*

Pikavinkit kehiin - tekemistä 4-henkiselle perheelle
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 5. Osumia 5

Ketju: Pikavinkit kehiin - tekemistä 4-henkiselle perheelle

 1. #1
  mielikuvitus 0
  Vierailija

  Pikavinkit kehiin - tekemistä 4-henkiselle perheelle

  Ja Etelä-Suomessa asutaan. Lapset 5v. ja 10v. kaipaavat kovasti aktiviteetteja, mutta rahaa ei liiemmälti ole, mutta lomaa on jäljellä. Tykkimäelle ois tarkoitus mennä ensi viikolla, mutta nyt pitäisi olla jotain kivaa tekemistä viikonloppua vasten ja ilmaiseksi tai ainakin, että maksaisi vähän. Ideoita kiitos

 2. #2
  mie
  Vierailija
  Piknik. Metsäretki, mustikoita ja eka mustikkapiirakka. Askartelua. Leffailta. Pelipäivä. Lettukestit. Oman pihan olympialaiset. Uimaan.

 3. #3
  - Hoplop
  - Uimaan
  - Korkeasaari (ilma vaan ei näytä lupaavalta)

 4. #4
  http://kaksplus.fi/keskustelu/t1457244#m16480086

 5. #5
  poikia3
  Vierailija
  Uimahallissa käynti on halpaa, tarkista onko paikkakunnalla halli auki. Tuon kokoiset tykkäisivät takuulla telttailla, asutteko maantasalla, saako pihaan teltan? Teltan saa muutamalla kympillä, muutama yöretki siellä olisi huippujuttu.

  Entäs leikkipuisto, jossain vähän kauempana kotoa, esim. Espoosta löytyy loistavia leikkipuistoja, joissa on tekemistä isommillekin. Hankkikaa tai tehkää jokin pihapeli, mölkky, kroketti, petanque jne. Jalkapallo mukaan ja potkimaan urheilukentälle tai puistoon. Jos löytyy kunnon kenttä, jossa voi hypätä korkeutta, juosta, hypätä pituutta jne. sinne kokeilemaan. Järjestäkää vaikka oman perheen pihaolympialaiset, jokainen keksii lajeja, ja koko perhe kokeilemaan, ehkä naapureitakin saisi mukaan.

  Lue paikallislehti, ja kaikki siellä olevat tapahtumat, ilmaisiakin juttuja voi löytyä.

  Kirjastovierailu on myös hyvä juttu, ja sen ilmaiset leffat. Eikä ne hirmu tyyriitä ole vuokratakkaan.

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT