onko helsingin kallio hyvä paikka asua?

  • Viestiketjun aloittaja äiti
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Öö:
En tajua miksi pitäisi päässä asumaan mahdollisimman viereen keskustaa, pienenpieneen yksiöön ilman suihkua kallioon, kun samaan hintaan voi saada isohkon asunnon vaikka oulunkylästä, kantsusta tms, josta junalla pääsee keskustaan hetkessä. Puhumattakaan metron varresta. Ei se julkisen liikenteen käyttö pitäis olla mikään ongelma. Mieluummin asuu vähän kauempana rauhallisesti ja sopivankokoisessa asunnossa kuin keskustassa/kalliossa jatkuvassa metelissä kalliilla ja kuin sillit suolassa.

huomaa ettei aloittajalla ole mitään käsitystä helsingin joukkoliikenteestä kun pitäisi saada asunto just kalliosta.
Koska kaikki eivät vaan ole lähiöihmisiä. Minua ei mihinkään lähiöön saisi kantakaupungista kilon palasinakaan.

Kalliossa on todella kauniita vanhoja taloja, tunnelmaa, opiskelijoita ja nuoria lapsiperheitä alueella ikänsä asuneiden vanhusten seassa. Kaikki palvelut lähellä ja keskustaan pääsee hetkessä, jos sieltä jotain tarvitsee. Kallio on vähän kuin kaupunki kaupungissa. Asuntojen hinnat ovat koko ajan nousussa, koska tästä on tulossa nyt uusi SE alue. Opiskelijalle taivas, joten suosittelen.

 
vieras

Hirveetä keuhkoamista taas ihmisiltä, jotka ei tieä asiasta mitään :D

OPiskelijalle sopii varmasti ihan hyvin, mutta mikei muillekin.

Täällä asutaan, monilapsinen lapsiperhe, nuorimmat ei vielä koulussa, ja viihdytään aivan mainiosti ja erinomaisesti. Mihinkään ei ikuna muuteta jos ei ole pakko!
Meiniki on toki erilainen kuin jossain rivarilähiössä nurmijärvellä, mutta mistä nyt itse kukin tykkää,,
Vaan me tykätään täkäläisestä ilmapiiristä ja rennosta meiningistä, kaupungista, siitä että on lyhyt matka kauppaan, kouluun torille, neuvolaan. lääkäriin, lapsille on tarjolla paljon hyviä harrastuksia ihan lähellä (koko elämä ei mene niiden kuskaamiseen), ihan mihin vaan, tarhoihin - joita on alueella useampia ja mukavia vielä; kas kun tääällä asuu itse asiassa aika paljonki lapsia, vaikka moni kuvittelee toisin.
 
vieras
Ja mitä tulee yksin liikkuviin nuoriin naisiin - ikinä ei ole tarvinut pelätä. Koululaisemmekin kulkeat aivan rauhassa.. ja oppivatåa suhtautumaan "erilaisiin" ihmisiin oikein, ettei meni sormi suuhun tai tosiaan tarvitse pelätä.

Mitä nyt joukkoliikenteeseen tulee, niin muualtakin pääsee toki tosi näppärästi keskustaan, pelkästään sen takia ei tarvitse asuantoa valita mahd. läheltä keskustaa. mUtta paikkana Kallio on ihana j Torkkelinkadulla on muuten tosi kuniita vanhoja taloja :)

 
kuula
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja äiti:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
No ei tosiaan ole kiva paikka, jos on alle kouluikäisiä lapsia!!!
nuorelle opiskelija tyttärelleni ajattelin.
oi joi en suosittele kyllä. Täynnä dokuja ja narkkareita. Oikeasti. Oikea ongelmapesäke koko mesta. Tosi hämäräperästä porukkaa liikkuu. Jos et usko meneppäs ajelee autolla ihan päivällä sinne. Vastaan tulee heti näitä yhteiskunnasta vierautuneita dokuja, kodittomia ja narkkareita.
Höpsis, ei tuo ole koko totuus. Kalliossa asuu nimenomaan paljon opiskelijoita, toki sinne muutakin elämän kirjoa mahtuu. Ilmapiiri on eläväisen boheemi. :)
 
x
Alkuperäinen kirjoittaja tytti:
olenko oikeassa? :eek:
kalliossa asuu kyllä monenlaisia ihmisiä. ei siellä ihan köyhä voi asua koska alue kuuluu kuitenkin kanta-kaupunkiin. se on ns. boheemia asuinaluetta: on taiteilijoita, "hippejä", normi-ihmisiä ja sitten kyllä narkkareita ja juoppojakin mutta eikö niitä ole aika monessa paikassa helsingissä.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja x:
Alkuperäinen kirjoittaja tytti:
olenko oikeassa? :eek:
kalliossa asuu kyllä monenlaisia ihmisiä. ei siellä ihan köyhä voi asua koska alue kuuluu kuitenkin kanta-kaupunkiin. se on ns. boheemia asuinaluetta: on taiteilijoita, "hippejä", normi-ihmisiä ja sitten kyllä narkkareita ja juoppojakin mutta eikö niitä ole aika monessa paikassa helsingissä.
Näinpä juuri :)

Ja paljolti tämän kirjavuuden takia meistä täällä on niin mukavaa :)
 

Yhteistyössä