Uusia hyviä blogeja

Minun blogini. :)

Piece of Moments

Hyvän fiiliksen mamma/lifestyleblogi.
Blogissa paljon erilaisia juttuja laidasta laitaan, mm. rakkaudesta, kauneudesta, sisustuksesta, kohta 3v. tyttösen kehitysvaiheista, leipomisesta ja ruuanlaitosta sekä meidän perheen elämästä hyvine ja huonoine hetkineen! Tervetuloa kurkistamaan! :)
 
Viimeksi muokattu:
Äideistä parhain

Täällä kirjoittelee mammablogia nuori äiti Tampereelta, jonka pikkuinen suomalais-meksikolainen vesseli Leon on syntynyt 9/13. Blogista löytyy höpinää ja hössötystä vauva-arjesta, mutta kaikkea muutakin äidin elämään liittyvää hömpötystä vaatteista, kauneudenhoidosta ja omasta-ajasta. Saa liittyä seuraan :)
 
Zeninan

Perhe-elämää Tampereelta. Blogissani temmelletään hieman alle vuoden ikäisen pikkupojan perässä ja mukana on paljon äidin omiakin juttuja. Ja hei pian suunnitellaan häitä! Tervetuloa lueskelemaan :)
Sittemmin on tapahtunut paljon ja nyt meilläkin odotellaan jo pikkusisarusta :heart: LA huhtikuussa 2015. Eli nyt ollaan paitsi perhebloggaaja, myös raskausbloggaaja.
 
Paratiisi äidin jalkojen alla
Paratiisi äidin jalkojen alla.
Tervetuloa blogiini seuraamaan vuonna -91 syntyneen Espoolaisen islamiin palanneen perheenäidin elämää. Millaista on elää kahden pienen lapsen kotiäitinä, vaimona ja ennenkaikkea suomalaisena musliminaisena Suomessa? Harrastelen viherpeukalontia ja leipomista ja kaikki asiat elämässäni yritän tehdä Fisabillaah eli Allaahin vuoksi.
 

Yhteistyössä