GALLUP: erikoisin nimi jonka olet kuullut!!!

tiedän siskokset Hilma-Liina ja Lumi-Maria

tuttavaperheen kuopus on Vante

meidän tytön kolmas nimi on Peppiina, miusta on ihana. ja jos vielä joskus tulee lissää lapsia ja tyttö niin miusta tuo Pipariina kuulosti tosi kivalta, siis kolmanneksi nimeksi ei kutsumanimeksi.
 
Joy
En ihan koko ketjua jaksanut lukea, mutta tuolla aiemmin joku kommentoi että "ei voi olla sellaista ja sellaista nimeä kun ei väestörekisteristä löydy". Niin piti vaan sanomani että teoriassa nimenä voi virallisesti olla mikä vaan jos lapsi syntynyt esim. ulkomailla. Minulla muutama ystävä jotka ovat synnyttäneet englannissa ja siellä lapsi nimetty. Eipä sitä sitten enää Suomeen tultaessa vaihdella.
 
Meidän 1v tytär on nimeltään Myry Ninni Amelia. Jos olisi tullut poika, se olisi ollut Niila tai Mio. Kyllä me Myrystä nimilautakunnassa nahisteltiin, mutta lopulta he taipuivat ja tekivät sellaisen periaatepäätöksen, et se on tytön nimi. Ennen meidän Myryä suomessa oli 1 mies ja 1 nais-Myry. Väestörekisteristä huomasin, et v.2007 on annettu pojalle nimeksi tämä kyseinen nimi, joten lienee siitä sittenkin tullut ihan Unisex- kamaa. :) Ylpeitä ollaan nimestä oltu ja kauan pohdittiin sen antamista. Muita erikoisuuksia Uni, Maya, Meija, Miikus..
 

Yhteistyössä