äiti
ja ohje kiitos rautalankasta väännettynä...olen tehnyt ohjeen mukaan kolmena vuonna ja kauheaa litkua tullut...altaasta mennyt alas....=(=(
just näinAlkuperäinen kirjoittaja Neeanäiti:fariinipussin kyljessä hyvä ohje
Alkuperäinen kirjoittaja as:just näinAlkuperäinen kirjoittaja Neeanäiti:fariinipussin kyljessä hyvä ohje
Oletko kokeillut näitä tänä vuonna ekaa kertaa olevia "perinteisiä" simoja?Alkuperäinen kirjoittaja cella:vaihe 1. kävele kauppaan.
vaihe 2. etsi simapullot.
vaihe 3. maksa simapullo, kävele kotiin, nauti.
Se lukee siinä ohjeessa, käymisteitse kuten ainaAlkuperäinen kirjoittaja ap:miten saa ne ihanat hapot simaan??
ööö en.Alkuperäinen kirjoittaja amy:Oletko kokeillut näitä tänä vuonna ekaa kertaa olevia "perinteisiä" simoja?Alkuperäinen kirjoittaja cella:vaihe 1. kävele kauppaan.
vaihe 2. etsi simapullot.
vaihe 3. maksa simapullo, kävele kotiin, nauti.
Eli ei niitä "simaksi" maustettuja limsoja
Ne lasipulloissa myytävät ovat oikeasti hyviä, kuin itsetekemiä. Ovat hieman kalliimpia, mutta hyvíä.Alkuperäinen kirjoittaja ap:ööö en.Alkuperäinen kirjoittaja amy:Oletko kokeillut näitä tänä vuonna ekaa kertaa olevia "perinteisiä" simoja?Alkuperäinen kirjoittaja cella:vaihe 1. kävele kauppaan.
vaihe 2. etsi simapullot.
vaihe 3. maksa simapullo, kävele kotiin, nauti.
Eli ei niitä "simaksi" maustettuja limsoja
sen kun tietäs....Alkuperäinen kirjoittaja o:eli siis miten teet kun saat epäonnistumaan? En ole katsonut fariinisok.pussin ohjetta.
kai tiedät sen että sima on valmista vasta sitten kun ne rusinat on nousseet pintaan?? Sitä ennen se onkin kauheaa litkua :xAlkuperäinen kirjoittaja ap:sen kun tietäs....Alkuperäinen kirjoittaja o:eli siis miten teet kun saat epäonnistumaan? En ole katsonut fariinisok.pussin ohjetta.
Aaattelin vaan, et onkohan ne perinteisen siman makuisia, kuten pitäisi. Ne limsapohjaisethan ei edes sivua siman makua, ne on vaan sen nimellä myynnissä.Alkuperäinen kirjoittaja ap:ööö en.
Hiukan kalliimpia? Näytti kaupassa olevan 4.5e/plo. Todella kallista mun mielestä.Alkuperäinen kirjoittaja Tukka Tötteröllä:Ne lasipulloissa myytävät ovat oikeasti hyviä, kuin itsetekemiä. Ovat hieman kalliimpia, mutta hyvíä.Alkuperäinen kirjoittaja ap:ööö en.Alkuperäinen kirjoittaja amy:Oletko kokeillut näitä tänä vuonna ekaa kertaa olevia "perinteisiä" simoja?Alkuperäinen kirjoittaja cella:vaihe 1. kävele kauppaan.
vaihe 2. etsi simapullot.
vaihe 3. maksa simapullo, kävele kotiin, nauti.
Eli ei niitä "simaksi" maustettuja limsoja
Tuon halusin tietääkki, kiitosAlkuperäinen kirjoittaja Tukka Tötteröllä:Ne lasipulloissa myytävät ovat oikeasti hyviä, kuin itsetekemiä. Ovat hieman kalliimpia, mutta hyvíä.
Anteeksi, mutta et sitten ole oikeaa simaa maistanutkaan, jos olet tuota mieltä.Alkuperäinen kirjoittaja Tukka Tötteröllä:Ne lasipulloissa myytävät ovat oikeasti hyviä, kuin itsetekemiä. Ovat hieman kalliimpia, mutta hyvíä.Alkuperäinen kirjoittaja ap:ööö en.Alkuperäinen kirjoittaja amy:Oletko kokeillut näitä tänä vuonna ekaa kertaa olevia "perinteisiä" simoja?Alkuperäinen kirjoittaja cella:vaihe 1. kävele kauppaan.
vaihe 2. etsi simapullot.
vaihe 3. maksa simapullo, kävele kotiin, nauti.
Eli ei niitä "simaksi" maustettuja limsoja
Kyse ei ollut Marlin "simasta"Alkuperäinen kirjoittaja Marilii:Anteeksi, mutta et sitten ole oikeaa simaa maistanutkaan, jos olet tuota mieltä.
Korkkeja ei saakaan kiertaa tiukasti kiinni ensin. Pitää antaa käymisen alkamaan ja ehkä vuorokauden jälkeen korkki kiinni.Alkuperäinen kirjoittaja Kikka:pari asiaa vielä,aukaise välillä pullon korkkeja,että liika ilma pääsee pois....ja näin saat sitä "pirtsakkuutta" simaan....äläkä välitä,kun rusinat nousee pinnalle,sima ei ole valmista vielä silloin,vaikka moni niin sanoo...