HIILARIT POIS RUOKAVALIOSTA! Paljon mahtaa kiloja lähtee...

  • Viestiketjun aloittaja Sokerihiiri
  • Ensimmäinen viesti
Yksvaan
Atkinsissa hh:t vähennetään minimiin VAIN 2 viikoksi. Voisitte nyt perehtyä asiaan, ennenkuin kommentoitte omianne. Oli ihmedietti tai ei, huomattavasti mukavampaa kuin esim paikkarit.
 
asiaan perehtynyt
Alkuperäinen kirjoittaja naurettavaa!:
Alkuperäinen kirjoittaja asiaan perehtynyt:
Alkuperäinen kirjoittaja naurettavaa!:
Kun syö vähemmän, laihtuu. Kylmä fakta. Nyt on muotia jättää hiilarit pois, kohta varmaan proteiinit jne. Terveelliselle ruokavaliolle täytyy näemmä keksiä joku ihmedieetin nimi, että ihmiset söis järkevämmin. On tylsää jättää sipsit, karkit, pulla ja limsa pois, ei onnistu. Mutta samojen ruoka-aineiden (ja muutaman hyvän kuten ruisleivän) siinä sivussa pois jättö onkin ihan ok kun sitä kutsutaan hiilarittomaksi dieetiksi.


Perehdy asiaan!
Ihmisen luontainen ravinto on alun alkaenkin ollut vähän hiilihydraatteja eli SOKERIA sisältävää.
Jos syö luonnottomasti, joutuu luonnollisesti myös kärsimään.
Juu ihmiset ei ole koskaan syöneet esim marjoja. Ne jätettiin kivikaudellakin puskiin mätänemään ja metsästettiin vain mammutteja. Toisen väitteen mukaan taas ihmisiä ei ole luotu lihansyöjiksi, koska meillä ei ole teräviä kulmahampaita. Jokaiselle mielipiteelle löytyy perustelu jos sitä haluaa etsiä.

Miksi se on niin vaikeaa myöntää että ihmedieettejä on kivempi noudattaa kuin jatkuvaa järkevää ruokavaliota? Ja kun saa vähemmän energiaa, sitä kerääntyy vähemmän rasvana elimistöön, tuli se energia mistä vaan. Vaikka paholaismaisista hiilihydraateista. Laihdutus on vaikeaa, se vaatii itsekuria jota harvalla on. Kivempi on maata sohvalla ja vetää sipsuja naamaan.

Vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattavat eivät ainakaan vedä sipsuja naamaan sohvalla...

Tässä selvitys miksi monet ihmiset välttelevät nykyisin ylenmääräistä hiilihydraattien syöntiä...

Hiilihydraatit pilkkoutuvat elimistössä sokereiksi.
Runsaasti syötynä ne nostavat nopeasti verensokeria.
Elimistö torjuu voimalasta verensokerin nousua erittämällä insuliinia.
Nopeasti laskevan verensokerin elimistö tulkitsee "energianpuutteeksi" mikä synnyttää lisää nälkää, vaikka parasta aikaa elimistö varastoi liikenevää energiaa rasvaksi, eli ihminen lihoo.
Eli ihminen näkee nälkää yltäkylläisessä tilassa.

 

Yhteistyössä