*

Miehellä verta ulosteessa.
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 25. Osumia 25

Ketju: Miehellä verta ulosteessa.

 1. #1

  Miehellä verta ulosteessa.

  Onko kenelläkään kokemuksia mistä vois johtua?? On tänään menossa lääkäriin, mutta minua vaivaa kovasti. Huolettaa niin hirveästi.

  Eilen illalla kävi kakalla ja kakka vissiinkin ihan normaalia mut siellä seassa verta, käsitin et tummahkoa verta ja nyt aamulla sitä verta tuli vasta loppukakan mukana eikä se osannut sanoa muuta kuin et se oli "veren väristä". Ennen ei oo tainnut hällä tällaista olla..

  Närästys ollut hällä jo useamman vuoden kiusana, välillä kovakin, ollut mahansuojalääkekin siihen.. Hyi kun minua pelottaa.

 2. #2
  Vatsahaava tulis ekana mieleen. Peräpukamissa veri kai on kirkkaampaa.

 3. #3
  vieras
  Vierailija
  saattaa olla joku haavauma suolistossa tms. Hyvä että menossa lekuriin. EI välttämättä mitään vakavaa.

 4. #4
  Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja letkukinttu
  Vatsahaava tulis ekana mieleen. Peräpukamissa veri kai on kirkkaampaa.
  Vatsahaavaa mies itekin epäili.. Tai alkavaa sellaista.. Heräsin jo neljältä, liekö tämä asia sitte pyöri niin mielessä ettei saanu nukuttua.. Noh, eihän sen tartte heti mitään älyttömän vakavaa olla. Onneks se tajuaa kuitenki lääkärille mennä heti. Kun se sano et sillä on taas närästäny enemmän ku syöny ruisleipää enemmän nyt.

 5. #5
  eväät sairaalaan
  Vierailija

  Nimitys "mahansuojalääke" on harhauttava ilmaus - sellaista ei ole olemassa. Kauheen moni on syönyt Somacia närästykseen, vaikka teollisessa ruoassa on sen vastavaikuttajaa:
  http://koti.utanet.fi/~paula/kotikokkeli/patologi.html

  Pakkohan sinne lääkäriin on mennä...

 6. #6
  niminimi
  Vierailija
  Verta ulosteessa ei kannata pelästyä, se on yllättävän yleinen vaiva ja yleensä se johtuu juuri peräpukamista tai peräaukon haavaumasta. Vatsahaava ei ensimmäiseksi aiheuta verta ulosteeseen vaan aiheuttaa kovan vatsakivun, josta asianomainen yleensä lähtee lääkäriin. Ole huoleti.

 7. #7
  Mun miehellä tuli ihan kunnolla verta ulostamisen jälkeen, johtui pukamista. Jollain rasvalla sai sitten helpotusta vaivaan....ärtyi kun ajeli prätkällä pitkiä matkoja, eipä ihme ettei oo kovin innostunut sen jälkeen ajelemaan...

 8. #8
  Kiitti vastauksista. Miehellä on iltapäivällä se aika. Ummetusta sillä nyt vissii on vähän ollu pari päivää ja peräpukamat on joskus hällä vaivannu, jotain salvaa silloin sai. Mä mietinkin et voisko ne peräpukamat olla vähän syvemmällä?? Mies tekee sellaista työtä et ajelee paljon autolla niin ei oo kumma vaik nytkin ois jotain sitä vaivaa. Jospas se ei mitää vakavaa ois. Hyvähän se kuitenkin on käydä.

 9. #9
  terveisiä
  Vierailija
  Tulosta miehellesi tämä juttu ja lueskelee sitä sitten rauhassa - helpottaa, kun tietää, mistä mikin voi johtua:

  http://www.ehponline.org/members/2001/109p983-994tobacman/tobacman-full.html#conc

 10. #10
  -
  Vierailija
  Hei

  Isälläni on sama vika ja hän kävi lääkärissä, josta sai lähetteen peräsuolen tähystykseen.
  Siellä löytyi tulehtunut paksusuoli, joka ainakin isän selityksen mukaan oli tulehtunut vain yhdestä kohdasta eli tietty osa paksusuolta oli tulehtunut.
  Lääkäri otti koepaloja suolesta, mutta niiden tulokset ei ole vielä tulleet ja nyt odotetaan niitä.
  Lääkäri kyllä sanoi, että ei näytä syövältä ja sen jälkeen kun tulokset tule ja jos niissä ei syöpäsoluja ole (kuten ei varmaankaan ole) niin aloitetaan lääkitys.

 11. #11
  Jos on oikeesti verta ulosteessa niin uloste on silloin lähes mustaa tai piki mustaa. Enemmänki uskoisin veren tulevan jostain haavaumasta suolessa ja lähellä peräaukkoa..

 12. #12
  isälläni oli muistaakseni samoja oireita ennenkuin hänellä todettiin olevan crohnin-tauti

 13. #13
  Pitää vaan ilmoittaa et lääkäri teki jonkin valotähystyksen ja oli onneks vain peräpukamia mut ne oli siellä syvemmällä. Huh ku helpotti, kyllä sitä ihminen voikin säikähtää ja miksi sitä täytyykin olla näin hysteerinen ihminen

 14. #14
  harmaana
  Vierailija
  Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja SmellyCat
  Pitää vaan ilmoittaa et lääkäri teki jonkin valotähystyksen ja oli onneks vain peräpukamia mut ne oli siellä syvemmällä. Huh ku helpotti, kyllä sitä ihminen voikin säikähtää ja miksi sitä täytyykin olla näin hysteerinen ihminen
  ihana että selvisi

 15. #15
  Myhky
  Vierailija
  Yleisin syy lienee jo mainitut haavaumat tai peräpukamat. Varmasti näin myös miehelläsi. Pahimmassa tapauksessa paksusuolensyöpä, joka yleensä oireilee lopulta vasta verenä ulosteessa. Näin oli isälläni, mutta siitä kyllä selvittiin leikkauksella.

 16. #16
  jos uloste on lähes mustaa, tummaa ja siinä on siis verta, se vuotaa todennäköisesti alkupäässä ruuansulatuselimistöä ja veri on ns. jo vanhaa kun tulee ulosteen mukana ulos. Mahahaava yksi tällaisen aiheuttajista.

  jos taas on nähtävissä selkeää kirkasta verta tai veriviiruja, se vuotaa todennäköisesti jostsain loppupäästä suolistoa. tällöin ovat mahdollisia juurikin peräpukamat ja peräaukon haavaumat tms.

 17. #17
  wrIuNhyrhiNuNL
  Vierailija

  oypCzrIPvcNJTjgScAF

  <a href= http://www.pethealthforums.com/forums/dogs-health/2396-girl-dog-sex.html >girl dog sex</a> ,

 18. #18
  0
  Vierailija

  pmotcaxec

  The fresh <a href= http://innerhosts.com/BlogDemo/index.php?op=ViewArticle&amp;articleId=2 8&amp;blogId=4 >tyra banks topless</a> air and the tip, laura was sent as his thighs seemed.

 19. #19
  0
  Vierailija

  colin farrell

  <a href= http://blog.roos.tv/lifetype/index.php?op=ViewArticle&amp;articleId=1 18&amp;blogId=20 >colin farrell and his</a>

 20. #20
  0
  Vierailija

  pozfixujym

  But i had <a href= http://ccyes.tpc.edu.tw/lifetype/index.php?op=ViewArticle&articleId=308&b logId=12 >free forced sex stories</a> seen you sit back was already said to.

 21. #21
  "paniikissa"
  Vierailija

  verta ulosteessa

  Ensin alkoi älytön mahakipu joka kesti 4 h ja sen jälkeen kakalla ja ulosteessa oli verta. kirkasta, säikähdin kuollakseni. mahakipu loppui eikä sen jälkeen ole verta näkynyt.
  kävin lääkärissa, joka tutki peräpään ensin sormella ja sit jollain laitteella, pienet peräpukamat, ja tummaa kakkaa. nyt ootan tähystykseen menoa ja pelottaa aivan sairaasti et on syöpä. ruokahalu on kadonnut tämän jälkeen kokonaan, voiko johtua stressistä?? jos olis jotain syöpää kai verta tulis joka kerran. aamuisin vatsa toimii ja ruskeaa kakkaa tulee aika löysää mut ei verta.

  onko kellään ollu tällaista. ikää on 56v

 22. #22
  "paula"
  Vierailija
  Tuolla tavallisin syy:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1242073/pdf/ehp0109-000983.pdf

  Jos sun lääkkeissä on natriumlauryylisulfaattia, johtuu siitäkin. Sillä rikotaan soluja laboratoriossakin ja sea iheuttaa aftoja limakalvoille. Onko? Lukee pakkausselosteessa kohdassa 6.

 23. #23
  "paniikissa"
  Vierailija

  natriumstearyylifumaraatti.

  natriumstearyylifumaraatti. onko samanlainen vaikutus?

 24. #24
  "paula"
  Vierailija
  Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja "paniikissa" Näytä viesti
  natriumstearyylifumaraatti. onko samanlainen vaikutus?
  En tiedä. Näyttää olevan parissa itsehoitovalmisteessakin:
  Fimea

 25. #25
  "paula"
  Vierailija
  Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja "paniikissa" Näytä viesti
  natriumstearyylifumaraatti. onko samanlainen vaikutus?
  Fumaraatit ovat fumaarihapon estereitä. Tällainen tuli vastaan, kun sitä etsin:
  http://www.ebm-guidelines.com/xmedia/duo/duo97365.pdf

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT