lasten sukset

  • Viestiketjun aloittaja äiti
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Meidän tuon kokoisella on sukset (sai joululahjaksi) joihin ei erillisiä monoja tarvii. Sidotaan vaan sellasilla hihnoilla kenkiin kiinni. Empä tiedä suksien mittaa, en ole mitannu. Peltonen-merkkiset. Hintaakaan en tiedä kun sai tosiaan lahjaksi.
 
äiti
joo, meilläkin sellaiset on, mutta nyt pitäis saada ihan semmoset oikeat. lapsi oppi niin mahtavan hyvin hiihtämään, että pitäis saada kunnon sukset (nuo kun ei sieltä kantapäästä irtoa suksesta lainkaan, niin jalka ei pääse kunnolla pukkaamaan suksea)...
 
Nythän
on jo hyvät alet lasten suksista ja muista vermeistä. Varmasti saa hyvän paketin alle 100 e. Kirppareilla kannattaa myös pitää silmät auki. Itse ostin koko paketin 20 e.
 
vierailija
Alkuperäinen kirjoittaja äiti:
paljon maksaa lasten sukset? siis sukset, siteet, sauvat ja monot? noin suunnilleen...
ja minkä mittaiset sukset pitää ostaa noin 93senttiselle lapselle?
Hei.
100-110 cm voi olla sopiva. Netanttilassa oli "saapas siteellä" 39,90 ?
Katso alla olevasta linkistä. Mikäli linkki ei toimi suoraan, niin kopioi linkki ja liitä se selaimen osoiteriville.

http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=250422&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10006&compartmentId=10052&categoryId=10464

 
...
Varmaan n.100?lla saat koko paketin. Suosittelisin noin pienelle suksia joissa on se sahalaitapohja eli niitä ei tarvii voidella, koska voideltavia voi olla vaikea saada pitämään noin pienellä ja pito on kuitenkin tosi tärkeä hiihtämään oppimisen kannalta. Ja kun ostat paketin urheiluliikkeestä niin saat asiantuntevaa palvelua tuohon mittaan. Hauskoja hiihtohetkiä!
 
vierailija
Pienten lasten hiihtely on hyvin pitkälti ns. kävelyhiihtoa jolloin pidolla ja luistolla ei ole mitään merkitystä. Markettien remmisukset käyvät aivan hyvin normaalin pienen lapsen hiihtelyyn. Kunnon suksien hankintaa kannattaa harkita vasta kun lapsi alkaa oikeasti oppia liikkumaan suksilla eli ei ainakaan ensimmäisenä hiihtotalvena.
 
meille pojalle suositeltii päiväkodista ensisuksiksi erillisillä monoilla suksia, koska heidän kokemuksena mukaan, 'saapassiteet' aiheuttavat vain mielipahaa ja harmia (kenkä ei sovi, irtoaa jalasta tms)

ostin monot, sukset ja sauvat prismasta pakettihintaan 89.90?

poika vähä reilu 110cm pitkä, joten otin harjoittelusuksiksi 120cm ja hyvät kuulemma ovat. sauvat 95cm pitkät.
 
meille
sanottiin urheiluliikkeessä että pienen lapsen suksen pitää olla saman mittainen kuin lapsikin. eli jos lapsi on metrin mittainen niin suksi samaa kokoa. on helpompi hiihtää. isommilla sitte menee sen käsimitan mukaan eli kärki jossain ranteen korkeudella kun käsi on ojennettuna suoraan ylös. ja kunnon siteet ja monot ehdottomasti, huomattavasti mukavammat hiihtää kuin ne lenkkisiteet
 
neljä-ilman-viidettä
Alkuperäinen kirjoittaja vierailija:
Pienten lasten hiihtely on hyvin pitkälti ns. kävelyhiihtoa jolloin pidolla ja luistolla ei ole mitään merkitystä. Markettien remmisukset käyvät aivan hyvin normaalin pienen lapsen hiihtelyyn. Kunnon suksien hankintaa kannattaa harkita vasta kun lapsi alkaa oikeasti oppia liikkumaan suksilla eli ei ainakaan ensimmäisenä hiihtotalvena.
Ja millään muulla kun tällä ei saa tapettua hiihtointoa paremmin...
 
entinen hiihtäjä
parhaiten saatte oikean koon kun otatte lapsen mukaan lapsen käsi ylös ja suksi viereen. suksen kärki noin ranteen korkeudella. ja sauvat käteen ja kyllä sen nyt näkee jos kädet joutuu olemaan liian alhaalla tai ylhäällä, itse ostan tälle noin 93cm ihan ne kenkiin laitettavat. eipä 2-vuotias tee oikeilla vielä mitään.
 

Yhteistyössä