*

APUA! Porsaan sisäfileen kypsentämisestä!
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 7. Osumia 7

Ketju: APUA! Porsaan sisäfileen kypsentämisestä!

  1. #1
    tumpelo
    Vierailija

    APUA! Porsaan sisäfileen kypsentämisestä!

    Ostin kaupasta ruikulamallisen sisäfileen, porsasta. Ohjeessa lukee, että pitää kypsentää uunissa 175 asteessa n 2h kunnes sisälämpötila on n 85 astetta.

    Laitoin tuohon astemäärään ja mittarin keskelle lihaa (fileepala on toodellakin sellainen ohut mutta pitkulainen) ja sisälämpötila oli jo 1/2h jälkeen 80 astetta! Paistanko silti sinnikkäästä 175 asteessa tuon 2h? Vai pienennänkö reilusti ja annan vielä kyspsentyä hitaasti? Vai otanko jo kohta poijjes uunista..?

  2. #2
    lihatiskin täti
    Vierailija
    laita vaikka foliota päälle niin ei pala pinnasta. anna vaan olla vielä, se on mureana parempaa. vähän epäilen ettei tuo mittari ole kunnossa.

  3. #3
    No ei kai ny 2 tuntia!!! Eiks se oo kilo/tunti, eli alle tunnin semmone pikkufile...?

  4. #4
    vieras
    Vierailija
    ota ihmeessä pois se file jo! sehän on pieni se possun sisäfile, pidät vielä tunnin (vaikka kuinka folion alla) niin se on pölyä se file sen jälkeen. toki kypsää pitää possun olla.

  5. #5
    tota
    Vierailija
    Se paisto ohje koskee aina kiloa kohden. Tuskin on kilon painoinen file ollut?

  6. #6
    kokki
    Vierailija
    jos se on issi se pötkön mallinen niin eka ruskistin pannulla ja maustoin,sitten 200 asteiseen eka 30min ja lopuks 150astetta ja 30min,nam...

  7. #7
    apsi
    Vierailija
    Mä joskus ostin tuommoisen fileen ja sehän ylikypsyi jo kauan ennen kuin ohjeaika oli kulunut. Kypsää se on.

Pikavastaus Pikavastaus