*

Hyvä kanakastike?
+ Vastaa ketjuun
Sivu(t) 1 / 2 12 ViimeinenViimeinen
Näytetään tulokset 1 - 25. Osumia 29

Ketju: Hyvä kanakastike?

  1. #1

    Hyvä kanakastike?

    Mulla on siis broiskun paistisuikaleita naturel. Millainen olis hyvä kastike siitä pastan kanssa? Oon toki ennenkin tehnyt, mutta nyt haluiaisin jotain vinkkiä teiltä, uusia makuja siis
    Jotain kasviksia haluan joukkoon laittaa tai paprikaa tms.

    Kiitän

  2. #2
    Taa
    Käyttäjä Taa ei ole kirjautuneena

    paistisuikaleita

  3. #3
    Juu, ei niistä ja "hyvästä kanakastikkeesta" puhuta samassa lauseessa

  4. #4
    .
    Vierailija
    -Kanaa, aurajuustoa, kermaa
    tai
    -kanaa, paprikaa, herkkusieniä, kermaa

  5. #5
    Mulla ois niitä fileesuikaleita, joten reseptejä kehiin

  6. #6
    Teen yleeensä hunajamarinoiduista. Kevyempi versio on sellainen, että laitan sekaan hiukan sipulia tai purjoa, kesäkurpitsaa, herkkusieniä ja paprikasuikaleita (Pirkkaa, pakasteesta). Maustan paprikajauheella ja sitruunapippurilla, suurustan Maizenalla.

    Epäterveellinen versio on se, että suikaleiden sekaan paprikasuikaleita, Creme Bonjour Cuisine Valkosipulia ja ruokakermaa. Mausteita ei välttämättä tarvita.

  7. #7
    Okei, kiitos tää auttoi kovasti! Tosin jos vaan osaa maustaa niin hyvän kastikkeen saa vaikka tiskirätistä, pikku vinkiksi siis

    Muoks, tää oli siis kahdell ekalle vastaajalle

  8. #8
    .
    Vierailija
    tai kanaa, paprikaa, herkkusieniä, sipulia, tomaattimurskaa, valkosipulia

  9. #9
    Taa
    Käyttäjä Taa ei ole kirjautuneena

    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja umbrella78
    Okei, kiitos tää auttoi kovasti! Tosin jos vaan osaa maustaa niin hyvän kastikkeen saa vaikka tiskirätistä, pikku vinkiksi siis

    Muoks, tää oli siis kahdell ekalle vastaajalle
    Eipä niitä rustoja ja jänteitä saa maustamalla sieltä katoamaan..

  10. #10
    Broileripasta uunissa

    1 rkl öljyä
    1 punasipuli
    400g broilerisuikaleita
    6dl pastaa
    1prk kuorittua tomaatteja tomaattimehussa
    4 valkosipulinkynttä
    1 tl kuivattua oreganoa
    ½ tl mustapippuria
    2dl maitoa
    1 paketti pakastepinaattia
    150g juustoraastetta
    100g parmesaanijuustoraastetta
    *
    Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipuli ja broilerisuikaleet kevyesti.
    Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi. Valuta ja kaada broilerin joukkoon.
    Murskaa tomaatteja haarukalla ja sekoita joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, oregano, mustapippuri ja pinaatti. Sekoita maito ja juustoraasteet keskenään. Levitä kerroksittain uunivuokaan pasta-broileriseosta, tomaattikastiketta ja juustoja. Jätä päällimmäiseksi kerros juustoa.
    Kypsennä*200 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoile salaatin kanssa.


    Helppo ja nopea broilerikastike

    400 g broilerin paistisuikaleita
    rasvaa paistamiseen
    1 sipuli pilkottuna
    2 dl ruokakermaa
    50-100g vahvaa Koskenlaskija-juustoa
    suolaa
    sitruunapippuria tai valkopippuria

    Pilko sipuli ja ruskista kevyesti yhdessä broilerin paistisuikaleiden kanssa. Lisää ruokakerma ja hauduta hetki. Lisää sulatejuusto paloina ja sulata kastikkeeseen. Mausta vielä suolalla ja sitruunapippurilla ja kastike on valmis.



