Paljonko osapäivähoito maksaa päiväkodissa?

  • Viestiketjun aloittaja väsynyt
  • Ensimmäinen viesti
väsynyt
Eli jos esim. 3p/vko olisi koko päivän hoidossa? En näe enään muuta vaihtoehtoa, kuin laittaa tuo esikko hoitoon (vaikka itse olenkin kotona..) vaikka sitten menisi viimeiset sentit siihen! :( En jaksa tätä.
 
näin
3pvä/vko niin menee sen 15pvä/kk mukaan eli tarkoittaa että 80% siitä maksusta joka sulta muutenkin menisi. Jos esim menisi täydet eli 233e niin siitä tuo 80% niin maksuksi jää jotain 180e.
 
Kannattaa soittaa päivähoitotoimistoon ja selvittää millaisia vaihtoehtoja on tarjolla. Meillä esim. hoitovaihtoehdot on 10 tai 20 päivää /kk tai max 5h/päivä joka päivä. 10 päivää maksaa 50% kokopäivämaksusta ja max 5h/pv on 60% kokopäivämaksusta
 
vantaalainen
Vantaalla ainakin uusien säännösten mukaan jokaiselta säännölliseltä poissaolopäivältä saa alennusta 4 % hoitomaksusta. Eli jos pidät hoidoossa 3 päivää viikossa ja siis säännöllisesti poissa hoidosta 8 päivää kuussa, niin hoitomaksusi on 68 % täydestä hoidosta, eli max. 158 ?/kk. Mutta saattaa olla kuntakohtaista tämä, eiköhän oman kuntasi nettisivuilta asia selviä. Ja miehesi tulothan tämän asian ratkaisevat, tuohon täyteen hoitomaksuun pitää nykyään olla nelihenkisessä perheessä jo yli 4500 ?:n kuukausitulot.
 

Yhteistyössä