*

Hyviä joululeivoksia ja jälkiruokia...
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 13. Osumia 13

Ketju: Hyviä joululeivoksia ja jälkiruokia...

  1. #1
    Vieras
    Vierailija

    Hyviä joululeivoksia ja jälkiruokia...

    Vinkkejä ja ohjeita kiitos!

  2. #2
    no
    Vierailija
    jälkiruokana vois olla luumurahkaa.tai jotain piparihyydykakkua,ohjeita ei ole.

  3. #3
    Mie mietin sitä glögijuustokakkua, pitää vielä etsiä muitakin. Lapsuudenkodissani oli aina hedelmäsalaatti jälkiruokana.

  4. #4
    iris
    Vierailija
    Meillä ollut usein luumujäädyke

  5. #5
    taatelikakku on ihan ehdoton meillä.
    tänävuonna ajattelin kokeilla myös jotan jäädykettäkin..

  6. #6
    pampula
    Vierailija
    karpalo, puolukka tms. jäädyke esim. kuuman kinuski kastikkeen kera.. Nam..

  7. #7
    Leipomaan
    Vierailija
    Meillä on jälkiruokapöydässä ainakin nämä

    - porkkanakakkua
    - brownieseja
    - joulutorttuja: erilaisia
    - pipareita
    - kaneliässiä ja inkivääripikkuleipiä
    - juustokakku
    ja tietysti konvehteja.

  8. #8
    vieras
    Vierailija
    meillä usein jokin jäädyke. Puolukka, karpalo tai lakka. Tuo piparijäädykekkin voivi olla hyvää

  9. #9
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja Leipomaan
    Meillä on jälkiruokapöydässä ainakin nämä

    - porkkanakakkua
    - brownieseja
    - joulutorttuja: erilaisia
    - pipareita
    - kaneliässiä ja inkivääripikkuleipiä
    - juustokakku
    ja tietysti konvehteja.
    Mutta siis nämähän kuuluvat kahvipöytään, joka meillä on eri aikaan tarjolla kuin jälkiruoka Jälkiruoka on se, mikä tarjotaan miltei heti ruoan jälkeen

    Kuulostaa kyllä hyvältä, meillä on ollut perinteisesti myös kookospikkuleipiä kaneliässien rinnalla.

  10. #10
    vieras
    Vierailija
    Tätä voisi kokeilla


    Valkosuklaa-vadelmajäädyke
    8 annosta
    r_valkosuklaa-vadelmajaadyke_tv_1009.jpg
    1 l vaniljajäätelöä
    250 g pakastevadelmia
    2 rkl sokeria
    1 dl kuohukermaa
    200 g valkosuklaata
    Nosta vadelmat kattilaan sokerin kanssa ja anna kuumentua niin, että sokeri liukenee ja vadelmat hieman pehmenevät. Ota vadelmat pois kattilasta. Kiehauta kerma ja siirrä kattila syrjään. Lisää joukkoon paloiteltu valkosuklaa ja sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Sekoita hieman jäähtyneeseen suklaaseokseen vadelmat. Pehmennä ja sekoita jäätelö tasaiseksi. Vuoraa suorakaiteenmuotoinen (noin 1, 5 l) kakkuvuoka kelmulla. Aseta pohjalle suklaa-vadelmaseos ja levitä päälle pehmeä jäätelö. Peittele vuoan reunojen yli jääneellä kelmulla. Pakasta yön yli. Nosta huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen tarjoamista. Kumoa vadille ja koristele vadelmilla.
    Teksti: Katri Schröder
    Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
    © SOK viestintä ja julkaisut 10.09
    Ravintoainelaskuri

    Voit laskea ravintoainelaskurilla ruokaohjeen ravintoainesisällön.

    Voit syöttää laskuriin myös oman ruokaohjeesi, ja lähettää sen halutessasi Ruokamaailman toimitukseen.

    Siirry ravintoainelaskuuriin

  11. #11
    vieras
    Vierailija
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja Leipomaan
    Meillä on jälkiruokapöydässä ainakin nämä

    - porkkanakakkua
    - brownieseja
    - joulutorttuja: erilaisia
    - pipareita
    - kaneliässiä ja inkivääripikkuleipiä
    - juustokakku
    ja tietysti konvehteja.
    Miten noi mahtuu vielä vatsaan jouluruoan jälkeen???

  12. #12
    Leipomaan
    Vierailija
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja IlmanNikkiä
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja Leipomaan
    Meillä on jälkiruokapöydässä ainakin nämä

    - porkkanakakkua
    - brownieseja
    - joulutorttuja: erilaisia
    - pipareita
    - kaneliässiä ja inkivääripikkuleipiä
    - juustokakku
    ja tietysti konvehteja.
    Mutta siis nämähän kuuluvat kahvipöytään, joka meillä on eri aikaan tarjolla kuin jälkiruoka Jälkiruoka on se, mikä tarjotaan miltei heti ruoan jälkeen

    Kuulostaa kyllä hyvältä, meillä on ollut perinteisesti myös kookospikkuleipiä kaneliässien rinnalla.
    Niin ne on tavat erilaisia Meillä kahvipöytä on heti ruoan jälkeen Meillä nimittäin syödään kauan ja hartaasti ja istuskellaan pitkät tovit. Väliä jää eri ruokien väliin, joten kauheaa ähkyä ei tarvitse tulla, jos ei halua välttämättä ahtaa liikaa...

  13. #13
    Leipomaan
    Vierailija
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja vieras
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja Leipomaan
    Meillä on jälkiruokapöydässä ainakin nämä

    - porkkanakakkua
    - brownieseja
    - joulutorttuja: erilaisia
    - pipareita
    - kaneliässiä ja inkivääripikkuleipiä
    - juustokakku
    ja tietysti konvehteja.
    Miten noi mahtuu vielä vatsaan jouluruoan jälkeen???
    Miksi ahtaa itseään liian täyteen? Pitää osata syödä sopivasti?
    Ja meillä on aina jouluna paljon porukkaa syömässä samaan aikaan, joten tarjoilua on myös oltava riittävästi ja eri makuihin ja mieltymyksiin sopien.

Pikavastaus Pikavastaus

Asiakaspalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu
Ilmoitushinnat
Verkkopalvelu
Ilmoitushinnat ja mainosmuodot
Tekniset tiedot

Toimitus

Yhteystiedot ja palaute