Onko tuo Salkkareissa Heiskasta näyttelevä mies jotain sukua J-P Palolle? Ihan saman näköinen ja samanlainen äänikin!

  • Viestiketjun aloittaja oletteko muut huomanneet?
  • Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja mie:
Eikö Esko salminen ja J-P palo oo Tauno Palon poikia? Ja Kristo on Eskon poika.
mutta eskon ja taunon isä-poika-suhdetta ei ole kai koskaan missään tunnustettu- aina epäilty kyllä. näin muistelisin.
'muoks' wikipedia kertois et tauno olisi vähän ennen kuolemaansa tunnustanut isyyden eskoon..
 
vieras
Aku Laitinen

on suomalainen näyttelijä. Hän on esiintynyt monissa suomalaisissa teatteriproduktioissa, elokuvissa (kuten Rukajärven tie) ja lukuisissa televisiosarjoissa, kuten Ihmeidentekijät, Blondi tuli taloon ja Salatut elämät. Erityisesti hänet tunnetaan satojen dokumenttien, mainosten ja lastenohjelmien ääninä. Hän on myös toiminut erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien puhujana. Tällä hetkellä Laitinen esittää Salatut elämät -draamasarjassa Heiskanen-nimistä rikollista.
 
vieras
Näyttelijä Aku Laitinen on esiintynyt suomalaisissa elokuvissa (mm. Rukajärven tie) ja lukuisissa tv-sarjoissa, kuten Blondi tuli taloon ja Ihmeidentekijät. Ylen Talousvalmentaja-sarjassa Aku toimi juontajana ohjaten nuoria aikuisia työnsaannissa ja rahatilanteensa parantamisessa. Aku on myöskin esiintynyt monissa eri teatteriproduktioissa.

Aku Laitinen tekee juontokeikkoja englanniksi ja suomeksi, noin 2000 tilaisuuden kokemuksella.

Halutessasi laajemman esittelyn luento-otsikoineen kyseisestä puhujasta, olethan meihin yhteydessä. Samalla voimme kertoa asiakkaidemme kokemuksista ja palautteista, sekä puhujan aihealueista ja soveltuvuudesta juuri teidän tilaisuuteenne.
 

Yhteistyössä