*

Puolukka survos
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 6. Osumia 6

Ketju: Puolukka survos

  1. #1

    Puolukka survos

    ihanko sellaisenaan survotte ja säilötte vai laitatteko siihen sokeria tms mukaan??

    Jos tästä menisi muutaman kipollisen puolukkaa käsin poimimaanja tekisi pikkasen puolukkahilloa talveksi.

  2. #2

    VS: Puolukka survos

    Minä yleensä keitän hillosokerilla hilloks. Anoppi taas puolestaan vaan survoo ja laittaa sokeria joukkoon.

  3. #3
    kikka3 harmaana
    Vierailija

    VS: Puolukka survos

    mä keitän kans hillosokerilla tai sitten jos on vähän puolikypsiä joukossa niin tavallisella sokerillakin tulee hyytelöä.

  4. #4
    mie
    Käyttäjä mie ei ole kirjautuneena

    VS: Puolukka survos

    Minulla on tämmöinen äidiltäni saama ohje ja tästä tykätään meillä kovasti.
    omena-puolukkahillo

    5 dl puolukoita
    5 dl omenia (kuutioina)
    0,5 dl vettä
    nuo kattilaan ja keitä 10 min. Lisää sokeria n. 2,25dl ja keitä 10 min.

  5. #5
    yksi
    Vierailija

    VS: Puolukka survos

    Puolukka muuten kannattaa survoa perinteisellä perunanuijalla, jos aikoo säilyttää sen pakastamatta. Sauvasekoittimella tai vastaavalla laitteella tulee ilmaan joukkoon, eikä se säily.

  6. #6
    HentunLiisa
    Vierailija

    VS: Puolukka survos

    \
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja 17.09.2004 klo 21:03 yksi kirjoitti
    Puolukka muuten kannattaa survoa perinteisellä perunanuijalla, jos aikoo säilyttää sen pakastamatta. Sauvasekoittimella tai vastaavalla laitteella tulee ilmaan joukkoon, eikä se säily.
    ja kun suojaa sosenuijan pakastepussilla niin ei värjäydy ja on helppo pestä

Pikavastaus Pikavastaus