliiton jäsen.

Olen aloittanut Helsingin alueella jälleenmyyjänä (Koillis-Helsinki). Kauttani saa tilattua tuotteita, syksyllä aloitan kutsujen pidon jossa lapsivieraat saavat leikkiä leluilla, miksi ei vanhemmatkin;) Ilo on tärkeintä ja ja näillä tuotteilla se onnistuu!
Ota yhteyttä mikäli kiinnostaa tuotteiden osto tai kutsujen pito!

Iloisia ja kehittäviä leikkejä toivotellen
-Heidi itsenäinen Satunallet jälleenmyyjä
http://satunallet.vuodatus.net/
 
Ansaitse lisätuloja tai luo ura Oriflamessa, investoinniksi riittää, että olet innostunut asiasta!
Mahdollisuuksien Oriflame!



Oriflame on kosmetiikkayritys, jonka myyntikanava on suoramyynti.

Oriflame myy korkealaatuisia, puhtaisiin luonnon aktiiviaineisiin ja moderniin teknologiaan perustuvia ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteita. Oriflamen jakelukanavan muodostavat itsenäiset Oriflame-myyntikonsultit, joille toiminta antaa lisätuloja ja mahdollisuuden kehittää itseään. Asiakkaalle tuotteiden ostaminen suoraan ystävältä on helppoa ja järkevää.

Kuka tahansa 18v. täyttänyt (16v. huoltajan luvalla) kosmetiikasta kiinnostunut voi ryhtyä Oriflame-myyntikonsultiksi. Myyntikonsultti voi ostaa Oriflame-kosmetiikkaa -25% alennuksella.
Myyntikonsultiksi liittyminen on täysin ilmaista.

Voit saada mukavia lisäansioita tai halutessasi joustavan ja haastavan lisätyön.

Joka kolmas viikko ilmestyy uusi Oriflame -jaksoesite, joissa jokaisessa on monia upeita tarjouksia. Myyntikonsultti esittelee jaksoesitettä asiakkailleen ja kerää heidän tilaukset. Tuotteiden myyminen on helppoa, sillä tuotevalikoimassa on tuotteita naisille, miehille ja lapsille. Tilauksen myyntikonsultti tekee helpoiten netissä.

Ostaminen on turvallista, sillä kaikilla tuotteilla on 14 vrk:n täydellinen vaihto- ja palautusoikeus. Oriflame on Suomen Suoramarkkinointiliiton jäsenyritys, Reilun Pelin Jäsen ja noudattaa liiton laatimia alan yhteisiä eettisiä sääntöjä.

Myyntikonsulteilla on halutessaan mahdollisuus kerätä oman ryhmänsä eli ryhtyä Oriflame-tiiminvetäjäksi.

Uusille jälleenmyyjille luvassa vaihtuvia, mukavia tutustumisetuja kauttani!
 
Etsin tiimiini täysi-ikäisiä, nettiyhteyden ja sähköpostin omaavia kosmetiikasta ja lisäansioista kiinnostuneita ihmisiä ympäri Suomen.
Aloitusjaksolle ja seuraavalle kuvastot, tuotenäytteitä sekä ensimmäisen tilauksen tehtyäsi pieni aloituslahja itseltäni. Tunnukset saat päivässä.
Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen jennimikko@netti.fi niin kerron lisää!!
 
Haluatko saada omat tilaustunnukset Avonille?

Se onnistuu kauttani kun laitat minulle viestiä heidin_oma@jippii.fi niin pyydän sitä kautta sitten tarvittavat tiedot rekistöröimiseen.
Lisätietoja voit kysellä myös samaisesta s.postista.

Jokainen kauttani lähtenyt konsultti saa minulta aloituspaketin ensimmäiseksi kampanjaksi sekä ensimmäisen tilauksen jälkeen Avon tuotepaketin minulta itseltäni joka räätälöidään juuri sinulle sopivaksi.

