*

miten toipua masennuksesta ilman lääkkeitä?
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 7. Osumia 7

Ketju: miten toipua masennuksesta ilman lääkkeitä?

 1. #1
  .............
  Vierailija

  miten toipua masennuksesta ilman lääkkeitä?

  vai onko mahdollista?minulla on reilun vuoden ollu keskivaikea/vaikea masennus.olen syönyt lääkkeitä.(sepramil) välillä enemmän ja välillä lopetin.sain siis vieroitettua iteseni,mutta mieli alkoi painua uudestaan alas ja aloitin toisella lääkkeellä,jonka jouduin lopettamaan koska rinnoista rupesi tulemaan maitoa.nyt olen palannut citalopharmiin aika pienellä annoksell 20mg/pvä.se ei minulle riitä,mutta haluaisin lopettaa lääkkeet kokonaan.kun mieli on maassa vaikka syön lääkkeitä niin miksi en olisi ilman.vai olisiko parempi syödä hieman isompaa annosta.jotenkin vain tunnen huonoa omaatuntoa siitä että syön lääkkeitä enkä niitä haluaisi syödä vaikka toisinaan olo onkin parempi.haluaisin olla niikuin ennenkin.(aikaa ennen masennusta ja lääkkeitä)

 2. #2
  "vieras"
  Vierailija
  Älä lopeta. Mieli voi olla pahemmin maassa ilman niitä. Kannattaa nyt käydä masentavat asiat läpi, kun lääkitys auttaa pitämään ajatukset koossa.

 3. #3
  ..
  Vierailija
  tehotonta annosta ei annata syödä, nosta annosta ja hoida itses kuntoon. aivot tottuu siihen masentuneeseen olotilaan jos ei hoida itseään kuntoon siitä saa sitten elinikäisen kumppanin . nosta annosta, sitte ylös ulos ja lenkille. opettele hyvät rutiinit ja pidä niistä sitten kiinni. kun vain lähdet joka aamu tööhin ja illalla ulos ja hoidat asiat niin vähitellen ne väsyttävät aina vaan vähemmän. jos odotat sohvalla tv:tä katsellen että olosi helpottaisi niin niin ei koskaan käy.

 4. #4
  .
  Vierailija
  Lääkeannoksia ei kyllä ruveta itse nostelemaan.

  Lääkkeiden popsiminen pelkästään ei välttämättä auta. Keskusteluapua pitäis saada.

 5. #5
  "vieras"
  Vierailija
  Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja "vieras" Näytä viesti
  Älä lopeta. Mieli voi olla pahemmin maassa ilman niitä. Kannattaa nyt käydä masentavat asiat läpi, kun lääkitys auttaa pitämään ajatukset koossa.
  näin mullekin lääkäri väitti mutta ei pitänyt paikkaansa. en silti kyllä kehota ketään kokeilemaan itse.
  itsensä pakottaminen yhteen pieneen asiaan kerralla auttoi mulla, mutta oli se julmetun vaikea ja todella pitkä prosessi. ennen sitä olin vuosia hoidossa ja söin lääkkeitä eikä mikään muuttunut

 6. #6
  Niitä ei kyllä tosiaan kannata itsekseen alkaa nostelemaan / lopettamaan. Hakeudu keskustelemaan asiantuntijan kanssa. Nostatte vaikka yhdessä annosta. Ne tabletithan on kuitenkin melko harmittomia, eikä niiden syömisestä kannata mitään syyllisyyttä potea! Niistä kyllä pääsee sitten pois ajallaan. Eihän niihin fyysiseen koukkuun jääkään.

  Eli mene juttelemaan, ja hanki oikeaa hoitoa. Ei mitään sellasta mihin ne on ensimmäisenä työntämässä - vaadi ammattilaista, ja jutteluaikaa monta kertaa viikossa.

 7. #7
  Lääkärin opastuksella etsitte sinulle sopivan ja sinua auttavan lääkkeen. Keskustelu avusta on myös apua, mikäli olet keskustelevaa ja avointa sorttia...

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT