Vistaprint, kokemuksia?

  • Viestiketjun aloittaja ..
  • Ensimmäinen viesti
..
Onko kukaan tilannut käyntikortteja tms. kyseiseltä firmalta? Mies tilasi ennen joulua, luvattiin toimitus seittemässä päivässä. Eipä näy. Siitä on nyt jo kulunut toiset seitsemän päivää.

Kyseisen firman sivuilta ei löyty mitään yhteystietoja, mistä voisi kysellä. Voiko kuljetus tosiaan vaan kestää näin kauan. Olihan tässä joulunaika ja huonot kelit ja ilmeisesti tuotteet valmistetaan hollannissa mutta silti kun on luvattu seittemässä päivässä..
 
Pysykää tarkkoina!
Omat käyntikorttini tulivat jopa etuajassa. Viimeksi tuli tarjous ilmaisesta T-paidasta haluamallani painatuksella. Aloitin pyydettyjen kenttien täytön: Ilmainen T-paita TUHKANHARMAANA 2 €, sama XXL-kokoisena 3.99. Kohdasta TILAA USEAMPIA, SÄÄSTÄT ENEMMÄN valitsin 2 kpl jolloin yhteishinta olikin 16.97 €. Toimituskuluineen 22.22 € joten omasta mielestäni kahdelle ilmaiselle T-paidalle tulee kyllä aikamoinen hinta.
 
"vieras"
Sain ennen joulua sähköpostiini tarjouksen vuoden 2011 seinäkalenterista, sen sai tehtyä omista kuvista ja maksoi pelkät postimaksut. Kalenteri tuli pelkillä postimaksuilla ja nopeammin kuin oli luvattu. Minulla siis hyvät kokemukset, mutta paljon täällä on kyllä ollut huonojakin kokemuksia.
 
"vieras"
Omakohtaisia kokemuksia: tilasin ennen joulua pari seinäkalenteria viikon toimitusajalla. Eipä näkynyt kalentereita. Laitoin heidän asiakaspalveluunsa asiasta palautetta - englanniksi, koska suomenkielistä asiakaspalvelua ei ole. Vastasivat varsin nopeasti ja lupasivat lähettää uudet kalenterit viikon sisällä. No, tästäkin lupauksesta on nyt kulunut jo yli viikko, joten jää nähtäväksi koska tulevat, jos tulevat ensinkään.
 
"mie"
Tilasin ennen joulua valokuvakortteja, joiden olisi pitänyt olla meillä 10.12, mut eipä näkyny..Laitoin asiakaspalveluun muutaman kerran viestiä! Kuvat tulikin sit 20.12, jolloin laitoin viestiä et kuvat ovat saapuneet. Mut olivat kerenneet lähettää pikapostina uudet kuvakortit joten niitä loppujen lopuksi tuli aika paljon ja jäi ylimääräsiä...
 
kampaajatar
VP:n sivut ovat tosi sekavat, mutta lopulta sain kuin sainkin itsesuunnitellut kortit tilattua. Mattapintaisena hitaimmalla toimituksella (tuli kahdessa viikossa) hintaa 250kpl tuli kaikkineen 23,35€. Kokeilumielessä tilasin myös "ilmaiskortit" kaverilleni (6,46€ muistaakseni, 250kpl) hitain toimitus oli myös n. 2viikkoa, vaikka ilmoittivat kai n. kuukauden?
Jos sotkette jotain tilauksen kanssa, ettekä haluakaan sitä epäonnistunutta suunnitelmaa tilata, alkaa firma lähettää muikkareita sähköpostiin, ettei ole saanut maksua. SE EI OLE "karhukirje", älkää siis maksako. Tilausta ei aleta edes valmistaa, ennenkuin se on maksettu, ja sähköpostiin tulevat muistutukset katoavat viimeistään noin kuukauden sisällä.
Uskon, että joulun alla firma on joulukorttitilausten kanssa niin ruuhkainen (ja tänä vuonna myös säiden vuoksi kuljetusongelmia?) että kortteja ei ole saatu toimitettua sovittuun aikatauluun. Näin alkuvuodesta näytti toimivan luvattua nopeammin.
 
RH
Kokemukseni ovat hyviä. Nopea toimitus vaikka pyysin hitainta.
Yhdistivät vielä 2 eri tilausta samoilla kuluilla. Ei sieltä 2 T-paitaa tms. kannata tilata,
vaan esim. käyntikortit, vaikka 20 t-paitaa tms. esim. pienen yrityksen käyttöön tms.
Myös e-mail viestintä toimii.
 
Minä tilasin 11.1.2011. Tilauksen piti saapua viim. 18.1! Ei ole vielä tullut! Toivottavasti tulee sillä tilasin kutsukortteja valmiilla tekstillä! Maksoin enemmän että saan nopean toimituksen! Ei ihan pitänyt paikkaansa tuo luvattu toimitusaika! En kyllä toista kertaa kyseiseltä firmalta mitään tilaa! Ifolor on huomattavasti parempi ja nopeampi! Ja todellisuudessa niiden hinnoittelu on jopa halvempi!
 
Tilaukseni saapui 1.2 eli aikalailla myöhässä! Kaksi kertaa laitoin sinne s-postia ja toiseen sitten vastasivat. Sain rahani sieltä takaisin ja kutsukortteja ei tarvinnut palauttaa. Lähettämissäni viesteissä vaadin rahojani takaisin ja yllätyin kyllä että näin helposti asia hoitui! Itse en sieltä enää uskalla tilata, jäi pieni huijauksen maku jotenkin! Jos olisivat ensimmäiseen viestiini vastanneet niin asia olisi ihan ok! Onnea vaan jokaiselle tilaajalle, omalta kohdaltani voin sanoa että kannattaa varata reilusti aikaa toimitukselle ja turha maksaa enempää ns. nopeammasta toimituksesta koska se ei pidä paikkaansa!!! Ja kuvanlaadusta voin sen verran sanoa että olisin kutsukortit saanut omalla alta satasen maksavalla tulostimella tehtyä :/ että näin tällä kertaa!
 
dd
Äitini tilasi hitaalla toimituksella ILMAISEN KALENTERIN ja hintaa tuli joku 10€ ? x,DD aika ilimaasta, mutta kalenteri oli tasan 12 vrk:n kuluttua tilauksesta postilaatikossa. :]
 
Erkki Valtamäki
"Onko kukaan tilannut käyntikortteja tms. kyseiseltä firmalta? Mies tilasi ennen joulua, luvattiin toimitus seittemässä päivässä. Eipä näy. Siitä on nyt jo kulunut toiset seitsemän päivää.
Kyseisen firman sivuilta ei löyty mitään yhteystietoja, mistä voisi kysellä. Voiko kuljetus tosiaan vaan kestää näin kauan. Olihan tässä joulunaika ja huonot kelit ja ilmeisesti tuotteet valmistetaan hollannissa mutta silti kun on luvattu seittemässä päivässä."

Minulla on karvaita kokemuksia kyseisestä huijarifirmasta. Markkinointi on haarhaanjohtavaa ja tilaukset toimitetaan miten sattuu. Muka ilmaiset tuotteet tulevat kaikkine kuluineen maksamaan maltaita. Tilasin vaaliesitteen pari viikkoa sitten seitsemän päivän toimitusajalla. Siis maksoin siitä lisäeuroja, että saan tuotteen seitsemän päivän sisällä. Tarvitsin sitä viime viikonvaihteessa. Edelleen odottelen. Nyt seuranta ilmoittaa, että tuote on perillä 8.2.2011. Silloin tilauksesta on kulunut kolme viikkoa.

En tiedä, mitä pitäisi tehdä, kun tuote on jo maksettu eikä ketään saa kiinni. Laura Virtanen -niminen henkilö muka vastaa Suomen toiminnoista. Taitaa olla keksitty nimi, kun kyseisen henkilön yhteystietoja ei ole missään. Kuluttajaviranomaisetkaan eivät voi auttaa, kun kyseessä on ulkolainen firma. Tällaista huijausta voi harjoittaa Suomi-nimisessä järjestäytyneessä valtiossa.

Erkki Valtamäki
Mittakepintie 14
60200 Seinäjoki
0400 664715
erkki.valtamäki@nelonen.fi
Valtamaki.fi
 
"joopa"
Sieltä niiden nettisivujen kautta saa otettua niihin yhteyttä! Mutta ainoastaan englanniksi :/ rahat saa takaisin mutta kokemuksella voin sanoa että niitä on vaadittava takaisin!!! On siis hyvin tiukka oltava niin kyllä palauttavat rahat! Tuotteiden toimitusaika ainakin minulla niiden seurannan mukaan muuttui joka päivä yhdellä pidemmäksi! Siis huijausta!!
 
kutsut ei ole tulleet
tilasin lapsen syntymäpäiville kutsut kyseiseltä firmalta eikä ne ole tulleet vaikka niiden piti olla perille 8.2 ja nyt on jo 10.2. Synttäreitä juhlitaan kuitenkin jo ensiviikolla! Sähköpostiin ei tullut vastausta! Jos myöhästyvät aikataulusta, aion lähettää ne takaisin!
 
"pauliina"
Mä tilasin marraskuun puoles välis joulukortteja ja kalenterin. Maksoin luottokortilla. Kortteihin tarkoitetut kuoret tulivat viikossa. Muut tuotteet luvattiin 14.12. mennessä. Ei tullu! Lähetin sähköpostilla palautetta, lopulta kun palautetta pystyin antamaan (englanniksi). Vaadin vähintään kalliita postimaksuja takaisin ja lopulta maksoivat koko summan takaisin. "Laura Virtasta " ei taida olla olemassa vaikka spostiin tulleissa viesteissä oli hänen "allekirjoitus". Tuotteet tulivat juri ennen joulua ja sain kortit ajoissa perille ja kalenterin pakettiin. Kaveri tilas 3 pvän toimituksella ja sai tuotteensa 5 päivässä. "huonot sääolosuhteet Suomessa" luki seurannassa. Olin tyytyväinen kuvien ja kalenterin laatuun. Jotenkin vaan tuntu huijaukselta kun ei puh.nroo tai mitään asiakaspalautetta ei voi antaa kun sähköpostilla englanniksi. Ei taida olla yhtään sen halvempi kun kotimaiset, luotettavat kuvafirmat. en taida tilata enää...

-pauliina
 
-
Onko kukaan tilannut käyntikortteja tms. kyseiseltä firmalta? Mies tilasi ennen joulua, luvattiin toimitus seittemässä päivässä. Eipä näy. Siitä on nyt jo kulunut toiset seitsemän päivää.

Kyseisen firman sivuilta ei löyty mitään yhteystietoja, mistä voisi kysellä. Voiko kuljetus tosiaan vaan kestää näin kauan. Olihan tässä joulunaika ja huonot kelit ja ilmeisesti tuotteet valmistetaan hollannissa mutta silti kun on luvattu seittemässä päivässä..
Löytyy sieltä jostain yhteystiedot, mutta kun ottaa yhteyttä niin siellä ei osata puhua( tai edes kirjoittaa) Suomen kieltä! Lisäksi kun lukee tilausehtoja niin käy hyvin selväksi, että sieltä ei saa esim. mitään ilmaiseksi ja lisäkustannuksia voi helposti tulla. Sitä paitsi esim. käyntikortteihin tulee tuon firmannimi/firmanlogo ja jos ei halua sitä nimeä/logoa niin sen poistokin maksaa..
En tosin itse ole tilannut mitään, mutta kovin huijaukselta vaikuttaa.. :)
 