Käy tutustumassa myös kotisivuihini; http://avontmigronvall.nettisivu.org

Ota pian yhteyttä :)

 
Aloitan keräämään omaa tiimiä, tervetuloa mukaan! Ainoa kriteeri on, että olet 18-vuotta ja sinulla on internet käytössäsi. Ota yhteyttä niin kerron lisää! Et tarvitse alkupanostusta, ja teet tiimissäni omaan tahtiin työtäsi, tarjoan sinulle täyden tuen ja avun urallasi.
http://my.oriflame.fi/heidik
-Heidi
 
Haluatko ansaita työsi tai opiskelujesi ohella? Etsitkö helpohkoa lisätuloa? Haluaisitko itsenäisen kokopäivätyön, jossa tapaat mukavia ihmisiä? Tässä oivallinen mahdollisuus Avonin kauneuskonsulttina!

Avon on maailman johtava kosmetiikkatuotteiden suoramyyntiyritys, jonka tuotteita myydään yli 150 maassa ympäri maailmaa. Avonin tuotteet ovat laadukkaita ja turvallisia, mutta niitä ei testata eläimillä. Avon oli suurista kosmetiikan valmistajista ensimmäinen (v.1989), joka lopetti eläinkokeet.

Avonin tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset kosmetiikka-, hygienia- ja ihonhoitotuotteet. Lisäksi valikoimassa on parfyymeja, käsilaukkuja, koruja yms. Valikoima on vaihtuva, mutta kestosuosikit pysyvät listoilla pistään. Avon-tuotteiden hintalaatusuhde on kohdallaan: laadukasta ja edullista, joten niitä on helppo myydä. Avon tarjoaakin siksi helpon lisäansiomahdollisuuden ja innokas henkilö voi tehdä kauneuskonsulttiudesta itselleen myös päätyön.

Avonin kauneuskonsulttina aloittaakseen ei tarvitse ostaa/lunastaa aloituspakettia tms. Aloittaaksesi kauneuskonsulttina Sinun ei siis tarvitse laittaa rahojasi kiinni mihinkään! Voit heti minuun yhteydenotettuasi ja minun hyväksyttyäni Sinut konsultiksi alkaa myydä tuotteita sukulaisille, ystäville, työtovereille... Avonilla on myös mahdollisuus toimia kauneuskutsuja järjestäen, mutta tämä ei ole pakollista. Liittyminen Avonin kauneuskonsultiki ei myöskään edellytä sitä, että olisi työskenneltävä tiettyin määräajoin, hankittava tietty tilausmäärä tms.. Työtä voit tehdä, kun se itsellesi parhaiten sopii!

Avonin tuotteista saat yli 80 euron tilauksesta alennusta n. 25 prosenttia (noin 10-25 prosenttia per tuote, mutta suurimmasta osasta tuotteita saat 25 prosentin alennuksen), joka on Sinun "palkkasi". Eli jos myyt tuotteita 100 eurolla, on "palkkasi" noin 25 euroa. Useissa kampanjoissa saa myös hienoja tuotelahjoja.

Ehtona kauneuskonsulttina toimimiselle on täysi-ikäisyys, internetin käyttömahdollisuus sekä toiminnassa oleva sähköpostiosoite.

Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä emmaria @ netti.fi (poista osoitteesta välilyönnit...) niin kerron mielelläni lisää! Yksityisviestiä ei kannata laittaa, sillä sähköposti tavoittaa parhaiten.

Nyt on muuten loistava aika aloittaa kauneuskonsulttina, sillä kaikille, jotka liittyvät kauttani Avonin kauneuskonsultiksi on luvassa normaalien liittymislahjojen lisäksi kesäyllätyslahja minulta! Kesäyllätyslahjan saaminen edellyttää yli 80 euron tilauksen tekemistä meneillään olevassa kampanjassa eli tilaus on oltava Avonilla 6.7.2010 mennessä.
 
