Onko laillista ladata musiikkia youtubesta?

  • Viestiketjun aloittaja legail issues
  • Ensimmäinen viesti
r
Tai sitten helpommin, kun kirjoittaa vaan siihen videon osoitteeseen kohtaan httpp://www.lataayoutube jne... eli lisää videon linkkiin sanan "lataa" pisteen ja youtube sanan väliin.
 
r
[QUOTE="vadelma ballerina";21978795]heh, niinpä voiki :D mutta eihän tosta oo mitään hyötyä, ku ei ne mee minnekkään tiedostoihin?[/QUOTE]

Menee ne tiedostoihin, kun sivusto on muuttanut ne valitsemaasi muotoon. Sen jälkeen se kysyy, että tallennetaanko tiedosto koneelle vai avataanko se.
 
Lainkuulija
Vastaus siis alkuperäiseen kysymykseen, Onko laillista ladata musiikkia youtubesta, niin EI OLE. Youtuben palveluehdot, kohdat 5 L ja M:
L.hyväksyt olla käyttämättä Sisältöä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin henkilökohtaiseen, epäkaupalliseen käyttöösi ainoastaan kuten Palvelun normaalit toiminnallisuudet tarkoittavat ja sallivat, ja ainoastaan Suoratoistolla. ”Suoratoisto” tarkoittaa YouTuben suorittamaa samanaikaista digitaalista materiaalin siirtoa Internetin kautta käyttäjän hallinnoimaan Internetiä käyttävään laitteeseen sellaisella tavalla, että tieto on tarkoitettu reaaliaikaiseen katseluun eikä käyttäjän tallennettavaksi (pysyvästi tai väliaikaisesti), kopioitavaksi, säilytettäväksi tai edelleen jaettavaksi.
M.Et kopioi, jäljennä, jakele, välitä, lähetä, näytä, myy, lisensoi tai muuten hyväksikäytä Sisältöä mihinkään muihin tarkoituksiin ilman YouTuben tai Sisällön lisenssinantajien etukäteistä kirjallista lupaa.
Jokainen käyttäjä hyväksyy nämä palveluehdot käynnistäessään Youtuben.
Samanlaiset ehdot pätee Spotifyn yms nettijukebokseihin.
Jos kopiointi/mp3-tiedostojen teko näistä lähteistä olisi laillista ja kaikin puolin hyväksyttävää, niissä olisi nappi joka biisin kohdalla, jossa lukee 'kopioi'. Vaan eipä ole.

Tuskin se karhukopla tulee ovellesi vaikka kopioita teetkin Audacityllä tai vastaavalla, kyse on vaan siitä, kuinka rehellinen haluat olla. Rehellisesti ostettu musiikki kuulostaa paremmalta :)
 

Yhteistyössä