*

Mikä melestäsi paras voileipäkakun kuorrute?
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 15. Osumia 15

Ketju: Mikä melestäsi paras voileipäkakun kuorrute?

  1. #1

    Mikä melestäsi paras voileipäkakun kuorrute?

    Majoneesi pohjainen?tuorejuusto pohjainen? Sulatejuustopohjainen?joku muu, mikä?
    Olen kohta aloittelemassa voileipäkakun koristelluaja ihan mielenkiinnosta kysyn minkälaisilla variaatioilla teette päällysteen

  2. #2
    töks
    Vierailija
    Mä olen tehny sulatejuustolla päällisen

  3. #3
    Tuorejuusto + kermaviilin/ranskankerman yhdistelmä, noilla siis löystytetään sitä. Maustan ripsauksella aromisuolaa tuon maustamattoman.

    Sulatejuustokin on hyvää mutta menee ikävän näköiseksi jääkaapissa. Tuorejuusto säilyy nätin valkoisena. Ja tuon päälle sitten hieman juustoraastetta ja persiljaa, koristeet vaihtelevat.

  4. #4
    Sanna
    Vierailija
    Cheddar- sulatejuusto! Nam! Sitten tietty juustoraasteet+persiljat.

  5. #5
    Vähän ohi kyselen!
    Mitä laitoit sinne kakun väliin?
    Pitäs tehä yhtiin kesäjuhliin voikkarikakku ja mietin eri vaihtoehtoja.

  6. #6
    Mä laitan aina majoneesia ja olympia sulatejuustoa kunnolla sekoitettuna.
    Tätä käytän eniten ja pysyy ihan hyvän näköisenä!

    toinen mitä joskus käytän on ranskankermalla ohennettu sulatejuusto

  7. #7
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja pelottava pontso
    Vähän ohi kyselen!
    Mitä laitoit sinne kakun väliin?
    Pitäs tehä yhtiin kesäjuhliin voikkarikakku ja mietin eri vaihtoehtoja.
    minä laitan aina omia "sötkötyksiä", mutta laitoin kinkkua pieneksi pilkottuna, kinkku-paprikatahnaa,ruohosipulisulatejuusto sekoituksen.kaiki sekaisin ja oli muuten hyvääToiseen väliin voileipäpikkellssiä.
    Toiseen kakkuun laitoin ekaan väliin tuota samaa ja toiseen väliin metukka-kinkku-kinkkusulatejuustosekoitusta.
    Nyt en tehnytkalakakkua toiseksi, kun nuo miehet enempi tuon kinkkukakun perään.
    Minun on vaikeaa antaa ohjeita, kun laitan omanfiiliksen mukan, mutta tuossa noin suurinpiirtein


  8. #8
    mä käytän sulatejuustoa.

    Tuli mieleeni, vieläkö kaupassa on niissä pulloissa sitä juoksevaa juustoa? En ole koskaan ostanut mutta mitenhän sopis voileipäkakun kuorrutukseen?

  9. #9
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja Nipsukka
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja pelottava pontso
    Vähän ohi kyselen!
    Mitä laitoit sinne kakun väliin?
    Pitäs tehä yhtiin kesäjuhliin voikkarikakku ja mietin eri vaihtoehtoja.
    minä laitan aina omia "sötkötyksiä", mutta laitoin kinkkua pieneksi pilkottuna, kinkku-paprikatahnaa,ruohosipulisulatejuusto sekoituksen.kaiki sekaisin ja oli muuten hyvääToiseen väliin voileipäpikkellssiä.
    Toiseen kakkuun laitoin ekaan väliin tuota samaa ja toiseen väliin metukka-kinkku-kinkkusulatejuustosekoitusta.
    Nyt en tehnytkalakakkua toiseksi, kun nuo miehet enempi tuon kinkkukakun perään.
    Minun on vaikeaa antaa ohjeita, kun laitan omanfiiliksen mukan, mutta tuossa noin suurinpiirtein
    Eipä niitä ohjeita tarvitakkaan noissa jutuissa! Vinkit vaan tuo vaihtelua!
    Pitääkin kokeilla noita tahnoja ja pikkelssejä ihan olin kokonaan unohtanut niiden olemassa olon!
    Kokoajan mielessä vaan pyöri majoneesit ja tuorejuustot.
    Kiitoksia vinkistä!!

  10. #10
    Sulatejuusto tai tuorejuusto pohjainen missä sitten juustoraastetta seassa.

  11. #11
    Sulatejuusto , jonka päällä juustoraastetta.

  12. #12
    sulatejuustosta teen kattilassa ensin notkistan ja sitten levitän... tulee hyvä kun se ei valu ollenkaan mutta levittyy helposti.

    kakun väliin voileiopäpikkelsistä kermaviilistä kinkusta (meetvurstista) suolakurkusta ja majoneesista teen tahnan, hyvää on olut... (laimealla lihaliemellä kostutan tosi kosteaksi leivät)

  13. #13
    Mä käytän majoneesia tai sulatejuustoa ja aina on kehuja tullut

  14. #14
    mam
    Vierailija
    Onko kukaan kokeillut sulatejuustoa johon sekoitetaan kermavaahtoa? Mä tein joskus sellaista (siskon tytön ristiäisiin 10v sitten) ja se oli tosi hyvä kakku. (toki sisuksellakin tais olla merkitystä) Jäi täytekakkukin maistamatta kun oli niin hyvää! Vaikka täytskäri on yleensä se mun suosikki!

    Mutta siis jos joku tietää tuon kuorrutteen niin oisko antaa reseptiä - siis kerman ja sulatejuuston suhdetta lähinnä kaipaan.

  15. #15
    Lilli
    Vierailija
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja Annikki Ahdasmieli
    Tuorejuusto + kermaviilin/ranskankerman yhdistelmä, noilla siis löystytetään sitä.
    näin tai tuorejuusto+smetana. Joskus vispaan creme vispiä ja kuorrutan sillä. Kauniina säilyy ainakin seuraavaan päivään. Yleensä katoaa jo samana päivänä

Pikavastaus Pikavastaus

Asiakaspalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu
Ilmoitushinnat
Verkkopalvelu
Ilmoitushinnat ja mainosmuodot
Tekniset tiedot

Toimitus

Yhteystiedot ja palaute