Hei etsin tiimiini uusia ihmisiä! Olet sitten tilaamassa itsellesi ja perheellesi tai haluat lisä-ansioita,tervetuloa! Et tarvitse alkupääomaa aloittaaksesi,etkä myöskään joudu hankkimaan kalliita aloituspaketteja. Teet omaan tahtiisi täyden tukeni kera jos sitä haluat!
Ennenkuin päätät lähteä mukaan myyntikonsultiksi ja saada 25% alennusta ostoksistasi, lähetän sinulle paperimateriaalia ja uusimman kuvaston jotta voit rauhassa tutustua Oriflameen ja sen tuotteisiin. Alkupaketin saaminen ei edellytä lähteä hommaan mukaan vaan voit tämän jälkeen kieltäytyä mikäli koet ettei tämä olekkaan sinun juttusi.
Ota yhteyttä ja kysy lisää; Heidi Kähkönen heidinoriflame(a)gmail.com
 
Avon on yksi huipuista kasvovoiteiden saralla sekä meikkituotteet kehitetty tutkimus- ja kehityskeskuksessamme, jossa on töissä yli 300 tiedemiestä. Kaikki tuotteet testataan mikrobiologisesti sekä kaikkien tavarantoimittajilta tulevien komponenttien tulee noudattaa tiukkoja laatukriteereitä, siksi meillä on 3 kk palautusoikeus.

Meikkituotteista löytyy runsaasti hyödyllisiä ainesosia, kuten kasviuutteita, vitamiineja, mineraaleja sekä jopa 24 karaatin kultaa ja timanttipölyä, eikä tuotteissamme käytetä eläinkokeita.

Yli 30 Avonin ihonhoitotuotteista on patentoitu tai niille on haettu patenttia, tuotteiden tehokkuus on todistettu kliinisissä kokeissa ja kuluttajatutkimuksissa, naiset ympäri maailman arvostavat Avonin ihonhoitotuotteita ja ne ovat saaneet useita palkintoja lehdistössä.

Tilatessasi yli 80 eurolla saat noin 25% alennuksen (provisio), postikuluja ei ole ja kotiinkuljetus on vain 3,50 euroa, todella kätevä tapa ottaa kotiinkuljetus jos sinulla ei ole automahdollisuutta hakea pakettia postista tai paketti on painava. Joistakin tuotteista saat 10-20% alennuksen. Työaikasi voit itse päättää teetkö päätyön, opiskelujen yms. ohessa, tämä sopii kaikille yli 18 vuotiaille oletpa sitten mies tai nainen.

Lisätietoja: jaanuska@gmail.com tai viskaa yksäriä
 
Kanta-Hämeessä asustelevat, kiinnostaisi lähteä mukaan Oriflame-toimintaan? Olen perustamassa omaa ryhmää ja tarvitsisin uusia innokkaita myyjiä mukaan. Konsulenttina saat 25% alennuksen kosmetiikasta. Mukava tapa tienata hiukan ylimääräistä tai ainakin rahoittaa omaa käyttöä. Ota yhteyttä, niin kerron lisää. Ei mitään velvotteita ja mukaan lähteminen ei maksa mitään.

paula_paakkola@kolumbus.fi

ps. Etsin myös "emäntiä" jotka haluaisivat pitää kauneusillan kotonaan.
 
Kiinnostaisiko sinun saada itsellesi lisätuloja tai mukava harrastus jossa tapaat uusia ihmisiä kosmetiikan parissa?

* Ilmainen aloittaminen, ei jäsenmaksuja tai muitakaan piilo kuluja

* Upeat liittymislahjat sekä kampanjoittain vaihtuvat kannustuslahjat

* 25% alennus tuotteista ja 80e tilaukset ilman toimitus/ käsittelykuluja

* Ei tilausvelvotteita, minimitilausrajaa, tilaat sillon kun itsellesi parhaiten sopii

* Ei varastointipakkoa, toimit/ tilaat kysynnän mukaan

* Tuotteilla 14 vrk maksu aikaa sekä 90 päivän tyytyväisyys takuu

* Päätät itse omista työajoistasi

* Täydellinen tuki sekä koulutus sitä tarvitseville

Kiinnostuitko?

Ota pian yhteyttä heidin_oma@jippii.fi tai
käy vierailemassa kotisivullani http://avontmigronvall@nettisivu.org
 
Asiakkaana suoraan Avonille:
* Oma asiakasnumero
* Tee tilaus netissä koska vain 24/7!
* Hae paketti postista, kun ehdit
* 2 viikkoa maksuaikaa laskulla
* ilmainen toimitus yli 80? tilauksista
3,50? jos tilaus on alle 80?
* jäsenenä (=kauneuskonsulttina) huomattavia etuja:

- 25% alennus yli 80? tilauksista
- konuslttilahjat joka kampanja!
- tarjouksia, demotuotteita
- kilpailuja, arvontoja
- 3kk tyytyväisyystakuu

*tilaa itsellesi tai kimppatilauksia ja hyödy alennuksista!

HUOM! LIITTYMINEN EI VELVOITA JÄLLEENMYYNTIIN!!!

Samalla nimikkeellä voi ostaa ja/tai myydä!


Minun asiakkaana:

* 1-2 tilauspäivää/kampanja
* toimitan tilauksen kotiin sovitusti
* maksu viikon sisään
* ei toimituskuluja
* maksat kuvaston hinnat
* henk. koht. palvelu
* 3kk tyytyväisyystakuu

Kumpi tilaustapa sopii sinulle? Ole yhteydessä,

Tiiminvetäjä
Margit Tirkkonen

0407684053
margit.tirkkonen@gmail.com
http://lilavon.nettisivu.org/
 
AVON KESKI-SUOMEN ALUE!
Etusi ovat:

. Ei liittymis- tai jäsenmaksua!!!
. Ei toimitusmaksua (yli 80e tilauksesta), halutessasi kotiinkuljetus
. Paljon erilaisia etuja: -25%:n kauneuskonsulttialennus (80e tilauksesta), koulutuksia, kannustus- ja palkinto-ohjelmia jne
. Itse saat tilattua itsellesi edullisesti!!!
. Värikkäät ja todella monipuoliset kuvastoesitteet!
. Tuotteilla 100% tyytyväisyystakuu, kolmenkuukauden rahat takaisin takuu, joka takaa riskittömän ostomahdollisuuden ja mikä positiivista on myös, että tuotteita ei ole testattu eläimillä..


Haen Keski-Suomen aluuelta jälleenmyyjiä omaan kasvavaan Tiimiini. Jos olet Keski-Suomen alueelta, tai muualtakin niin ota yhteyttä pian. Voin tulla kotiisi järjestämään tuote-esittely illan josta saat hyvän ponnahduslaudan toimintaan mukaan. Keski-Suomen alueella sinulla on mahdollisuus osallistua myös alueemme kokouksiin ja rientoihin.

Ota pian rohkeasti yhteyttä: hanna.sivula@iki.fi tai kurkkaa kotisivuni ja ajankohtaiset liittymistarjoukset osoitteessa: Kauneusputiikki - Hanna Sivula
 
Viimeksi muokattu:
Etsin tiimiini uusia jälleenmyyjiä ympäri Suomea. Oletko kiinnostunut lisäansioista ja hyvinvoinnista? Tule mukaan myymään läädukkaita saksalaisia kauneus- ja hyvinvointituotteita! Yhteyskumppaninamme on yksi Euroopan menestyneimmistä suoramyyntiyrityksestä. Tuotevalikomaan kuuluvat ihon- ja kehonhoitotuotteet, ravintolisät, painonhallintatuotteet, Aloe Vera-tuotteet, tuoksusarjat ja kosmetiikka.
Myymistäsi tuotteistä saat 30% katteen heti ensitilauksesta alkaen. Lisäksi saat 3-21% bonuksen oman ja myyntiryhmäsi aktiivisuuden mukaan. Kokoamalla oman myyntiryhmän mahdollisuuresi ovat rajattomat.
Et tarvitse tuotevarastoa sillä myyntu tapahtuu laadukkaiden kuvastjen avulla. Pääkuvasto on juuri ilmestynyt, joten aloittamalla nyt saat heti hyvän startin suoramyyntiurallesi.
Ota yhteyttä niin kerron Sinulle tarkemmin toiminnasta ja mahdollisuuksista.

http://www.sinunelamanilo.palvelee.fi
 
Tilaa nyt itsellesi maan makoisin uutiskirje ja osallistu arvontaan! TÄMÄ EI VELVOITA SINUA MIHINKÄÄN MUUHUN!

1. Mene osoitteeseen http://www.kotigastronomi.fi

2. Aloita "vihreästä laatikosta" eli kohdasta "Rekisteröidy kaupan käyttäjäksi".

3. Suosittelija-kohtaan laitetaan numerosarja 13936.

4. Täytä omat tietosi huolellisesti. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

KAIKKIEN ELOKUUN LOPPUUN MENNESSÄ UUTISKIRJEEN TILANNEIDEN KESKEN ARVON 20 ? TUOTEPALKINNON - EI OSTOPAKKOA!!!

Voit myös suositella uutiskirjettä tuttavillesi ja ansaita tästä suosittelijan lahjan (kun ystäväsi tekee yli 50 euron aloitustilauksen, sinä saat 5 euron lahjakortin Kotigastronomi-verkkokauppaan). Kun suosittelet kauppaa, MUISTA KERTOA OMA ID-NUMEROSI!

-Sanna-
http://www.maustemekka.net

P.s. HUOMIO!!! Nyt on myös mitä mainioin aika aloittaa uusi harrastus ja hankkia helppoja lisäansioita Kotigastronomi-jälleenmyynnillä! Huutava pula jälleenmyyjistä varsinkin Kuopion ja Tampereen alueella! Myös kaikkialle muualle kaivataan aktiivisia tekijöitä - oikeasti aktiivisia jälleenmyyjiä on koko Suomessa alle sata!!! Jos keksit helposti, mihin voisit käyttää 50-1000 euron kuukausittaisen lisätulon, ota yhteyttä rekrytointi@maustemekka.net ja kysy lisää!!
 
Emäntänä toimiminen on tosi helppoa. Päätät päivämäärän. Kutsut vieraita ja kerrot niistä minulle. Lähetän vieraillesi postit. Avaat oven minulle ja vieraille. Tarjoat kahvit ja pullat jälkikäteen. Keräät rahat ja vaihdat ne tuotteisiin. Jos haluat lähteä mukaan niin laita postia twminttu@gmail.com

Voit laittaa myös postia jos kiinnostaa lähtee kokeilemaan myyntityötä, kerron lisää..
 
Oletko uuden energian tarpeessa!
Haluatko luonnonmukaista hoitoa esim. stressiin, pää, niska, selkäsärkyihin, unettomuuteen, niveltulehduksiin, migreeniin ja muihin terveyden ongelmiin.
HANKI itsellesi vetovoimaa magneettiterapiasta ja osta magneettikoru ja hyödy tuotteiden tehosta!
Jos haluat lisätietoa koruista laita viesti sähköpostiini: ninasalminen@kolumbus.fi

tai käy ostoksilla netti sivuillani ENERGETIX Magnetic Jewellery
Jos haluat enemmän tietoa koruista niin käy kotisivuillani
Yksityinen - ETUSIVU

OLETKO mahdollisesti kiinnostunut jälleenmyynti työstä niin liity joukkooni ja ota yhteyttä tai jos haluat järjestää korukutsut niin tulen esittelemään koruja!

HYVINVOINTI TERVEISIÄ Nina Salminen =)
 
Viimeksi muokattu:
LAUKKUFRIIKKI-KUTSUT (HELSINKI, VANTAA, ESPOO)
Järjestä mukava ilta ystävien ja laukkukutsujen
parissa! Tuotevalikoimastamme löytyvät uniikit
laukut, joita et muualta saa. Lisäksi
tuotevalikoimaamme kuuluu lompakot, korut ja
sateenvarjot. Ostoksesi saat heti mukaan ja
maksuvälineenä käyvät käteinen,
pankki/luottokortti, myös Visa Elektron!
Illan emäntää muistetaan aina mahtavalla
emännänlahjalla! Emäntä palkitaan 10 €
lahjakortilla pelkästän kutsujen järjestämisestä +
3€/ostava asiakas +10€/yhdet jatkokutsut. Kutsut
kestävät noin yhden tunnin, jonka jälkeen
tuotteisiin voi tutustua vapaasti.
Ota yhteyttä niin sovitaan teille parhaiten sopiva
esittelyajankohta!
laukkufriikkiteija@gmail.com
http://laukkufriikkiteija@gmail.com
 

Yhteistyössä