*

voiko omenahilloon käyttää tavallista sokeria hillosokerin sijaan?
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 11. Osumia 11

Ketju: voiko omenahilloon käyttää tavallista sokeria hillosokerin sijaan?

  1. #1
    "hmm"
    Vierailija

    voiko omenahilloon käyttää tavallista sokeria hillosokerin sijaan?

    mikä on mittasuhde?

  2. #2
    hr
    Vierailija
    voi.. maista niin tiedät mittasuhteen.

  3. #3
    oioioi
    Vierailija
    ei hyvä ihminen kannata sokerilla pilata omia soseita!!!! Älä laita vettä siihen, niin eitarvitse lisätä, vain pieni loraus ja haihduta hiljaisesti keittäen liika neste pois, sillee tulee paras hillo:-)

  4. #4
    "vieras"
    Vierailija
    no voi, millä sä luulet että ennen tehtiin hillot?? ei tollasia hillosokereita kauaa ole ollu...

  5. #5
    "vieras"
    Vierailija
    Kauanko muuten omatekoinen omenahillo säilyy jääkaapissa? Olisiko parempi pakastaa, tav. sokeria jos käyttää?

  6. #6
    huhh
    Vierailija
    no ei ainakaan sitä hillosokeria ikinä missä on karrageenilevää, sehän aiheuttaa tulehdusta! Googlaa tobacmann ja carrageenan

  7. #7
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja "vieras" Näytä viesti
    Kauanko muuten omatekoinen omenahillo säilyy jääkaapissa? Olisiko parempi pakastaa, tav. sokeria jos käyttää?
    Omatekoinen sokerilla tehty hillo säilyy jääkaapissa noin viikon. Homehtuu tosi herkästi. Kannattaa pakastaa pienissä erissä.

  8. #8
    Huom harmaana
    Vierailija
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja "vieras" Näytä viesti
    Kauanko muuten omatekoinen omenahillo säilyy jääkaapissa? Olisiko parempi pakastaa, tav. sokeria jos käyttää?
    Kyllä se vakuumissa vuoden säilyy ilman säilöntäaineitakin. En käytä koskaan hillosokeria, vaan ihan tavallista.

  9. #9
    "vieras"
    Vierailija
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja marttaliinatar Näytä viesti
    Omatekoinen sokerilla tehty hillo säilyy jääkaapissa noin viikon. Homehtuu tosi herkästi. Kannattaa pakastaa pienissä erissä.
    Kiitos!

  10. #10
    Huom harmaana
    Vierailija
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja marttaliinatar Näytä viesti
    Omatekoinen sokerilla tehty hillo säilyy jääkaapissa noin viikon. Homehtuu tosi herkästi. Kannattaa pakastaa pienissä erissä.
    Et ole sitten kuullut umpioinnista? Ei se missään rasiassa kauempaa säily, mutta kunnolla säilöttynä kyllä.

  11. #11
    sokerin lisäksi hillosokerissa on pektiiniä, mikä auttaa hyytymiseen. Mutta ilmankin varmasti pärjää.

Pikavastaus Pikavastaus