*

Päivän paras fb-päivitys:
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 4. Osumia 4
Tykkääjät1Tykkää
 • 1 Lähettäjä ei voi kuin nauraa

Ketju: Päivän paras fb-päivitys:

 1. #1
  ei voi kuin nauraa
  Vierailija

  Päivän paras fb-päivitys:

  "Tiedoksi kaikille niille joita vituttaa painaa töitä hiki hatussa ja maksaa verot niin ruvetkaa ryyppäämään ja vetämään nappeja naamariin niin pääsette hoitoon ja sen jälkeen kun sieltä pääsette niin toistakaa se ni yhteiskunta pitää teistä huolta ja pärjäätte paremmin kun me jotka painetaan duunia ja ollaan kunnon veron maksajia. Kopioi tämä jos olet samaamieltä ja sinua vituttaa nää väärinkäyttäjät."

  Toi löytyi kolmen kaverin profiilista ja nämä kolme on juuri ne tuntemani ihmiset jotka ovat ikäänsä nähden tehneet vähiten töitä, nostaneet eniten kaikkia mahdollisia tukija ja korvauksia, huijanneet saadakseen etuuksia mitä heille ei kuulu. Yhdeltä löytyy omaa päihde- ja vankilataustaakin.

  Samat tyypit on aiemmin olleet moneen otteeseen päivitelleet niitä rasistisia kiertoviestejä, mutta tämä on jo sitä luokkaa että jos tuntisin ihmisiä yhtään heikommin pitäisin sitä itseironiana. Vai voiko joku kolmekymppinen oikeasti yhteensä alle puolen vuoden työkokemuksella ja muuten koko aikuisiän sossuntuilla elämisellä pitää itseään kunnon veronmaksajana? Vaikka noi luulisivat vielä maksaneensa veroja kaikista pimeistä töistäänkin niin silti saldo jää aika heikoksi.

  Eikä ole yllätys että kaikki ne tykkääjätkin näyttäisivät olevan samaa sakkia.................
  Pikkukaupunkilainen tykkäsi tästä.

 2. #2
  "vieras"
  Vierailija
  No jos kyse on todella ihmisistä joilla on lyhyt - tai olematon - työhistoria, niin mä pitäisin tota itseironiana.

 3. #3
  ap.
  Vierailija
  Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja "vieras" Näytä viesti
  No jos kyse on todella ihmisistä joilla on lyhyt - tai olematon - työhistoria, niin mä pitäisin tota itseironiana.
  Näillä se vaan ei ole sitä. Vaikka kieltämättä tekisi mieli laittaa perään joku irvistys-hymiö ja teksti "meinas mennä kahvit näppikselle!".

 4. #4
  "vieras"
  Vierailija
  No saattaa olla että ne napit ja alkomahooli on vähän tuhonnut aivosoluja vuosien mittaan... eihän noiden jutuissa äly paista, on niin putkinäköisiä.

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT