karvankasvu raskausaikana!!

  • Viestiketjun aloittaja kumpi??
  • Ensimmäinen viesti
moimoi
Esikosen odotuksessa en huomannut karvankasvussa mitään tavallisesta poikkeavaa ja tyttö tuli. Kuopus oli poika ja koko raskausajan ihmettelin, että esim. säärikarvojen kasvu loppui lähes täysin. Kumma juttu :/
 
Kohta kolmen äitee
Mulla kahessa ekassa raskaudessa karvat rehotti ja kynnet ja hiukset oli tosi hyvässä kunnossa koko raskauden ajan, poikia on molemmat. Nyt kolmennella kerralla karvankasvu tuntui melkeinpä hidastuneen normaalista, hiukset + etenkin kynnet kaikkea muuta kuin hyvässä kunnossa. Saa nähdä, kumpi sieltä tässä muutaman viikon sisään sitten tulee...
 
Ekassa raskaudessa karvankasvu oli normaalia, hiukset ja kynnet todella hyvässä kunnossa. Poika tuli.
Tässä toisessa karvankasvu hidastunut ja tukka huonossa kunnossa, ei kynnetkään mitenkään hyvin voi.. Saa nähdä, josko saisin sen tytön :)
 
loppui mullakin
Poikaa odottaessa karvat kasvoivat ihan normaalisti. Sitten tytärtä odottaessa se karvankasvu loppui oikeastaan kokonaan.
Kävin viikon 20-25 paikkeilla otattamassa brassivahauksella alapäänkarvat kaikki pois. Sen jälkeen olinkin yli puoli vuotta "posliinina" sieltä. Toisaalta olisin halunnut etteivät olisi enää alkanetkaan kasvaa..
 

Yhteistyössä