Koivuhalko pillussa. Voiko tehdä rikosilmoituksen?

  • Viestiketjun aloittaja Apua
  • Ensimmäinen viesti
Status
Viestiketju on suljettu.
HELOU
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Itseni on huumattu tipoilla ja yritetty raiskata 2 kertaa. En näe MITÄÄN hauskaa tässä ketjussa. Aloittajalle: mene huomenna heti lääkäriin ja sen jälkeen poliisilaitokselle tekemään rikosilmoitusta.
Voimia!
ps. ketjussa pilailijat, menkää itseenne. Pahoja asioita tapahtuu, joskus ehkä myös teille. Haluatteko silloin asiallisen neuvon, tuen vai hörönaurua? Oksettavaa! :(
HEI TÄÄ ON VAAN JONKUN TEININ PILAA MUUTEN SE OLIS ITTEENSÄ PUOLLUSTANU TÄÄLLÄ JOS TOTTA OLIS
 
Tämmöset jutut on sen verta kamalia ja näitä sattuu oikeasti, että jos uskoisin pelkäksi provoksi niin jättäisin ketjun rauhaan, en viitsisi alkaa höröttelemään kuitenkaan.

Ja suoraan sanoen vituttaa nuo "miks joit itses niin humalaan" jne. Siis helvetti jos joku juo liikaa niin saa tunkea oksia emättimeen ja jos joku kulkee minarissa niin saa vähän raiskata? Niinkö se menee? Vaikka nainen tulisi alasti sinua vastaan pillerihumalassa ja pyytää sinua panemaan ja päättääkin viime hetkellä että enpäs haluakaan, niin ei sitä saa silloinkaan väkisin panna :headwall: . Ja todellakaan kukaan ei tiedä illan tapahtumista mitään, miksi on otettu, mitä on otettu ja mitä on mahdollisesti salaa jonnekin livautettu.

Tosiaan, voi tämä olla pelkkä provokin mutta sillon vaan "nothing to see, move on", ei tarvitse jäädä vittuilemaan jos on pienikin mahdollisuus että tarina on tosi :/ .
 
eros
Alkuperäinen kirjoittaja ..t:
Alkuperäinen kirjoittaja gina:
no kyllähän sinne mahtuu esim vauva tulemaan ulos
joo mutta sisälle ei niin isoa saa työnnettyä. varsinkaan sellaasta rosoista kepukkaa
Varmasti saa, mutta jokainen voi omassa päässään kuvitella millaiset vauriot tuosta seuraa. Luuletteko, että perinteinen raiskaus olisi jotenkin kivuton eikä jätä jälkiä, koska kyseessä on penis? Se on ihan sama, mitä sinne väkisin työntää, niin tuskin kovin "hlposti" menee.

Ap: Lääkäriin ja poliisille, jos tämä on totta!
 
TERVE!!!!
Alkuperäinen kirjoittaja Vieras:
Viime perjantaina katseltiin ja ihmeteltiin onnelassa kun viereisessä pöydässä erittäin kännissä oleva muija antoi ison mies porukan kokeilla tavaransa tiukkuutta. Olikohan sattumalta ap kyseessä? Vuoron perään miehet kokeilivat ja muija vaan nauroi!
Minua ois tuossa vaiheessa hävettänyt ihan helvetisti olla tuo muija.
 
Rikosilmoitus
"Kolmen sormen" levyinen halko on melko helppo saada emättimeen, jos emätin on liukas. Voihan se olla että ne miehet heitti ensin mällinsä sisälle ja kiittivät sitten hyvästä panosta tunkemalla halon perään.

Näitä sattuu... kaverini sammui teini - iässä jonnekin asuntoon ja heräsi HK_n sininen emättimessä.
Joo ei naurata tämmöset.
 
vanha juttu
[QUOTE="asd";23612662]No siis kuin paljon on vähän?

Mut siis ihmiset on tämmösiä, jos et ennen tiennyt niin nyt tiedät. Oppia ikä kaikki. Ei kannata itkeä sen takia, siulla nyt on vaan ollu liian ruusuinen ja ykspuolinen kuva ihmiskunnasta..[/QUOTE]

Mitä järkeä nostaa vanhoja ketjuja uudelleen vai oliko oma ketjusi ja harmitti kun jäi lyhyeksi?
 
"jep"
Mä en ole tätä ennen nähnyt mikä lienee motiivina nostolle? Mutta, ihan järkyttäviä vastauksia ap on saanut. Voi olla, että oli provo, mutta entä jos ei?

Onko jengi oikeesti niin pumpulissa, että kuvittelevat ettei tällaista voisi tapahtua? Että miesporukat aina vaan peittelee jos akka sammuu? Suurin osa peittelee joo, mutta...

Eikä auta alkaa haukkumaan jos on juonu liikaa, ei se tässä kohtaa helpota yhtään.
 
"veikka"
Samantien poliisille vaan ja sitten gynekologin tutkimuksiin selvittämään onko samaan osoitteeseen työnnetty muutakin kuin pelkkä puunpala.

Jätkät kiinni ja vastuuseen, ei tollaiseen ole mitään oikeutusta vain sen takia, ettei tyttö tiedä milloin pitää lopettaa juominen.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä