Huonolaatuiset (?) Iittalan lasit

Ostin pari viikkoa sitten Kartio-laseja, niitä isompia.
Yksi hajosi tiskikoneen jäljiltä, yhdestä murtui reunasta pikku pala. Pesen astiat 50 asteessa. Olenko käsitellyt noita laseja jotenkin väärin, vai ovatko ne tosiaan noin huonoa laatua? :kieh: :headwall:
 
En tiiä miten on tuon mallin kohdilla, mutta itse ostin jokunen vuosi sitten Vernan kirkkaita laseja. Olivat ihan vinoja. Lähetin reklamaatiota Iittalalle + lasit 4kpl. Sain tilalle suoria laseja 6kpl, eli oikein tyytyväinen olin saamaani vastaukseen =) . Laita palautetta, saat todennäköisesti hyvitystä :wave:

*muoks* meillä on isoja iittalan kartio laseja, ja 7 vuoden aikana on yksi tai kaksi mennyt rikki. Kaapista niitä löytyy vielä 16 kpl...
 
Meillä säilynyt kaikki harmaat kartiolasit ja sit onko ne aino-laseja(?) täysin ehjinä monta vuotta, mut muista väreistä on kaikista lähtenyt pikku palat reunasta tai mennyt rikki . Itsekin vasta nyt huomasin, aika mielenkiintoista.. Niin ja turkoosit jälkiruokakupit meni aika nopeesti rikki.
 
armaselain
Iittalan sivuilla on seuraavanlaiset "hoito-ohjeet" laseille:''

Iittala-laseissa käytetään korkealaatuista erikoislasia, joka on optisesti erittäin kirkasta ja kestää hyvin sekä kemiallista että mekaanista kulutusta.

"Iittala-käyttölasi on kehitetty konepesunkestäväksi. Noudattamalla seuraavia konepesuohjeita Iittala-lasisi ilahduttavat sinua pitkään. Aseta lasit tiskikoneen yläkoriin siten, etteivät niiden reunat kosketa toisiaan pesun aikana. Täytä tiskikoneen alakori muilla esineillä niin, etteivät vesisuihkut pääse siirtelemään laseja. Maito- ja piimälasit kannattaa huuhdella kylmällä vedellä ennen koneeseen laittoa, jotta valkuaisaineet eivät saostuisi ja aiheuttaisi laseissa harmautta. Käytä mieluiten lyhyttä pesuohjelmaa ja alhaisia lämpötiloja. Ohuille jalkalaseille ja kaatimille sekä karahveille suosittelemme käsinpesua. Laseja ei tule pinota päällekkäin lämpiminä heti pesun jälkeen, jotta ne eivät tartu toisiinsa ja rikkoudu."

Täällä voi tehdä reklamaation (tai antaa muuta palautetta) :
http://www.iittala.fi/web/Iittalaweb.nsf/fi/ota_yhteytta
 
sama täällä
Mulla on kanssa mennyt rikki (lohjennut reunasta) noita isoja harmaita kartiolaseja. Pistin reklamaatiota Iittalalle ja sain uudet, mutta, mutta...lämmittihän se silloin, mutta uusia lohkeiluja tulee silloin tällöin. En jaksaisi laittaa uudelleen ja uudelleen samasta asiasta reklistä. Enpä taida siis ostaa enää.
 

Yhteistyössä