*

Vauvan jalka tärisee
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 9. Osumia 9

Ketju: Vauvan jalka tärisee

 1. #1
  Huolimama..
  Vierailija

  Vauvan jalka tärisee

  Pikkuisen mietityttää, mitä tarkoittaa, kun vauvan toinen jalka aina välillä tärisee puolisen minuuttia.. Vauva on nyt 5 vkoa.

 2. #2
  loppuuko tärinä kun otat jalasta kiinni?

 3. #3
  Huolimama..
  Vierailija
  Loppuu joo..

 4. #4
  eihätiä
  Vierailija
  Meidänkin kuopuksen jalka tärisi,loppui kun jalasta otti kiinni. nämä tärinät meni ajan kanssa ohi..!

 5. #5
  no en osaa sanoa miks tärisee, mut jos loppuu kun koskee ni ei varmasti huolta. Meijän vauva täris synnärillä ja hoitsu sanos et jos loppuu kun koskee niin ei hätää, mut jos ei ni sit ois pitäny ottaa jotain kokeita. Kantsii kysyä neuvolasta niin osaavat siellä neuvoa paremmin.

 6. #6
  täällä
  Vierailija
  Sama juttu 4 viikkoisella, olen huomannut että pääasiassa tärisee kun venyttelee. Samalla tavalla nyrkki väpättää kun on heräilemässä ja oikoo käpäliään. En oo osannut kyllä noista huolestua... En sit tiedä pitäiskö?

 7. #7
  Huolimama..
  Vierailija
  Voi kiitos.. Aika paljon lähti huolta niskasta, kysyn kyllä vielä neuvolasta, mutta nyt vaan ihmetyttänyt tämä..

 8. #8
  Hermosto on vielä kovin kehittymätön, joten tärinöistä ei tarvi huolestua jos loppuu kiinni otettaessa.

 9. #9
  tärinäjalan äippä
  Vierailija
  Meillä ollut vauvalla (nyt 5kk) syntymästä lähtien tuota jalkojen tärinää, mutta myös käsien ja leuan. Nyt oikeastaan tärinää jäljellä vain jaloissa. Tutkittu on, heti synnärillä otettiin kalsium ym. kokeet, joissa ei mitään. Nyt ollut muun vaivan takia tutkimuksissa OYSissa, ja siellä keskusteltu myös tuosta tärinästä. Sanoivat että voivat ottaa kokeet uudelleen jos haluan, mutta eivät pitäneet ollenkaan huiolestuttavana vaikka jalka/jalat tärisee useita kertoja päivässä. Ja vaikkei tärinä loppuiskaan kun ottaa jalasta kiinni. Voi johtua esimerkiksi juuri tuosta kehittymättömästä hermostosta. Tai siitä, että lapsi kasvaa niin nopeasti, tai siitä kun lihakset on "kireinä" ja sit rentoutuu. Monilla vauvoilla on tärinää silloin kun heitä nostetaan. Mielipiteensä asiasta sanoi 3 eri lääkäriä joten en ole ainakaan oman lapseni kohdalla huolissaan. Jos asia sinua vaivaa, voithan kertoa siitä neuvolassa, jotta ottaisivat vaikka nuo tyypilliset kokeet? Mutta sinuna en olisi huolissani.

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT