Verkkokaupan perustaminen - Kuinka perustaa oma verkkokauppa?

Hei, eli verkkokaupan perustaminen olisi nyt mieheni kanssa mielessä joten onko kellään tietoa kuinka voi perustaa oman verkkokaupan? tarkoitus olisi siis perustaa verkkokauppa jossa tultaisiin myymään tuotteita joita myymme jo oman liikkeemme kautta mutta haluaisimme myydä laajemmalle yleisölle eli koko suomelle ja tähän ainoa ratkaisu olisi juurikin oma verkkokauppa. Ei meille ainakaan ole tullut mieleen kuinka muuten voisimme myydä tuotteitamme verkossa niin että kuka tahansa suomalainen niitä voisi ostaa. Tuotteemme menee nykyään erittäin hyvin kaupaksi ja uskoisin että niitä myytäisiin monikertainen määrä Internetin kautta. Joten kertokaapahan parhaat vinkit oman verkkokaupan perustamiseen!

- Hannele
 
Itse perustin oman verkkokauppani noin 1 ja puoli vuotta sitten ja kauppa on käynyt kuumana aina siitä lähtien. Ei kannata ruveta leikkimään eri softien ja palvelimien kanssa itse vaan ottaa pakettiratkaisu verkkokauppa. Meikäläisellä on toiminut ainakin aivan loistavasti, ilman mitään häslinkejä, todella helppoa ja ennen kaikkea EDULLISTA... Löysin tämän sivustolta Nettikaupan Perustaminen..
 
Alkuun pääsee todella vähällä. Ostan aika ajoin tsekkiläisiä moottoripyöränrenkaita verkkokaupasta jossa on niinkin yksinkertainen systeemi että sivuilla on vain yhteystiedot, linkki valmistajan sivuille, hintatiedot ja varastosaldo sekä toimitusehdot.

kauppa käy kuin siimaa kun tuote on hyvä ja hinnat kohdallaan
 
Alkuun pääsee kyllä vähälläkin, kannattaa kuitenkin valita sellainen (esim. Vilkas Groupin) verkkokauppaohjelma, joka skaalautuu liiketoiminnan kasvaessa. Voin oikeasti suositella verkkokauppiaan uraa. Erittäin mielenkiintoista touhua ja parhaimmillaan todella tuottavaa. Ja jos mahdollista, ajattele heti kansainvälisesti. Ulkomailla ne isot markkinat ovat.

Tuo Vilkkaan paketti on hyvä aloittelijalle, mutta myös laajaa liiketoimintaa suunnittelevalle. Niillä on myös loistavia oppaita, joissa neuvotaan kädestä pitäen, mitä kannattaa tehdä ja mitä ehkä kannattaa jättää tekemättä.
 
Heh, no meille verkkokauppaliiketoiminta on perheyrityksen muodossa ja ollaan pyöritetty sitä jo muutamia vuosia. Aluksi ostettiin joku lisenssijuttu josta joutui maksamaan kuukausimaksua. Ei oikein miellyttänyt kun ajattelee, että joudutaan sitten olemaan naimisissa niiden kanssa etenkin kun palvelu alkoi tökki.

No nyt vuoden vaihteessa saatiin uusi kauppa Drupaletilta ( Drupal verkkokauppa ) ja palvelu oli huippua! Lisäksi verkkokauppa on nyt meidän oma eli ei olla naimisissa kenenkään kanssa. Suosittelen!

Meidän kauppa löytyy täältä www.armadiodimondo.com
 
Hei!

Tein tämän pienen sivuston: Verkkokauppaopisto.com

Siellä kerron lyhyesti muutamia asioita, joita minun mielestäni jokaisen verkkokauppaa aloittavan kannattaa pohtia. Mikään täydellinen opas se ei ole, vaan tarkoitettu ensi sijaisesti niille, joille internet sekä sivustojen tekeminen on vielä suhteellisen tuntematon maailma. Otan mielelläni vastaan palautetta sivuistani ja tulen niitä varmasti jatkossa laajentamaan huomattavasti.

Kiitos ajastasi ja menestyksekästä päivän jatkoa!
 
Viimeksi muokattu:
Perustin hiljattain oman verkkokaupan. Homma oli kokonaisuudessa todella helppoa ja myös varsin halpaa. Se, että verkkokaupan perustaminen on näin helppoa ja halpaa on kuitenkin aiheuttanut sen, että tällä hetkellä on todella paljon kilpailua verkkokauppojen kesken. Tästä syystä en suosittele kaupan perustamista, jos ei mieti tarkasti etukäteen kaikkia mahdollisia osia, siitä, miten saa hankittua riittävästi asiakkaita omaan kauppaan.

Ja koska nämä asiakkaat todennäköisesti käyttävät jo jotain toista palvelua, niin ei riitä, että on yhtä hyvä kuin kilpailevat kaupat vaan pitää olla jollakin tasolla parempi. Ja ei mielellään ainakaan pelkästään halvempi, koska mikään ei estä seuraavaa kilpailijaa taas myymästä halvemmalla siihen asti, että lopulta kukaan ei tee voittoa.

Jos kiinnostaa niin olen kirjoittanut omien kokemuksieni perusteella sivustolla: https://e-commerceplatforms.com/ ja täällä on esimerkiksi avattu vähän ajatuksiani verkkokaupan markkinoinnista: https://e-commerceplatforms.com/nettikaupan-markkinointi/ toivottavasti näistä neuvoista on hyötyä niille, jotka pohtivat oman verkkokaupan avaamista.
 

Yhteistyössä