*

Kuinka ryöppäys tapahtuu
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 9. Osumia 9

Ketju: Kuinka ryöppäys tapahtuu

  1. #1
    vieras
    Vierailija

    Kuinka ryöppäys tapahtuu

    Sain siskolta karvarouskuja. Mutta mitä mä nyt teen niille et saan ne pakkaseen? En osaa ees ryöpätä. Kuin se tehään?

  2. #2
    möllö
    Vierailija
    Itse liotin karvarouskuja tunnin kylmässä runsaassa vedessä, sitten nostin kattilaan, jossa kylmää vettä. Vesi kiehumaan, ja saa kiehua noin 10-15 min. Sen jälkeen sienet nopeasti kylmään veteen, jotta jäähtyvät, vettä voi tarvittaessa vaihtaa jos lämpenee sienten lämmöstä. Sen jälkeen pilkoin pieniksi palasiksi ja laitoin minigrip-pusseihin annoskoossa. Aikaa vievää hommaa, mutta sieniherkut talvella korvannee vaivan

  3. #3
    rousku
    Vierailija
    Karvarouskuille riittää kun niitä keittää n. 5 min. Sitten huuhtelu, purkkiin ja pakkaseen. Tai etikkaliemeen pikkelsiksi, siitä on helppo tehdä sienisalaattia talvella

  4. #4
    rousku jatkaa
    Vierailija
    niin vielä ettäpilkon ne sinne kattilaan suoraan, enkä vasta keittämisen jälkeen

  5. #5
    ap
    Vierailija
    miksi pitää liottaa, likoomassa kyllä on mutta miksi?

  6. #6
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja rousku
    Karvarouskuille riittää kun niitä keittää n. 5 min. Sitten huuhtelu, purkkiin ja pakkaseen. Tai etikkaliemeen pikkelsiksi, siitä on helppo tehdä sienisalaattia talvella
    Tuota noin, onkohan tuo 5 min. liian lyhyt aika kun mielestäni olen lukenut että karvarouskua pitäisi keittää 10-15 min.
    Itse keittelin tuon verran ja vaihdoin veden kerran ja sitten uusi kiehautus.

  7. #7
    Selvittäjä
    Vierailija

    Faktat haltuun

    Eviran (elintarviketurvallisuusvirasto) sivuilta voitte kaikki käydä tarkistamassa oikeat ohjeet useiden sienten ryöppäyksestä. Karvarousku 10 minuuttia keittämistä, huuhtelu ja säilöntä.

  8. #8
    persereikä
    Vierailija

    Cool lol

    Ryöppäys on ihan perseestä ja sienet haisee paskalle!

  9. #9
    kikkelimies
    Vierailija

    homot

    Älkää dissatko tattei.

Pikavastaus Pikavastaus

Asiakaspalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu
Ilmoitushinnat
Verkkopalvelu
Ilmoitushinnat ja mainosmuodot
Tekniset tiedot

Toimitus

Yhteystiedot ja palaute