Juoni paljastuksia LEMMEN VIEMÄÄ

  • Viestiketjun aloittaja mie
  • Ensimmäinen viesti
Stellabom
Näin sen jakson missä Marie ja Hendrik menivät naimisiin.Oli todella ihanan häät.Hildegard vihki parin koska pappi ei päässyt paikalle.

http://www.youtube.com/watch?v=Mu1txT_OAWA
http://www.youtube.com/watch?v=F8C7QNIuWLc

Tuossa alhaalla linkki joulujaksoon jossa Hendrik ja Marie tulevat viettämään joulua Lontoosta Sonnbichlereille.Mukana myös Robert,Eva ja Valentina ja muuta:)
http://www.youtube.com/watch?v=q478kdv2t24
 
soapscene
tietoa voitte lukea myöskin wikipediasta ja jos saksan kieli on kunnossa niin katsokaa saksalaisia jaksoja..
Voitte myös tilata lemmenviemään tuotantokaudet saksasta, itselle on tulossa, mutta varma en ole että onko niissä suomen tekstitys? Onneksi opiskelin saksaa aikoinaan..
 
Stellabom
Katsoin tässä vähän aikaa sitten sen räjähdysjakson (samassa jaksossa Eva ja Robert menevät koskettavissa häissä naimisiin)Barbara oli laittanut pommin häälahjaan joka toimitettiin vastaanottoon.Myöhemmin Nils tajusi että pommi saattaa olla yhdessä lahjassa ja he kuuntelivat lahjan lahjalta,lopulta Nils kuuli pommin tikittävän ja huusi että siellä on pommi.Charlotte huusi keittiön väelle että nämä mewnisivät ulos,koska on pommi.Monet pääsivät ulos,mutta Lena ja Andre,Eva ja Robert ja Theresa (hän on uusi hahmo ja on tulevan kauden pääosassa)jäivät loukkuun koska eivät kuulleet huutoja.Pommi räjähti.Nils sai sirun nilkkaansa ja hän joutui leikkaukseen,jossa oli halvaantumisen vaara.

Räjähdyksessä ei kuollut kukaan.Osa sai pintavamoja/naarmuja.

Barbarahan on juonitellut tämän kauden aikana paljon,on mm. kiristänyt,tappanut ja kidnapannut,mutta nyt hän kuoli lento-onnettomuudessa Italian rannikolla.Mutta itse en usko että hän kulee,on sen verran hyvä hahmo ja on tuonut sarjaan niin uskomattomia käänteitä.
 
Aada495
Saksan uuden kauden pääpari on Theresa Burger ja Moritz Van Norden/Konstantin Riedmuller.

http://www.youtube.com/watch?v=yGeuu98LSs0&feature=player_embedded

Ja muuten.Vähän aikaa sitten selvisi että Andresta on tullut isoisä sillä Simon ja Maike ovat saaneet lapsen.

Lähde Soapland ja Leena
 
Stellabom
Kyllä tulee.He menevät naimisiinkin ja muuttavat Tsekkeihin jossa perustavat eklogisenhotellin.He uudistivat vanhan luostarin hotelliksi.Sandra on myös raskaana,siis ennen muuttoa ja naimisiin menoa,mutta saa keskenmenon.
 
twilightXD
Jooo siis... Rosaliella on menny muisti. Ja ajan kuluessa hänellä alkaa palata muisti ja sen hän kertoo sandralle myöhemmin muttei muista kuka hänet yritti murhata. Cosima kuolee jaksossa 1112..? Ja sitä ennen hän on saanut selville ettei Götz olekkaan sairas ja vaatinut avioeroa ja aikoo antaa osakkeensa lukakselle. Lukas ei halua ottaa osakkeita vastaan mutta sandra on eri mieltä asiasta.
 
I love manga!
No ainakin nyt on käyny että se Barbara räjäyttää hotellin ja Götz kuolee ja Markus lähtee ja se Moritz joka ihastu Theresaan niin se Moritz on Wernerin poika:)
 

Yhteistyössä