  11. #11
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja Taa
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja umbrella78
    Okei, kiitos tää auttoi kovasti! Tosin jos vaan osaa maustaa niin hyvän kastikkeen saa vaikka tiskirätistä, pikku vinkiksi siis

    Muoks, tää oli siis kahdell ekalle vastaajalle
    Eipä niitä rustoja ja jänteitä saa maustamalla sieltä katoamaan..
    Juu ei vaikka keittäis viikon

  12. #12
    Kanaa, sipulia, paprikaa, herkkusieniä, maissia, pekonia, aurajuustoa ja kermaa tämmönen tosi kevyt versio

  13. #13
    oi voi
    Vierailija
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja kipinäinensääri
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja Taa
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja umbrella78
    Okei, kiitos tää auttoi kovasti! Tosin jos vaan osaa maustaa niin hyvän kastikkeen saa vaikka tiskirätistä, pikku vinkiksi siis

    Muoks, tää oli siis kahdell ekalle vastaajalle
    Eipä niitä rustoja ja jänteitä saa maustamalla sieltä katoamaan..
    Juu ei vaikka keittäis viikon
    Aatelkaas kun 10-20 vuotta takaperin ainut broileri mitä kaupasta sai oli kokonainen ja se oli jäässä pakastealtaassa

  14. #14
    mun resepti
    Vierailija
    Tällä tulee ihan huippu hyvää :P

    Jotakin broileria (fileepihviä palasina, suikaleita tms) 400g
    Muutama oksa persiljaa
    Tuoretta basilikaa ja tuoretta sitruunamelissaa kumpaakin n.10 lehteä
    2 tomaattia, lohkottu paloiksi
    oman maun mukaan tomaattipyreetä (1 purkki riittänee)
    Currya
    Paprikajauhetta
    Grillimaustetta
    + mitä itellä tekkee miäli

    Superhyvää, kuin intialaisessa kävis syömässä
    Soijakastiketta reiiiilu loraus

  15. #15
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja kipinäinensääri
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja Taa
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja umbrella78
    Okei, kiitos tää auttoi kovasti! Tosin jos vaan osaa maustaa niin hyvän kastikkeen saa vaikka tiskirätistä, pikku vinkiksi siis

    Muoks, tää oli siis kahdell ekalle vastaajalle
    Eipä niitä rustoja ja jänteitä saa maustamalla sieltä katoamaan..
    Juu ei vaikka keittäis viikon

    Siis mitä te ootte syöneet? Mä kyökkään heti kaikista rustoista ja jänteistä kun en lihaa muutenkaan mielelläni syö tai saa kurkusta alas mutta ikinä en mitään siihen viittaavaakaan ole löytänyt noista kastikkeista? Oikeesti nyt oon hämilläni :o

  16. #16
    tilaisuus
    Vierailija
    Käytän tilaisuutta hyväksi ja kysyn samalla PERINTEISEN kanakastikkeen reseptiä? Ihan sellasta vaaleaa, mikä koulussa kulki kanaviillokin nimellä. Itsessään ei erikoista, mutta ah niin parasta mustaherukkahyytelön kera

  17. #17
    Taa
    Käyttäjä Taa ei ole kirjautuneena

    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja umbrella78
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja kipinäinensääri
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja Taa
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja umbrella78
    Okei, kiitos tää auttoi kovasti! Tosin jos vaan osaa maustaa niin hyvän kastikkeen saa vaikka tiskirätistä, pikku vinkiksi siis

    Muoks, tää oli siis kahdell ekalle vastaajalle
    Eipä niitä rustoja ja jänteitä saa maustamalla sieltä katoamaan..
    Juu ei vaikka keittäis viikon

    Siis mitä te ootte syöneet? Mä kyökkään heti kaikista rustoista ja jänteistä kun en lihaa muutenkaan mielelläni syö tai saa kurkusta alas mutta ikinä en mitään siihen viittaavaakaan ole löytänyt noista kastikkeista? Oikeesti nyt oon hämilläni :o
    Tässähän oli nyt siis kyse PAISTIsuikaleista. Nissä kyllä jänteitä ja kalvoja riittää, rustojakin ajoittain. Fileesuikaleet taas ovat huomattavasti puhtaampia.

  18. #18
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja tilaisuus
    Käytän tilaisuutta hyväksi ja kysyn samalla PERINTEISEN kanakastikkeen reseptiä? Ihan sellasta vaaleaa, mikä koulussa kulki kanaviillokin nimellä. Itsessään ei erikoista, mutta ah niin parasta mustaherukkahyytelön kera
    Tässä ohjeessa on käytetty valmiiksi grillattua kanaa. Hyvää tulee

    n. 2 rkl

    voita tai öljyä


    n. 2-3 rkl

    vehnäjauhoja


    n. 4-5 dl dl

    vettä


    1 kpl

    grillattua
    broilerinlihaa


    1

    munankeltuainen


    n. 1 dl

    ruoka- tai kuohukermaa


    broilerinmaustetta,
    hieman valkopippuria,
    suolaa maun mukaan

    Laita kattilaan sopivasti voita tai öljyä. Lisää broilerinmauste ja ruskita hieman. Lisää vehnäjauhot. Sekoita hyvin. Kaada sekaan vesi. Kiehauta hieman. Pilko grillattu broileri ja lisää se kastikkeeseen. Sekoita. Vatkaa kananmunan keltuainen kerman kanssa kuohkeaksi. Kun kastikeseos näyttää sopivan paksulta, lisää siihen muna-kermaseos ja sekoita. Nosta kattila levyltä.

  19. #19
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja Taa
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja umbrella78
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja kipinäinensääri
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja Taa
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja umbrella78
    Okei, kiitos tää auttoi kovasti! Tosin jos vaan osaa maustaa niin hyvän kastikkeen saa vaikka tiskirätistä, pikku vinkiksi siis

    Muoks, tää oli siis kahdell ekalle vastaajalle
    Eipä niitä rustoja ja jänteitä saa maustamalla sieltä katoamaan..
    Juu ei vaikka keittäis viikon

    Siis mitä te ootte syöneet? Mä kyökkään heti kaikista rustoista ja jänteistä kun en lihaa muutenkaan mielelläni syö tai saa kurkusta alas mutta ikinä en mitään siihen viittaavaakaan ole löytänyt noista kastikkeista? Oikeesti nyt oon hämilläni :o
    Tässähän oli nyt siis kyse PAISTIsuikaleista. Nissä kyllä jänteitä ja kalvoja riittää, rustojakin ajoittain. Fileesuikaleet taas ovat huomattavasti puhtaampia.
    Okei, sorry, mulla ei tää sanasto ole kovin hyvin hallussa, mä kun en mikään lihan ystävä ole eli harvoin syön. Mutta juu, tarkistin, fileesuikaleita näyttää tuo paketti olevan. En edes tiennyt että muunlaisia on

  20. #20
    vieras
    Vierailija
    Kariniemen Broilerin paistisuikale marinoimaton, pakaste

    paistisuikalettakin on.

  21. #21
    vieras
    Vierailija
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja vieras
    Kariniemen Broilerin paistisuikale marinoimaton, pakaste

    paistisuikalettakin on.
    HK Broilerin paistisuikale, maustamaton, sous vide


  22. #22
    vieras
    Vierailija
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja vieras
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja vieras
    Kariniemen Broilerin paistisuikale marinoimaton, pakaste

    paistisuikalettakin on.
    HK Broilerin paistisuikale, maustamaton, sous vide
    Pirkka hunajamarinoitu broilerin paistisuikale


  23. #23
    tööt
    Vierailija
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja vieras
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja vieras
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja vieras
    Kariniemen Broilerin paistisuikale marinoimaton, pakaste

    paistisuikalettakin on.
    HK Broilerin paistisuikale, maustamaton, sous vide
    Pirkka hunajamarinoitu broilerin paistisuikale
    Te ootte hassuja. Ei ihme että on rahat loppukuusta loppu jos ei kelpaa kuin filee.

  24. #24
    gleb_abaz@hotmail.com
    Vierailija
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja kipinäinensääri
    Juu, ei niistä ja "hyvästä kanakastikkeesta" puhuta samassa lauseessa

  25. #25
    Minä käytän maustamattomassa kanassa aika usein pelkkää suolaa sekä sitruunapippuria tai mustapippuria.

    Pastan kanssa kastikkeeseen laitoin viimeksi muistaakseni grillimaustetta (tai vastaavaa sekoitusta), paprikamaustetta, pikkuisen suolaa, kanafondia, kevytkermaa, paprikanpaloja ja fetajuustokuutioita.

Sivu(t) 1 / 2 12 ViimeinenViimeinen

Pikavastaus Pikavastaus