Tuurin kyläkauppa

  • Viestiketjun aloittaja Kesälomaa odottava
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Ja on siinä kyläkaupalla myös leirintäalue, teltta vaan mukaan ja pystyyn, ei oo kallista. Ähtäristä löytyy leirintäalue myös ja Alavudelta perushotelleja ja tietenkin Mesikämmen, Tuurin hotelli on ihan hyvä yöpymispaikka ja kattele koska olette tulossa, jos sattuu vaikka miljoonarock tai jotain kivaa.
 
"minä"
Mesikämmentä Ähtärissä minäkin olisin tullut ehdottamaan. Miksipä ei Keskisen omaakin hotellia, jos kerran sinne kauppaan on menossa lomailemaan :D Kyllähän Pohjanmaalla paljon tekemistä ja kokemista riittää, joten minäkin toivon, että tuo kyläkauppa on aloittajalle vain yksi kohde lomamatkalla.
 
"vieras"
No älkää ihmeessä tehkö mitään kesälomareissua Tuurin kyläkauppaan ;D Ei siellä ole mitään nähtävää. Menkää tenavien kanssa ennemmin vaikka PowerParkiin...
 
"vieras"
Ennemmin kyllä suosittelen Ylivieskan Kärkkäistä jos nyt haluaa lomansa kaupassa viettää. Meillä Kärkkäiselle reilu 50 km ja käydään aina sillon tällön kun tarvii muutakin kuin ruokaa. Ja saa siellä päivän menemään jos kaikki kiertää.
 
Kesälomaa odottava
Nooh, ehkä aloittajalla on vain sopiva stoppi lomamatkassa siinä Tuurin kohdalla, niin siellä voi yöpyä ja tsekkaista paikan. Jos itse olisin matkalla jonnekin ja se olisi ilta-aikaan sopivasti kohdilla, voisin tehdä itse saman. Vilkaisu mikäs-tää-nyt-on, yöpyminen ja aamulla taas kohti oikeaa määränpäätä.

Näin ainakin toivon, että ap:lla on suunnitelmissa :D
Tälleen juuri....sopivasti reitin varrella ja mies ja lapsi sinne hinkuaa. Me harrastetaan muutenkin koko perheellä shoppailua, tuo 10 vuotiaskin on oikein mestari siinä. Kyllä me usein lomalla tehdään shoppailureissuja eri puolille Suomea ja välillä vähän kauemmaksikin. Rantaloma on meillä pannassa. Ei tykätä yhtään lillua meressä tai paahtaa itteämme auringossa. Onko jonkun vaikea kuvitella, että ihmiset on erilaisia ja voivat viettää lomansakin eri tavalla. Miksi ei annettaisi kaikkien kukkien kukkia. Tää on meidän tapa, toisilla on toiset. Eikä me koko lomaa kaupassa vietetä
 
Kesälomaa odottava
[QUOTE="vieras";23932515]No älkää ihmeessä tehkö mitään kesälomareissua Tuurin kyläkauppaan ;D Ei siellä ole mitään nähtävää. Menkää tenavien kanssa ennemmin vaikka PowerParkiin...[/QUOTE]

Siellä on jo käyty. Eikä laps sinne enää haluu, ei oo mikään huvipuistotyyppi. Ja meillä tosiaan on muualle meno ja poikettais tuolla päin. Älkää nyt hyvät ihmiset tehkö ongelmaa itellenne tästä :) Meille ei tarvii keksii ohjelmaa, sitä on jo, kysyin vain majoituksista kokemuksia.
 
"vieras"
karavaani alueella yövytty mutta toki meillä on asuntoauto. monta sataa kilsaa mekin ajettiin silloin kaikkien mainostamaan kyläkauppaan ja täytyy sanoa että suuri pettymys, toista kertaa en aio käydä.. samaa krääsää saa joka halpis ketjulta..
 
Ken guru
Alkuperäinen kirjoittaja Kesälomaa odottava;23932684:
Siellä on jo käyty. Eikä laps sinne enää haluu, ei oo mikään huvipuistotyyppi. Ja meillä tosiaan on muualle meno ja poikettais tuolla päin. Älkää nyt hyvät ihmiset tehkö ongelmaa itellenne tästä :) Meille ei tarvii keksii ohjelmaa, sitä on jo, kysyin vain majoituksista kokemuksia.
:LOL:

Näinhän se on, että toinen tykkää äidistä, toinen tyttärestä. Ja on kyllä aika moni muukin teidän kanssa samoilla linjoilla. Trevlig resa vaan :wave:
 
"vieras"
Meillä lähin pieni kauppa on 10 kilometrin päässä ja sit kaikki isommat 40-50 kilometrin päässä, myös keskinen. Jos tuohon meidän lähimmän pikkukaupan tarjontaan vertaa, keskisellä on kaikki huomattavasti edullisempaa. Hygieniatuotteita (deodorantit, saippuat, hiustuotteet, terveyssiteet) tuolta saa edullisemmin kuin missään olen vielä nähnyt, ja hyviä tuotteita joita muualtakin ostaisin, on monesti huippuhalvalla. Lisäksi vaatteet on usein edullisempia, esimerkiksi Tuttan vauvanvaatteisiin (myös uusien mallistojen) on aina lisätty erillinen hintalappu jossaa lukee pari euroa vähemmän kuin niissä Tuttan omissa hintalapuissa. Lemmikkiosastolta saa usein edullisesti tuotteita, joita myydään eläinkaupassa vähintään kaksinkertaisella hinnalla.

Meille tuolla käynti kannattaa, kun sama matka olisi jonnekin toiseen isoon markettiin, ja saan keskiseltä tarvitsemiani tuotteita hieman tai reilusti halvemmalla kuin muualta, mutta ei siellä mitään niin ihmeellistä ole, että sinne kannattaisi oikein yöksi tulla kauempaa :D Jos lähempänä olisi prisma tai citymarket, kävisin useammin mieluummin niissä.
 
papan mamma harmaana
Tuota Ouran lomaa voin mäkin suositella. Jos siis jotain vähän erilaista etsii. Ei mikään hotelli. Me majoituttiin siellä aitassa ja pihassa lämpesi sauna, jos halusi käydä. Siellä on myös huoneita. Kannattaa tsekata. :)
 
Eila Tamminen
Meitä on moneksi,käynti Vesan kaupas on vapaaehtoinen kaikille,minä ja mieheni& koiramme olemme käyneet jokaikinen kesä ennen caravanaluetta jo emmekä luovu siitä tottumuksesta koskaan,emmekä ole koskaan tunteneet ahdistuneeksi itseemme,nautimme asuntoautomme kera useemmin 3-4 yötä caravanakueella,on tullut paljon uusia ihania ystäviä,kaupas käymme kun on tarvis,ja Vesan alueella katseltu on joka puoti AJAN kanssa,muuten siitä ei nauti,olemme olleet siel ravintolois syömässä ja todella nautittu,ja vuoden 2013 kesää odotetaan innolla,että päästään sinne jälleen,Kiitokset Caravanalueen tytöil & pojille &Minnalle &ja Tietty Vesalle!!!Ainoa mihin nyt olin pettynyt Vesa...että niit ¤:jää vaunua ei vuokrata TALVEL,Suunniteltiin JOULUA SIEL VAUNUSSASI,kun oma as.automme on talviseisonnassa,Miksi Ei???onnentähdes on kiva yöpyä talvel,perheenkin,kaik on lähellä,kesäl vaihtoehtoi riittää,toi asuntovaunu juttu Vesalla on hieno homma siel on kaikki...MUT VIEL PAINOTAN ET SINNE EI KANNATA LÄHTEE JOS ON KIIRE JA VALMIIKSI JO NEKATIIVINEN ASENNE,EIKÄ SIEL OLE PAKKOOSTOA...Kaikille Oikein Hyvää Joulua,Myös KYLÄKAUPPIAALLE VESALLE;MUT ANNAPPA VASTAUS;MIKSI NIIT VAUNUI ET VUOKRAA JOULUKSI ESIMERKIKSI????Caravaanarit 119862,hei ensikesään...
 
kävijä
Tuurin onnentähti hotelli oli aivan mahtava. Huone suuri, suurella kylppärillä ja kaikki viimeisen päälle. Luxusta pienellä rahalla. Monipuolinen ja maistuva aamiainen. Mesikämmen oli hieman eri maata vaikka hinta suht sama. Ei toki huono sekään.
Kannattaa käydä kokemassa yö tuolla Tuurissa hotellissa, ihan vaan hotellin vuoksi.
 

Yhteistyössä