Autokakku "koristelu, kokoaminen"

Autokakun haluaisin siis tehdä pojan 2v synttäreille. Kokoaminen varmaan onnistuu joten kuten, mut sit ihmettelen et mitä siinä kuorruttamisessa voisi käyttää? Marsipaani on pois suljettu.

Onnistuuko tavallisella kermavaahdolla ja elintarvikevärillä? Miten saan ikkunat ja renkaat? Mitä muuta voisi käyttää kuorruttamiseen?
Miten onnistuu kirjoittaminen kakun päälle? Onko kermavaahto siihenkin hyvä vai joku muu tahna?
millä saisi sellaisen tasaisen kuorrutuksen? Autotietä varten?

Onko kellään kokemusta siitä fazerin suklaasta jonka voi sulattaa siinä pussissa ja sit koristella? Valuuko se kovin helposti vai jähmettyykö nopeasti?
Ihan mitä vaan mitä tulee mieleen autokakku aiheesta otetaan vastaan.
Saako elintarvikevärillä kunnon tummat värit vai jääkö sellaiseksi hailakaksi?


 
Ihan hyvin voi kuorruttaa kermalla.Suosittelen sitä flora vanilla, sillä tulee suht tasaista jälkeä. Ikkunat voi tehdä esim.lakritsimatosta:tummennetut ikkunat, renkaat dominokeksistä. Jos haluat kirjoittaa jotain niin tee se kirjoitus ensin vaikka sillä suklaalla leivinpaperin päälle ja anna kovettua. Sitten justiinsa ennen tarjoilua laitat siihen kakun päälle sen. Valkoista suklaata voit sitten väräjätä elintarvike väreillä.
 
http://www.bakeandparty.com
löytyy myös ihania kakkutarvikkeita.

Äiti teki viime vuonna pojan synttäreille autokakun, koristeli sen kermavaahdolla, pursotinpussiilla tuputti koko kakun täyteen, ikkunat ja renkaat teki ruskealla vaahdolla eli laittoi kermavaahdon sekaan kaakaojauhetta, oli yksinkertaisen kaunis.

 

Yhteistyössä