arvaa harmittaako
Tilasin "ilmaisen" t-paidan tekstillä Made in xxx (kouluni lyhenne). Hinta n. 17 e.
Se oli tarkoitettu päätöspaidaksi.
Ulkomailta tulee pussissa lähetys, paita, joka on pilattu törkeesti ! Tekstissä lukee
Dame i jne- sotkua, aivan käsittämätöntä ! Otin välittömästi yhteyden sähköpostilla, mutta
niihin ei vastata. Valitin toiseenkin kertaan. Ei vastausta.
Koska paita piti maksaa netissä ennen painatusta, nyt jäi nekin rahat sinne. Otin yhteyden pankkiini, joka lähettää nyt postissa reklamaatiokaavakkeet ja valitan sitä kautta saadakseni edes rahat takaisin.
En suosittele kenellekään Vistaprinttiä. Käykää toteamassa tämä sama vaikka puskaradiossa tai Suomi24:ssä.
 
mikuri
Tilasin 500 kpl:n käyntikorttisatsin kesäkuussa vistaprintiltä. Sähköpostissa tuli tilausvahvistus varustettuna viitenumerolla, joka piti maksettaessa naputella laskuun viitesarakkeeseen. Näin toimin, mutta viitenumeroa ei pankki (OP) hyväksynytkään. Tein kuitenkin tilauksen ilman viitettä, kirjoittamalla viestisarakkeeseen infoksi business cards mika ........... Jonkin ajan kuluttua firma alkoi karhuta sähköpostitse maksamatonta (muka) laskuaan. Vastasin laskun maksaneeni ilman viitettä, koska heidän antamansa viite ei toiminut. Viesti tuli bumerangina takaisin. Oli joku automaattivastaaja tms. Seuraavaksi yritin asiakaspalveluosoitteeseen selittäen juurta jaksain tavan, jolla olin maksun hoitanut, kehoittaen heitä tutkimaan tilitapahtumiaan ihan omilla silmillään. Ei tulosta, ainoastaan lisää maksumuistutuksia emailiin. Vedin herneet ja vastasin vielä kerran huijareiden asiakaspalveluun ja kehoitin lopettamaan karhujen lähettelyn. Poistin itseni heidän postilistoiltaan ja 'yhteistyömme' päättyi siihen. Menetys oli jotain 25 €:n luokkaa, v-käyrä nousi lähes zeniittiin ja ajanhukkaa aiheutui viesteihin turhaan vastaillessa . En missään nimessä suosittele kyseistä 'painotaloa' kenellekkään!
 
kokemus
Mä tilasin sieltä joululahjaksi valokuvakalenterin lapsista. Olisin tilannut 2 kpl, mutta toisen kohdalla hinta pomppasi järjettömästi, mikä ei ole kovinkaan järkevää liiketoimintaa ajatellen...

Mutta tuli ihan aikataulussaan ennen joulua, ja vanhempani olivat hyvillään.
 
Kaarin
Meille tuli mainos: nyt ilmaiseksi valokuvakalenteri ja 10 joulukorttia. Tein tilauksen ja vasta lopuksi paljastui, ettei postikulut sisältyneet hintaan toisin kuin mainoksessa annnetttiin ymmärtää.

Valitsin halvimman toimituksen 21 päivää joka maksoi noin 8euroa. Tilaus tuli silti viikossa ja kaikki olivat tosi hienoja. Ainoa miinus tosiaan tuosta, että annettiin ymmärtää, että postikulut sisältyisivät. Tein asiasta englanniksi valituksen ja siihen vastattiin jotain, että halusivat lisätietoa, mutten jaksanut enää uutta viestiä laittaa. Olen ajatellut laittaa mainoksesta infoa johonkin kuluttajansuojavirastoon, mut saas nähdä.
 

Yhteistyössä