Fyysisen kunnon testi? Lähihoitaja soveltuvuustesteissä?

  • Viestiketjun aloittaja kertokaas
  • Ensimmäinen viesti
"minä"
Itse kävin juuri viime syksynä soveltuvuuskokeessa, koulu alkoi pari päivää sitten. Eipä ollut mitään kuntotestejä, vaan psykologin ja opettajan haastattelut ja kirjalliset tehtävät.
 
Hii
Kävin lähihoitajan soveltuvuustesteissä pari kuukautta sitten. Kuntotesti oli, mutta ei mikään paha, siihen meni ehkä 5 min yhteensä. Testissä oli yhdellä jalalla seisomista 60 sec, selkä seinää vasten seisomista (jalat vähän kauempana seinästä), 15 vatsalihasta (kolmella eri tyylillä, 5 vatsalihasta per tyyli) ja kyykkyyn + ylös 30 sec.
 
"lähäri"
Meillä tuo fyysisen kunnon testi oli käytännössä pyllynpyyhinnän nopeustesti. Kokeen järjestäjä ruiskutti esimerkkikappaleena toimivan vanhuksen (aggressiivinen dementikko) takapuoleen vakioidun määrän löysää kakkaa, joka hakijan sitten piti puhdistaa vessapaperirullan avustuksella niin nopeasti kuin mahdollista, kuitenkin samalla vessapaperia säästäen. Parhaat pisteet saivat ne, jotka kuluttivat pienimmän sekunti- ja arkkimäärän saavuttaen samalla hyväksyttävän puhtaustuloksen.
 

Yhteistyössä