Kuumottavat jalat/jalkapohjat?

  • Viestiketjun aloittaja huh
  • Ensimmäinen viesti
Levoton
Kylmä vesi ja kylmä kallet on olleet mulle ehkä paras apu - tosin kyseessä levottomiin jalkoihin liittyvä pistelevä, puutuva, epämiellyttävä kuumotus ja käveleminen on myös vähän auttanut.
 
tämä auttaa
Venaforcea (hevoskastanjauute) ostin laskimovaivoihin/väsyneille jaloille ja se yllättäen auttoi tuohon jalkapohjien poltteluun/kuumotukseen.

Tuskaisa tunne!

Tätä ennen pidin usein märkää pyyhettä jalkopäässä johon hieroskelin jalkoja välillä. Kylmä-kuuma-kylmä-kuuma suihkut jaloille ennen nukkumaan menoa.
 
jorma ketosalmi
Minulla turpoaa jalat olen miettinyt mitä tehdä kun keksin hevoskastanja uutteen se on auttanut melkonopeasti alle viikon käytön jälkeen on jaloista kipu hävinnyt ja turvotus on vähentynyt selvästi
 
Vierailija53
Tässä muutamia linkkejä jalkavoiteisiin, jotka on suunniteltu kuumottaville jaloille.

http://www.kauneushoitolatuulikki.fi/gehwol-jalkavoiteet/gehwol-fusskraft-mint.html
http://www.jalkavoide.fi/gehwol/sininen-linja/refreshing-balm/
http://www.yves-rocher.fi/control/lavande-essentielle/
 
AIJJAI
En ole kovin vanha/iäkäs ja minulla kuumottaa jalkoja AINA kun menen petiin ja laitan peiton päälle. Itse olen käyttänyt kylmäkalleja ja myös kylmää vettä. Yritetään koittaa myös näitä voiteita mitä ehdottelitte. Käveleminen on myös auttanut. Minua periaatteessa hirvittävä pistämään nukkumaan, tätä samaa on jatkunut n.1 vuoden. Kiitos kuitenkin teille jotka ehdottelivat voiteitakin :)
 

Yhteistyössä