*

Paljonko osapäivähoito maksaa päiväkodissa?
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 7. Osumia 7

Ketju: Paljonko osapäivähoito maksaa päiväkodissa?

 1. #1
  väsynyt
  Vierailija

  Paljonko osapäivähoito maksaa päiväkodissa?

  Eli jos esim. 3p/vko olisi koko päivän hoidossa? En näe enään muuta vaihtoehtoa, kuin laittaa tuo esikko hoitoon (vaikka itse olenkin kotona..) vaikka sitten menisi viimeiset sentit siihen! En jaksa tätä.

 2. #2
  näin
  Vierailija
  3pvä/vko niin menee sen 15pvä/kk mukaan eli tarkoittaa että 80% siitä maksusta joka sulta muutenkin menisi. Jos esim menisi täydet eli 233e niin siitä tuo 80% niin maksuksi jää jotain 180e.

 3. #3
  viltsu
  Vierailija
  riippuu sun tuloista.

 4. #4
  ap
  Vierailija
  Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja viltsu
  riippuu sun tuloista.
  No oon tällä mahtavalla kotihoidontuella hoitamassa pian 4v ja 1v lapsiani kotona. Mies käy töissä, eli sen tulot tietty vaikuttaa kanssa..

 5. #5
  vieras
  Vierailija
  50%, jos on enintään 11 päivänä kuukaudessa hoidossa, 75%, jos on enintään 16 päivänä hoidossa.

 6. #6
  Kannattaa soittaa päivähoitotoimistoon ja selvittää millaisia vaihtoehtoja on tarjolla. Meillä esim. hoitovaihtoehdot on 10 tai 20 päivää /kk tai max 5h/päivä joka päivä. 10 päivää maksaa 50% kokopäivämaksusta ja max 5h/pv on 60% kokopäivämaksusta

 7. #7
  vantaalainen
  Vierailija

  Varmaan kuntakohtaista

  Vantaalla ainakin uusien säännösten mukaan jokaiselta säännölliseltä poissaolopäivältä saa alennusta 4 % hoitomaksusta. Eli jos pidät hoidoossa 3 päivää viikossa ja siis säännöllisesti poissa hoidosta 8 päivää kuussa, niin hoitomaksusi on 68 % täydestä hoidosta, eli max. 158 ?/kk. Mutta saattaa olla kuntakohtaista tämä, eiköhän oman kuntasi nettisivuilta asia selviä. Ja miehesi tulothan tämän asian ratkaisevat, tuohon täyteen hoitomaksuun pitää nykyään olla nelihenkisessä perheessä jo yli 4500 ?:n kuukausitulot.

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT