Monta pankkipäivää kestää tilisiirto välillä op-nordea??

  • Viestiketjun aloittaja mietin vaan
  • Ensimmäinen viesti
mietin vaan
Tuli vaan mieleen, että voiko olla kun huutonet ostaja väittää laittaneensa torstaina rahat tilileni osuuspankista. Omalla nordean tilillä ei eilisen puolella ainakaan näkynyt vielä mitään (nyt en tätä vuorokautta voi tarkistaa kun töissä eikä pankkitunnukset mukana).
Toivottavasti ei ollut huijariostaja, koska postitin jo tuotteen samalla kun muitakin vein postiin ja oli niin paljon helpompi hoitaa asia kun oli auto käytössä. Nyt ei viikkoon ole autoa ja niin isoa laatikkoa en saa kävellen postiin, joten ajattelin luottaa huutajaan ja viedä hänelle postiin jo tuotteen.
 
Carmeaotus
Alkuperäinen kirjoittaja Raitalankakäärme:
Yllättävän kauan voi joskus mennä, mulla taisi kerran kestää 5 päivää maksun tuleminen (itsellä OP, maksu tuli Nordean tililtä).
Onko muita jolle olisi näin käynyt? Meillä on kans tilanne, että on siirretty Op:stä ja tulossa Nordealle rahaa. On mennyt jo 4 arkipäivää eikä rahoja näy tilillä.
Tunnemme hyvin tilisiirron tehneen ihmisen, joten emmä sinänsä epäile ettei olisi rahoja lähettänyt. Tuntuu vain kummalliselta, kun ei ole ennen ainakaan kestänyt näin kauan missään eri pankkien välisiltä tilisiirroilta.

 
......
jos siirto tehty "virka-aikana",
illalla maksettu voi viipyä sitten 2 vuorokautta,
mutta kyllä pitäis jo näkyä nyt jos torstaina laitettu...
eli taitaa olla ettei ole laittanut tai tilinumero on väärin.
 
SunWind
Tietokoneethan nämä kaikki tilisiirrot hoitaa, miksi tietokoneet työskentelee vain virka-aikana? Mitäs kun siirrät tililtäsi rahaa toiseen pankkiin eikä rahat näy kummassakaan päässä pariin päivään, jossakin nekin sen ajan odottaa korkoa kasvamassa... Pieni on sekin tulo pankille on mutta näitä kun tehdään 20 000 päivässä alkaa kummasti homma kannattamaan...
 
"Piaa"
Ei mullakaan koskaan näy seuraavana päivänä kun op:sta laittaa sampopankkiin. Aina menee vähintään se 2 arkipäivää.. Miksihän muilla sitten näkyy. Riippuiskohan pankeista?
 
ajankohta
Jos torstaina illalla maksaa niin näkyy maanantaina,mutta jos aamupäivästä/päivällä niin näkyy perjantaina. Perjantaina maksettu maksu näkyy useinmiten vasta tiistiana. Näin olen huomannu se menevän.
 
"vieras"
Elikkäs tietokoneet kyllä rupsuttavat ympäri vuorokauden, mutta ajoja eli siirtoja tehdään kootusti muutaman kerran vuorokaudessa. Joten nopeimmin siirto on pankkipäivissä laskien tilillä kun sen tekee aamupäivällä.
 
nettikirppistelijä
voiko vkl:na tehty tilisiirto näkyä vasta ke? vai siirtyykö aina jossakin välissä ti aikana? nordea-säästöpankkisiirrot ja op-säästöpankkisiirrot kyseessä.. ja nyt on ti klo 9.40 ei yksikään noista siirroista näy :( oon tottunu, et sp:ssä tulee rahat tilille joskus aamuyöstä..
 
"Yks vaan"
Itellä sama ondelma. Huutonetti päättyi eilen ja illalla tuli ostajalta viesti maksu suoritettu. Ainakaan tänään ei näy maksua tulleen. Itellä Osuuspankki. Ostajan pankista en tiedä. Tavarat tuossa odottavat jo valmiina ostajalle heti kun vain tuo maksu näkyisi tililläni. Mahtaiskohan olla huomenna??
 
"Satu"
Danske pankista osuuspankkiin tiistaina n klo. 15.30 siirretty ja nyt torstai. Mut pankki meni tänää jo 1deltä kiinni ja huomenna pyhä.. Uskallankohan ees kysyä tietääkö kukaan ?
 

Yhteistyössä