Lukonmäki, Tampere!!!

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Millaista seutua on Lukonmäki Tampereella? Onko leikkipuistoja? Millaisia, käykö niissä aktiivisesti lapsiperheitä? Tampereelle muutto edessä ja etsimme suuht vireää aluetta niin, ettei tarvitsisi yksin seoskella lasten kanssa kerrostalon pihassa. Kiitos tiedoista!
 
tampere
ei ainakaa tesomalle.. se ny on iha getto :)
Linnainmaa, atala, leinola on sellasta mis on paljon lapsia ja ulkoilumaastoo ja seassa on paljon omistusasuntoja mikkä vaikuttaa kyl siihe yleisilmeeseen.. Sit siä on kivoja kämppiä, ettei iha murjuja!
Lukonmäki on vähä semmonen välialue, mut on siinäkin sitä vihreetä. Talot aika vanhoi..
 
tre
Alkuperäinen kirjoittaja ....:
tai tesoma, rahola, epilä? Länsi-Tampere kivaa seutua!
joo ei tesoma! eikä kyllä rahola ja epiläkään, keskellä kamalinta liikennettä ;/ mutta busseja kyllä menee vaikka muille jakaa :)

Saton kämppiäkö ootte katsellut?! :)
 
Tilitilitom
Lukonmäessä asuu kaveri, ja ei se ainakaan pahaa ole sanonut alueesta. Puistossa on kait ihan kohtuullisesti porukkaa (ainakin nyt kesällä, syksystä ei taas tiedä). Sellainen huono puoli on vain, että päiväkoti on ihan täynnä ja sinne pitää käsittääkseni jonottaa. Joten moni lukonmäestä joutuu kuskaamaan lasta jossain muualla päiväkodissa. Ja jos meinaatte pidemmäksi aikaa majoittua niin kouluahan siellä ei ole, vaan joutuu kulkemaan vähän kaueampana.

Lisäksi voin suositella heti Hervannan valtaväylän toisella puolella olevaa Hallilaa. Paljon on lapsiperheitä, ja toistaiseksi riitää ainakin meidän lähipuistossa porukkaa. Hervannassa on myös paljon aktiviteettia lapsiperheille ja sinne on lyhyt matka, sen taitaa kävellen tai bussilla valtaväylän varralta (tämä pätee kyllä myös Lukonmäkeen).
 
=)
Onks joku syy miks te olisitte muuttamassa Treen eteläpuolelle? Lukonmäessä ei ole mitään vikaa mutta jos työpaikka on Lielahdessa niin turhaa aikaa menee vaan aamuisin työmatkoihin. Ja sit taas jos haluatte eteläpuolelle niin miks ihmeessä ihmiset suosittelee Atalaa, Raholaa ja Leinolaa esim :D
 
jep
suosittelen hervantaa, kaikki palvelut lähellä ja on ns. kaupunki/kaupungissa. Tai sitten linnainmaa/atala/leinola akselia :) ehdottomasti EI lukonmäkeen, siellä ei kauppoja/palveluita...
 
No
Lukonmäki on aikas hiljaista puistoilultaan ja toiminnoiltaan yleensä. Lähikauppana pieni kallis Siwa. Neuvoloihin ja muihin matkaa kivasti.
Hervantaa suosittelen kanssa. On palvelut, hyvät bussiyhteydet, tarhoja, kerhoja,muskareit, mll:n parikin perhekahvilaa, Hervantatupa ja puistoista löytää kivasti lapsille leikkitovereita.
Yleensä ne haukkuu ja pilkkaa Hervantaa, jotka eivät ole sielllä asuneet ja jotka ovat rauhattomissa taloissa olleet. Kerrostaloja on peruskorjattu ja katsottu samalla kekkä asukkaista pääsee takaisin taloon.
 
miol
Lukonmäessä perheellisenä asuvana voin todellakin suositella. Jos haluat asua rauhallisesti mutta sopivan lähellä kaikkea esim. moottoritie, hervannan ja turtolan palvelut, päiväkodit. Ainut miinus koulumatka pikkuselle.
 
hä?!
Lukonmäkihän on aivan ihanaa aluetta! Leikkipuistossa paljon porukkaa, tosi aktiivinen puisto jonka sijainti hipoo täydellisyyttä keskellä asutusta. Siwa ja Sale lähellä, kolme kivaa päiväkotia hollilla (Hallila, Lukonmäki ja Turtola) joihin kaikkiin on päässyt kyllä ihan mukisematta. Ulkoilumahdollisuudet vieressä laskettelurinnettä myöten ja liikenneyhteydet valtaväylältä suhaa jatkuvasti. Ja ratikkakin kohta...
Lasten koulu Messukylässä, josta olemme olleet todella tyytyväisiä, ihana koulu ja suoraan viereen pääsee bussilla.

Kerrostaloja?! Finninmäen puolella pari ja Lukonmäenkadun alussa kaksi, muuten omistus-rivareita ja omakotitaloja.

Itse en pois muuta ja suosittelen kyllä muillekin tutkimaan ennen hutkimista! :)
 
vierailija
En suosittele Lukonmäkee. Vieressä hurisee Hervannan valtaväylä, kallis pieni Siwa, ei koulua lähellä. En tajua miksi lapsiperheet muuttaa tämmöseen perseläpeen Hervannan ja kaukajärven keskelle...
 
vierailija
Paljon pedareita, narkkareita, murhaajia, varkaita, petostehtailijoita, eläinten hyväksikäyttäjiä, salakuljettajia, psykopaatteja, kotirosvoja, väärentäjiä, laittomia laboratorioita, ampuma-aseita, räjähteitä, kemikaali-sekä kaasuvuoto- että kaasuräjähdyksiä, ydinlaskeuma ja joka toisella reuma, pimeitä casinoita, bordelli miehille ja naisille erikseen, tuhopolttajia, uskovaisia, mamuja, raiskaajia, vasikoita, rottia sekä halpa-halli ja yks vitun alko, onneks on laittomat tislaamot! (y);)
 

Yhteistyössä