Autotalli/katos tai 2 auton autokatos +varasto itsetehtynä, hinta-arvio?

  • Viestiketjun aloittaja "MiMMi"
  • Ensimmäinen viesti
"MiMMi"
Apuja kaipailisin! Antakaahan jotain suuntaa-antavaa hinta-arviota kahden auton erilliselle autokatokselle tai autotalli/-katos-systeemille (sisältäen varastotilan). Mitä tuollaiseen kokonaisuuteen pitäisi budjetoida?

Suunnitellaan omakotitaloprojektia ja tämä autonkatos asia on vielä iso kysymysmerkki. Valmiiden erillisten autotallien/katosten hinnat pyörivät siinä 30 000 € kieppeillä ja mietin kuinka alas tuon hinnan saisi jos koko tallin tekisi itse tai puolivalmiina. Työkalut pysyy kädessä, vaikka kokemusta ei vastaavasta olekaan... Auttakaahan! Saanko auton suojaan kymppitonnilla??
 
"vieras"
Kyllä kymppitonnilla katoksen tekee. Kalleimmat materiaalit menee kattoon (tiili, pelti, huopa) ja perustukseen (harkot + betoni) , jos valetaan kunnollinen pohja. Puutavara + maalit tuskin maksaa tuhattakaan euroa yhteensä.
 
"MiMMi"
[QUOTE="vieras";22525687]Kyllä kymppitonnilla katoksen tekee. Kalleimmat materiaalit menee kattoon (tiili, pelti, huopa) ja perustukseen (harkot + betoni) , jos valetaan kunnollinen pohja. Puutavara + maalit tuskin maksaa tuhattakaan euroa yhteensä.[/QUOTE]

Kiitos vastauksesta!

Olisko jollain vielä omakohtaista kokemusta autotalli/-katos-projektesta ja sen kustannuksista?
 
---
vajaa 30t on maksanut 70m2 talli eli 2 autoa + varasto, jossa täydet lämpöeristeet seinissä, sähköt, lattiassa betoninsuojamassa (kulumista vastaan), iso automaattinosto-ovi, vesi jne. eli täysin varusteltu. Katoksen+varasto, jossa ehkä vähän eristettä seinissä, tekee varmasti reilusti puolta halvemmalla, jos ei vesiäkään vedä.
 

Yhteistyössä