KIHOMATO

  • Viestiketjun aloittaja äiti harmaana huolesta
  • Ensimmäinen viesti
kokemusta
meillä on muutaman kerran ollut. yleensä siinä vaiheessa kun meillä likka valittaa että peppu kutiseen nii ollaan tutkittu peppu. kiho mato on sillainen pieni valkoinen ihan kun ompelulangan pätkä ihan peräaukon suulla. Parhaiten näkyvät ilta myöhäisellä tai yöllä kun ne tulevat peraukon suulle munimaan. eivät ole vaarallisia ainoastaan inhoittavia ja ne pitää hoitaa heti pois pyrviksin kuurilla jota saa apteekista ilman reseptiä.
 
äiti harmaan huolesta
joo, tiedän miltä elävä näyttää. mutta kun pojan kakassa oli nyt samankokoisia mutta mustia, ei eläviä. voisko olla että hällä olis taas kihomatoja?? onko kuolleet mustia?
 
äti harmaana huolesta
niinpä, sillä just aloin epäileen. kun poika pureskelee kynsiään. nyt on ripulilla, en kyllä normaalisti niin tarkkaa kakan koostumusta tarkastele. Ihan oli samankokoisia mustia langanpätkiä siinä ruikulissa. ja paljon!!
 
äiti harmaan huolesta
miten pitkään voi olla ns. oireeton, ei ole kutinoista valittanu. Nukkuu yönsä hyvin! jotenki vaa tuli mieleen voisko olla kihomatoja. eiks kukaa tiiä minkälaisiä kuolleet on?
 
meil kans
meillä kihomatoja ja en tiedä miltä kuolleet näyttää. tyttö kakkaa pottaan ja siellä kakan seassa on niitä valkoisia. kun katoin pitkään niin nekin kyllä liikkui. eli ei ole kuolleita kakan seassa. ja samalla kun tuli pissaa niin siinä kiemurteli. hyi että. koko perhe ottanut vermuxin kuurin vai mikä sen lääkkeen nimi on ja parin viikon päästä toinen satsi. Tyttö ei kyllä valita, että pylly kutisi.
 

Yhteistyössä