gina tricot nettikauppa!

  • Viestiketjun aloittaja eitajuu
  • Ensimmäinen viesti
eitajuu
onko kukaan tilannut mitään gina tricot nettikaupasta? osaako joku sanoa voiko sieltä tilata vain luottokortin omaava henkilö? en oikein ottanut selvää tuolta sivuilta kun asiaan yritin saada selvyyttä.. puhutaan vain että kortilla voi maksaa, niin millä kortilla?
 
"piupau"
Voi tilata käsittääkseni millä vain näistä tavallisimmista pankkikorkeista (itselläni kokemusta vain visa electronista). Visa electron toimii vain jos nettimaksuominaisuus on otettu käyttöön, op:n kortissa tuo on käsittääkseni automaattisesti mutta esim. nordeassa pitää verkkopankissa laittaa se asetuksista.

Nopeastihan sinä sen kokeilet, että onnistuuko maksu. Teet vain tilauksen ja jos ei onnistu niin ei onnistu :D maksuvaiheessa pitää siis ilmottaa kortin numero, vanhentumiskuukausi ja -vuosi ja kortin takaa löytyvä kolminumeroinen koodi. Tämä maksu sitten vielä vahvistetaan solo-tunnuksilla.
 
"random"
kyl onnistuu, ite just tilasin 2 päivää sitten visa electronilla farkut ja hyvin onnistu. ite oon nordean kautta. sitten kun olet laittanut korttisi tiedot niin sinulta kysytään se Verified By Visa - salasana. Eli se minkä oot käyny tilaamassa pankistasi ja oot saannu sen parin viikon päästä.

Jos et tiedä mitä tarkoittaa Verified by Visa niin mene vaikka nordean sivuille ja lue : ) mutta tilaustani odotellessa ! Toivottavasti paketti saapuu ajoissa niinku luvattiinkin.
 

Yhteistyössä