*

apua apua, kadonnut tutkintotodistus!!
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 6. Osumia 6

Ketju: apua apua, kadonnut tutkintotodistus!!

 1. #1
  apuva
  Vierailija

  apua apua, kadonnut tutkintotodistus!!

  eli työhakemus pitäis lähettää tänään, ja tutkintotodistus hukassa! pyysin jo ihan vaan kopioo tilalle, mutta lähettävät sen postissa ja saan sen vasta ensi viikolla.. eikös sen voi lähettää myös jälkikäteen työhakemuksen jälkeen? onko jollekin käynyt näin, ja mitenköhän siellä päättäjät suhtautuu, jos tuo todistus tulee perästä?=( harmittaa ja ahdistaa niin vietävästi=(

 2. #2
  Ei kai hakemukseen tarvitse mitään todistuksia liittää?

 3. #3
  ilona
  Vierailija
  No laitat hakemukseen maininnan että toimitat todistuksen silloin ja silloin. Tuskin siitä mitään miinusta sulle tulee kun sitten nopsaan laitat menemään ja mainitset asiasta.

 4. #4
  Non compos mentis
  Vierailija
  Pyysivätkö todistuskopioita mukaan? Tavalliseen työhakemukseen ei niitä tarvitse liittää, ellei erikseen moista vaadita.

 5. #5
  ap
  Vierailija

  jahas

  ai, ei tää sit varmaan ollukaan niin vakava/paniikin arvoinen juttu kuin kuvittelin mutta ei voi mitään ku ahdistaa.. näen mielessäni jo kun ne päättäjät siellä istuu ja kattoo hakemuksia, ja sit kun minun tulee kohdalle, ne sanoo että no tätä ei ainakaan oteta ku ei lähettäny ees tutkintotodistusta samassa!!!

 6. #6
  vieras
  Vierailija
  Laitatko työhakemuksen lisäksi ansioluetteloa? Minä todistuttaisin sen oikeaksi joillain minut tuntevilla henkilöillä (ei lähisukulaisilla kuitenkaan). Haastatteluun ottaisin sitten varmuuden vuoksi kaikki todistukset mukaan.

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT