*

Punkki koiralla??!!
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 5. Osumia 5

Ketju: Punkki koiralla??!!

 1. #1
  ap
  Vierailija

  Punkki koiralla??!!

  Miltä sen kuuluisi näyttää? Meillä koiralla on ollut hetken luomen näköinen ruskea patti rinnassa ja ihmettelin kun en ole aiemmin huomannut. Nyt se on muuttunut entistä pidemmäksi ja mieleen tulikin punkki.. Kuinka se poistetaan oikeaoppisesti? Tarvitaanko aina ne pihdit? Se on niin suuri että helposti sais esim. sormilla pois..

 2. #2
  juu
  Vierailija
  No yökkis, ei sitä kyllä sormilla kannata ryhtyä ottamaan. Ei lähde edes hyvin. Otat pinsetit, joissa ois mielellään sellainen tasainen se kärki. Sitten tukeva ote ihan nahan ja punkin pään kohdalta ja alat kiertämään sitä niinkuin viinipullon korkkia. Sitten ite oon vielä desifioinu ei-kirvelevällä.

  Se punkki on semmonen ällöttävä pallero, katso google-haulla kuvia. Kun katot taskulampun kans, niin huomaat että siltä löytyy jalatki ym. Ja mitä nopeempaa sen poistaa sen parempi.

 3. #3
  vieras
  Vierailija
  No, mie oon kyllä ottanut ihan sormin pois. Pikkasen oon kääntänyt punkkia ja sit nypänny pois. Aina oon saannu kaikki kokonaisina. Ei ny kyl valehtelen, muutama viikko sit löysin meijä pennulta kuolleen punkin ja sillä kyl jäi sit pää koiraan. Antibiootti kuurin sai.Meillä punkit on olleet harmaita, mutta onkos noita muunkiin värisiä? Sitä en tiijä.

 4. #4
  Pihdeillä aina parempi ois, mutta sormilla myös saa. Ihan sieltä tyvestä kii ja varovasti pyöräyttämällä irrottaa.

 5. #5
  dd
  Vierailija
  Ne on aluksi punaisia ja mitä enemmän ne on täynnä verta sitä harmaampia ja isompia niistä tulee

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT