*

Kokkikolmoset,pasta/jauhelihakastike,miten tulee paras?
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 12. Osumia 12

Ketju: Kokkikolmoset,pasta/jauhelihakastike,miten tulee paras?

  1. #1
    IhanaValo
    Vierailija

    Kokkikolmoset,pasta/jauhelihakastike,miten tulee paras?

    Joskus oon kokeillut laittaa tomaattimurskaa kastikkeeseen mutta ei ollu hyvä,maistui pahalle. Teinköhän jotain väärin?
    Laittakaa pliis hyviä ohjeita,miten tollokin onnistuu..?

    Ostin kokeiltavaksi valmispastaa,tais olla tomaattia jo siinä.

  2. #2
    vieras
    Vierailija
    Parasta tulee, kun antaa kastikkeen hautua mahd. kauan ( väh. 2 tuntia ).

  3. #3
    hip
    Vierailija
    Meillä tehdään spagettikastike näin: JAuheliha ruskistetaan sipulin ja valkosipulin kanssa, sekaan heitetään tomaattimurskaa ja sulatejuustoa, niin ja tietenkin mausteita... Helppoa ja hyvää!

  4. #4
    mamma
    Vierailija
    Mä laitan jauhelihan joukkoon paljon sipulia, valkosipulia porkkana- ja joskus myös kesäkurpitsaraastetta tai pussillisen maissia. Sitten tosiaan sitä tomaattimurskaa. Maustetaan suolalla, mustapippurilla ja oreganolla, ja lopuksi joukkoon hiukan tuorejuustoa pyöristämään makua.

  5. #5
    paista jauheliha,sipuli ja valkosipuli. Lisää 2prk maustettua tomaattimurskaa (esim.yrttinen). Mausta mustapippurilla, valkopippurilla, suolalla,oreganolla,basilicalla ja chilillä. Anna kastikkeen kiehua n.puoli tuntia. Tarjoa spagetin, ketsupin ja juustoraasteen kanssa. Nam

  6. #6
    ripaus sokeria tomaattikastikkeeseen, pehmittää makua ja kunnon haudutus niinkun joku jo sanoikin

  7. #7
    Tämä on ihan idioottivarma tehdä ja vielä kaiken lisäksi hyvääkin.

    http://esteri.iki.fi/~minna/reseptit/jauhelihakastike.html

  8. #8
    Hp
    Vierailija
    Mä käytän yrteillä maustettua tomaattimurskaa, johon lisään pannulla paahdetun jauhelihan ja sipulin kera vehnäjauhon.

  9. #9
    Ensin kuullotan sipulin ja herkkusieniä, sitten jauheliha pannulle, mausteita perään (paljon valkosipulia, mustapippuria, paprikajauhetta, oreganoa) sitten tomaattimurskaa (tykkään Pirkan maustetuista), suolaa ja noin teelusikallinen sokeria, vie sen kitkeryyden pois. Lorautan kyllä usein vielä kermaa ja annan hautua n.30min tai yli, riippuu miten kova nälkä on.

  10. #10
    IhanaValo
    Vierailija
    Kiitos vinkeistä! Jospa siitä sais kuitenkin syötävää

  11. #11
    Mä teen kahta sorttia, toinen tomaattista, toinen ei.

    Tomaattiseen laitan jauhelihaa, sipulia, valkosipulia, porkkanaa (raasteena tai pienenä kuutiona), varsiselleriä (sanoin, kuin porkkana), tomaattimurskaa (maustettua tai ei), mustapippuria, yrttejä (oreganoa, basilikaa), paprikajauhetta, ripaus chilijauhetta ja pikkiriikkisen sokeria. Annan hautua vähintään 30 min.

    Tavalliseen kastikkeeseen laitan jauhelihaa, sipulia, valkosipulia, soijakastiketta, fondia, paprikajauhetta, chiliä, hippunen suolaa, vettä ja kastikkeen saostan vesi-jauhosuuruksella + tilkka kermaa.

    Muksut tykkää enempi ehkä alimmaisesta ketsupin kera.

  12. #12
    vierailija
    Vierailija
    Laittakaa niihin tomaattipohjaisiin kastikkeisiin sokeria, se vie pois tomaatin kitkeryyttä. Ja tilkka kermaa tekee kaikista kastikkeista hyvää

Pikavastaus Pikavastaus

Asiakaspalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu
Ilmoitushinnat
Verkkopalvelu
Ilmoitushinnat ja mainosmuodot
Tekniset tiedot

Toimitus

Yhteystiedot ja palaute