*

jalkojen "pakotus"
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 9. Osumia 9

Ketju: jalkojen "pakotus"

 1. #1
  ---
  Vierailija

  jalkojen "pakotus"

  onko kellään hyviä vinkkejä mitä tehdä kun jalkoja pakottaa joka ilta/yö.öisin siis en usein saa kunnolla nukuttua sen takia.raskaana kun olen niin en viitsisi panadolia kovin paljoa "turhaan"ottaa ja olen saanut käsityksen että monia voiteita mitkä ovat tarkoitettu tuohon jalkojen "pakotukseen" ei saisi käyttää raskaana ollessa..

 2. #2
  äitivm79
  Vierailija
  Jos vaan masun kannalta voit, mene selälleen ja nosta jalat ylös

 3. #3
  "Outsa"
  Vierailija
  Mulla oli sama juttu raskausaikana. Kävelin pitkin kämppää öisin,yritin hieroa tai nostin jalat ylös. Yksi parhaimmista nikseistä oli liottaa jalkoja kylmässä vedessä juuri ennen nukkumaan menoa.

 4. #4
  "vieras"
  Vierailija
  Magneettiterapeuttinen nilkkaketju.

 5. #5
  Jos on sallittua raskauden aikana, ota magnesiumia. Mulla ei ole omakohtasta kokemusta raskaudesta, mutta levottomista jaloista kylläkin. Magnesium auttaa, samoin ku kylmägeeli. Myös vuorotellen kylmällä ja kuumalla vedellä suihkuttelu jalkoihin auttaa, kun saa veren kiertämään.

 6. #6
  v
  Vierailija
  moi
  Sulla ns.levottomat jalat,
  mulla auttoi pikkasen nää tukisukat mitä saa terveyskaupoista, makso joku 18, mmagnesiumia söin mnutta en huomannut apua. toi on hemmetin inhottava vaiva

 7. #7
  v
  Vierailija
  nämä delilah sukat, vieläkin käytän jso ollut raskaspäivä, ehkäisevät myös noita suonikohjuja!! http://www.instru.fi/hyvaolo/sukat-002.php

 8. #8
  Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja v Näytä viesti
  nämä delilah sukat, vieläkin käytän jso ollut raskaspäivä, ehkäisevät myös noita suonikohjuja!! Instrumentarium
  Hitto, toimiskohan nuo mulla! Käytetäänkö noita niinku pelkästään nukkumaanmennessä ja öisin vai mahollisimman paljon vai häh?

 9. #9
  ---
  Vierailija
  noita sukkia vois harkita mut esim.selällään kun ei viitti kauheesti olla et sais jalat ylös kun selällään nukkumistahan ei suositella raskaana..varsinkaan jos raskaus on pitkällä..magnesiumia syön muiden vitamiinien joukossa mutta en ole huomannut siitä mitään apua.. on tosiaan inhottava vaiva..esikoista odottaessa tää vaiva tuli vasta loppuraskaudessa mutta nyt toista odottaessa vaiva alkoi melkein heti kun olin tullut raskaaksi..
  kiitos vinkeistä..pitää rueta koettamaan jospa jostain löytyisi apu

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT