*

Silmätulehduksen tarttuvuus ja lääkintä...
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 7. Osumia 7

Ketju: Silmätulehduksen tarttuvuus ja lääkintä...

 1. #1
  "Jepa"
  Vierailija

  Silmätulehduksen tarttuvuus ja lääkintä...

  Keskiviikkona alotin pojalle silmätipat silmätulehdukseen ja tänään heräsin ni johan mulla toinen silmä rähmii ja punottaa samalla tavalla ku pojalla...eli voinkohan käyttää noita samoja silmätippoja, ku lueskelin ni tota lääkettä ne yleensä ekaks määrää silmätulehduksiin.

 2. #2
  :o
  Vierailija
  Meillä on kaikki viisi käyttäneet samaa lääkettä silmätulehdukseen. En kuitenkaan voi vannoa, että se olisi hyvä juttu

 3. #3
  "Jii"
  Vierailija
  Mä otin voidetta tuubista vanupuikolla, joten pystyin antaan sitä sekä pojalleni että itselleni. Mut jos tuubia on käyttänyt yhden silmässä niin en siitä kyllä enää toiselle antaisi.

 4. #4
  "Jepa"
  Vierailija
  Tää on ihan sellai tippapullo, ei mikään tuubi.

 5. #5
  silmähoitaja
  Vierailija
  Noh, silmäpolilla tiputetaan kaikille potilaille esim. laajennustipat samasta pullosta. Pidetään vaan huoli, että pullon suu ei osu potilaan silmään, ripsiin tms.

  Eli jos pystyt olemaan aivan varma, että et kontaminoi sitä pulloa, niin periaatteessa voisi laittaa samasta pullosta. Silmätulehdushan voi tarttua, joten hyvinkin mahdollista, että sulla on sama tulehdus nyt kuin lapsellasi. Ja sen tulehduksen leviämisen suhteen ei tietysti sitten ole niin riskiä, jos sulla jo se kerta on. Pääasia, että pullo pysyy puhtaana, ettei ala bakteeria kasvaa siinä pullossa.

 6. #6
  "Jepa"
  Vierailija
  Jep eli minäpä käytän samaa putelia,muutenki ku tuo säilyy kuukauden avattuna ni pois se joutaa ja ensisijaisesti ne määrää just noita antibiootti tippoja oli lapsi tai aikuinen.

 7. #7
  Meillä oli just tytöllä silmätulehdus ja lääkäri sanoi mulle, että jos yhtään alkaa itsellä tulla oireita, laita noita samoja tippoja vain. Meillä oli siis rasvaa sekä semmosia yksittäispakattuja tippa-ampulleja.

  En onneksi saanut kuitenkaan.

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT