Power Park ja majoitus, onko suosituksia??

Olisiko kenelläkään suositella jotain kivaa hotellia ko. huvipuiston läheisyydessä? Surffailin niiden kotisivuilla ja ainakin näyttää noita omiakin hotelleja olevan, onkohan hyviÄ? Sitten katselin esim. Seinäjoen sokos-hotelleja, mutta tiedä sitten. Lapsia on ikähaarukalla vuodesta koululaiseen.
 
härmäläänen
Toi Mäntylinna on semmonen ihan perusjuttu, siisti paikka yöpyjälle. Siellä ei ruokailumahdollisuuksia, matkaa PowerParkiin n 10 km, Härmän Kuntokeskukselle n. 3 km.
Härmän Kuntokeskus kiva paikka perheelle, uinti/kylpylä ja ihan vieressä myös Anssin Jussin areena, jossa paljon erilaisia urheilumahdollisuuksia, jos aikaa matkallanne myös muuhun kuin PowerParkiin, jonne Kuntokeskukselta siis sellaiset 12-13 km.
 
vieras
Mäntylinnassa ollaan yövytty. Mutta ei sitä minusta hotelliksi voi sanoa, ennemmin motelli. on sellainen vanha kerrostalo, kerroskohtaiset wc:t ja suihkut, pikkuruinen keittokomero, ruuanlaitto onnistuu. Mutta oli rauhallinen ja ajoi asiansa kun mekin vain yövyttiin. Mutta jos haluaa noita hotellin palveluja niin kannattaa katsella muita paikkoja.
 
vieras
minusta tuo härmä kunto keskus on hyvä tilavat huoneet ja vielä ihana semmonen pelihuone palloranta muistaakseni.vielä paljon huoneita ja se on iso paikka ja sen on hotelli sinne ainakin mä meen siinne tänä keskiviikkona ja powerparkkiin siellä on vielä pelikone siellä on parturikin ja siellä voi pitää häitä ja kaikkee biljardia ja se on mahtava paikka tämä hämän kuntokeskus
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
minusta tuo härmä kunto keskus on hyvä tilavat huoneet ja vielä ihana semmonen pelihuone palloranta muistaakseni.vielä paljon huoneita ja se on iso paikka ja sen on hotelli sinne ainakin mä meen siinne tänä keskiviikkona ja powerparkkiin siellä on vielä pelikone siellä on parturikin ja siellä voi pitää häitä ja kaikkee biljardia ja se on mahtava paikka tämä hämän kuntokeskus se löytyy googlesta jos kirjotat siihen härmän kuntokeskus jos et tiedä mitään googlesta niin www.google.fi =)
 
härmäläinen
HEI, tälläinenkin vaihoehto löytyy majoituksessa , katso myös härmän matkailun sivujTämä vaihtoehto sopii erityisesti lapsiperheille , aivan ihana paikka mäntymetsässä lähellä uimapaikkaa 500 m, katso http://lahden lomamökki.suntuubi.com/sitemap.php !!! t
 
härmäläinen
Alkuperäinen kirjoittaja härmäläinen:
HEI, tälläinenkin vaihoehto löytyy majoituksessa , katso myös härmän matkailun sivujTämä vaihtoehto sopii erityisesti lapsiperheille , aivan ihana paikka mäntymetsässä lähellä uimapaikkaa 500 m, katso http://lahdenlomamökki.suntuubi.com/sitemap.php !!! t
 

Yhteistyössä