Howrse - koukuttava hevospeli

  • Viestiketjun aloittaja siisii
  • Ensimmäinen viesti
siisii
http://www.howrse.com/ tuossa linkki. Liki 3 miljoonaa pelaajaa ympäri maailmaa, todella koukuttava peli missä treenataan ja kasvatetaan hevosia / voi perustaa oman tallin jne. Kannattaa ehdottomasti kokeilla jos aihepiiri yhtään kiinnostaa :)
 
määä
Alkuperäinen kirjoittaja siisii:
http://www.howrse.com/ tuossa linkki. Liki 3 miljoonaa pelaajaa ympäri maailmaa, todella koukuttava peli missä treenataan ja kasvatetaan hevosia / voi perustaa oman tallin jne. Kannattaa ehdottomasti kokeilla jos aihepiiri yhtään kiinnostaa :)
miten pääsee pelaamaan
 
Merkkaan. Jos ehtis illalla katsella.
Ihan just on lähdettävä hoitamaan oman IRL tallin siivous ja opettamaan pikkuoppilaille alkeita.
Ja sen jälkeen sitten työpaikalle samoihin hommiin.

Jos toi on hyvä, niin sittenhän mä saan vielä virtuaalisestikin tuhlattua lopunkin vähän ajan kopukoihin, ja isäntä kiittää ;)
 
ulalla
Miten tossa saa sen suolakiven hevoselle?
Ei löydy kaupasta eikä pilttuusta, tulee vaan error! En ymmärrä, kun ei saa ostettua suolakiveä eikä löydy tallistakaan :/
 
Jösse
Pinki// klikkaa shop kohtaa kilikkaa sitten healt care ja otat sitten flu vaccinaten
menet hevosesi luo ja painat vaccinate nappulaa.
Ullala// laitat hevosen nukkumaan boxsiin ja sitten otat suolakiven
 
minä
en tajuu kohtaa

mitä toho pitäis laittaa ?

Your sponsor


Type here the login of the person who introduced you to Howrse.
Your press code


Type here the promotional code you got from our press partner
 
saurus
pystyykö tossa tekemään mitään muuta kun hoitamaan tota hevosta sillon kun se on ihan pieni. Tuntuu jotenki etten pysty siinä enää mitään tekemään. Tosin hakusessa tuo pelaaminen on vielä muutenkin mut..
 
blanca
Kolme ekaa päivää Howrsessa on lähinnä varsan ruokkimista, juottamista, harjaamista ja silittämistä, ellei sitten halua nopeuttaa asioita ja käyttää "aging pointseja", joita alussa saa muistaakseni 5.
Jos ette oikein pääse jyvälle pelistä, lukekaa The breeder's manual - http://www.howrse.com/aide/manuel
 
"Elma"
Mää oon Elma howrsessa. Se on mukava peli ja nyt vasta tajusin olevani koukussa siihen! Mun on PAKKO käydä howrsessa joka päivä, muuten uni tulee huonosti ku ajatukset pyörii howrsessa et mioten se nyt voi jne.. ;D
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";23861651]Maksaako tuo jotain? Rekisteröitymisen sanottiin olevan ilmaista, mutta maksaako tuo myöhemmin jotain? Mitä rekisteröitymisessä tarkoitettiin alennuskoodilla?[/QUOTE]

Vastatkaa, pliis?
 

Yhteistyössä